ben 3 sene flört dönemimden sonra evlendim şuanda 6 aylık evliyim ama sorunlarım hiç bitmedi öyle çiçim ayı falan hiç yaşamadık bi balayında 10gün herşey çok güzeldi ama artık kötü eşimle aynı yaştayız ve hep sorunlar eşimin ailesi yüzünden çıkıyo altlı üstlü otoruyoruz ve eşim kayınpederimin yanında çalışıyo yanı işleride bir.o kadar çok çalışmasına rağman eşim istediğimiz hiç bişeyi alamıyoruz bi harçama yapmasak bile sürelki harçamalarınızı kısın diye söylüyolar.,ilçede oturuyoruz ile gitmek için gezmeye fakan kayınpederden izin alıyoıruz tabikii izin vermıyo.sürekli herşeyimize müdahale ediyolar eşim çok aileçi hep onların yaptıkları doğru birgun cıkmasa birgun mutlaka yukarı cıkmak istıyo ben dur biraz bereber vakit geçirelim diyorum işte film izleyelım oyle böyle sen gelmezsen gelme ben çıkıyorum dıyo ve çıkıyo.sabah 5,30da kalkıyo akşam 6,30da gelıyo geldiği birlik yatıyo hiç konuşma yok ama yukarı cıktığımız zaman bülbül gibi şakıyo evimize geldığımız zaman direk yatıyo bı hal hatır sor yok.kardeşi neler söyledi bana hele babası anlatıyorum onun yanında da laf söylüyolar bazen ama ağzını açıp hiç kımseye laf soylemıyo kardeşine bile savunamıyo benı bende laf soyleyemıyorum evımde ağlıyorum zırlıyorum susuyorum hep kendıme yapıyorum.ben lokantaları var orda çalışmaya başlamıştım evlendıkten 1 ay sonra sabah 8,30 sonra 5,30 sabah kalkması zor geldı yenı evlısın bide uyanıpta kalkamıyodum o zaman eşimde 8,30da gidiyodu dukkana 5 dakka geç kalınca lokantayı paspas çektırdı bana esnaf lokantası ilçede zaten benım güçüme gitti 11,00de geleyım ben ortalığı toğluyemde dedım eşime ya adam gibi saatınde yada giç gelmesin demiş ben hiç gitmemeye başladım yarım etmeye bide gittiğimde dukkandan içeri sokmadı benı sigortamı yatırıyolardı işten cıkınca oda yok kapımın önunde ayakkabılarıma vurduda cıktı güçüme gitti şimdi ayakkabılarımı içeri alıyorum hiç konuşmuyo benımle ama ne olursa olsun eşimde bana destek olmuyo tatılımızde bile gezmeye gitmk için izin alıyoruz ve vermıyo ne olur akıl verın bana eşime nasıl davranayım çok zor durumdayım güzellikle konuşuyorum anlatıyorum yok ıkı gun yukarı cıkmasak kayınvalidem hemen duygu sömürüsü yapıo eşime meçbur çıkıyoruz 2 gun üstüste cıkmadığımız zaman kayınvalidem hemen siz bizim çoçuğumuz değilsiniz komsusunuz siz misafirliğe geldiniz siz deyıp laf sokuyo eşimde tık yok biz gonlumuzce evimizde duramıcazmı hiç.....