merhaba arkadaslar ben 3 yillik evliyim. 9 ay nisanli kaldik hersey cok guzeldi. ama evliligimizin ertesi gunu hersey basladi. size dugun gecesi olanalari anlatayim: dugun sonrasi eve geldik haliyle .............. oldu. benim cok iyi bir eltim var o bana dedi ki "anahtari dedi kapinin arkasindan cikartma bizim kaynana eve girer dedi" bende aynen onun dedigini yaptim anahtari cikartmadim. ve o gece inanmazsiniz kaynanam kapiyi acmaya calisti ( bu arada ayni evde yasadik 3 ay boyunca) ama anahtar arkasinda oldugu icin tabi giremedi. ve sabah oldu saat 9 ziirrrrrrrrrrrrrrrrrr telefon kim olabilir kaynana "uyandiniz mi" evet uyandik dedik ama yatyoduk. bu ust komsuda kalmis gece. neyse geldi esim ertesi gunu calisacakti ve cok yorgunduk ikimizde tabi. odamiza gidecektikki kaynanam ne dersede begenirsin "sen benim odama gec oglum yalniz yatsin o cok yorgun:1shok:.tabi bu uc sene icerisinde daha neler oldu neler bizi evden kovdu, sonra etrafa gelin benimle yasamak istemyo demis daha neler neler. ve 1 hafat oncesine gelelim, esimin anne ve babasi turkiyeye gitmislerdi ve gecen hafta kayinpederim 4-5 gunlugune buraya geldi. bende dedim ki esime babani yemege cagiralim oda tamam dedi , neyse gittik buna hos geldine "baba" dedim "yarin bize yemege gel" oda ne desin gidilecek yer var gidilmeyecek yer var" al sana tokat gibi cevap. gecenlerde annesi gelmisti onu cagirmadik firsat olmadi bize etmedigin birakmadi esimi doldurup bana gonderdi senin karin beni yemege cagirmadi diye. simdide cagiryorum gelmyo. yani cagirsam suc cagirmasam suc. YANI ANLIYACAGINIZ BIKTIM BUNLARDAN ESIMI COK SEVIYORUM AYRILMAK ISTEMIYORUM AMA DAYANAMIYORUM. DAHA 21 YASINDAYIM HAYATIM SONDU ONLARIN YUZUNDEN. bu anlattiklarim daha hic bisey deil hangi birini anlatayim. gorumcelerim ortaligi karistirp koselerine cekilyolar olan bana oluyo....... bir baska eltim var ondan neler cekiyorum...... gercekten cok yoruldum dayanamiyorum artik:gitme: