- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen cavidan değilsen ben de bişey bilmiyorumBi kayinpederim var o kadar densiz ki kayinna gibi herseye karisir hic biseyi begenmez herseye kulp takar cahil patavatsiz bi adam surekli laf sokma altalama peşinde herkesi sevgisiz bi adam evin icinde terlikle geziyordum odanin icine getirdim terlikleri cikardim orda cikarma terlikleri diyor kitap okuyrm ogretmenmi olacan diyor agzi küfürlü gelinlerin yaninda kufur eder kayinnada oda tiksiniyorm artik bisey soyleyecek olsan hemen atlar bozmaya çalışır kil yani azarlayacak yerler bulur hep sasirdm bende napaym
Kayinnana söyle akşama beyi için süslensin. Kırmızı dantel kurtarmaz onları bu saatten sonra ben Black Widow kostümü tavsiye ediyorum. Arzu edilirse kırbaç da kullanılabilir. Bir kez sevişilse geçecek şeyler bunlar. Endişelenme. Hadi geçmiş olsun.Bi kayinpederim var o kadar densiz ki kayinna gibi herseye karisir hic biseyi begenmez herseye kulp takar cahil patavatsiz bi adam surekli laf sokma altalama peşinde herkesi sevgisiz bi adam evin icinde terlikle geziyordum odanin icine getirdim terlikleri cikardim orda cikarma terlikleri diyor kitap okuyrm ogretmenmi olacan diyor agzi küfürlü gelinlerin yaninda kufur eder kayinnada oda tiksiniyorm artik bisey soyleyecek olsan hemen atlar bozmaya çalışır kil yani azarlayacak yerler bulur hep sasirdm bende napaym
Göbüşüne kurdele bağlayan ablamızCavidan kimdi?![]()
Bilemiyorum Cavidan'ın sımart tiivideki hamile pilatesi programı devam ediyor olmalı. Eli karnındadır onun şu an konu açabileceğini sanmıyorum.sen cavidan değilsen ben de bişey bilmiyorumkayınna dediğimiz semt nerde?Cin Ali serisini okuyuosun sanırım ben de okumuştum son kitap çok heycanlıydı terliklerini bavuluna koyup tatile çıkıyodu
o 7 haftalıkken doğum sancıları başlamıştı çoktan doğurmuştur, zaten pilates kolaylaştırır baya fıt diye çıkarBilemiyorum Cavidan'ın sımart tiivideki hamile pilatesi programı devam ediyor olmalı. Eli karnındadır onun şu an konu açabileceğini sanmıyorum.
Doğru o zaman 7 - 8 hafta civarı gelen bebesini şu an pars yüreği ve kımızla besliyor olmalı.o 7 haftalıkken doğum sancıları başlamıştı çoktan doğurmuştur, zaten pilates kolaylaştırır baya fıt diye çıkar![]()
Göbüşüne kurdele bağlayan ablamız![]()
Bilemiyorum Cavidan'ın sımart tiivideki hamile pilatesi programı devam ediyor olmalı. Eli karnındadır onun şu an konu açabileceğini sanmıyorum.
Kayınanne diyordu o yaımmm bence o kayınna demezdi mother in law derdi
KayınanneKayınna kimdir?