• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder,kayınvalide,görümce,elti.bunlardan çekenler...

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.246
556
248
merhaba arkadaslar ben 3 yillik evliyim. 9 ay nisanli kaldik hersey cok guzeldi. ama evliligimizin ertesi gunu hersey basladi. size dugun gecesi olanalari anlatayim: dugun sonrasi eve geldik haliyle .............. oldu. benim cok iyi bir eltim var o bana dedi ki "anahtari dedi kapinin arkasindan cikartma bizim kaynana eve girer dedi" bende aynen onun dedigini yaptim anahtari cikartmadim. ve o gece inanmazsiniz kaynanam kapiyi acmaya calisti ( bu arada ayni evde yasadik 3 ay boyunca) ama anahtar arkasinda oldugu icin tabi giremedi. ve sabah oldu saat 9 ziirrrrrrrrrrrrrrrrrr telefon kim olabilir kaynana "uyandiniz mi" evet uyandik dedik ama yatyoduk. bu ust komsuda kalmis gece. neyse geldi esim ertesi gunu calisacakti ve cok yorgunduk ikimizde tabi. odamiza gidecektikki kaynanam ne dersede begenirsin "sen benim odama gec oglum yalniz yatsin o cok yorgun:1shok:.tabi bu uc sene icerisinde daha neler oldu neler bizi evden kovdu, sonra etrafa gelin benimle yasamak istemyo demis daha neler neler. ve 1 hafat oncesine gelelim, esimin anne ve babasi turkiyeye gitmislerdi ve gecen hafta kayinpederim 4-5 gunlugune buraya geldi. bende dedim ki esime babani yemege cagiralim oda tamam dedi , neyse gittik buna hos geldine "baba" dedim "yarin bize yemege gel" oda ne desin gidilecek yer var gidilmeyecek yer var" al sana tokat gibi cevap. gecenlerde annesi gelmisti onu cagirmadik firsat olmadi bize etmedigin birakmadi esimi doldurup bana gonderdi senin karin beni yemege cagirmadi diye. simdide cagiryorum gelmyo. yani cagirsam suc cagirmasam suc. YANI ANLIYACAGINIZ BIKTIM BUNLARDAN ESIMI COK SEVIYORUM AYRILMAK ISTEMIYORUM AMA DAYANAMIYORUM. DAHA 21 YASINDAYIM HAYATIM SONDU ONLARIN YUZUNDEN. bu anlattiklarim daha hic bisey deil hangi birini anlatayim. gorumcelerim ortaligi karistirp koselerine cekilyolar olan bana oluyo....... bir baska eltim var ondan neler cekiyorum...... gercekten cok yoruldum dayanamiyorum artik:gitme:

çok üzüldüm ve yazdıklarının karşısında gerçekten şoktayım :(
hangi devirdi yaşıyoruz artık bu nedir böyle..
senin bana göre yapman gereken tek şey eşinle açık açık konuşman..
buna ancak eşin bir son verebilir.. o göz yumduğu sürece sana yüklenmeye devam edeceklerdir.
umarım en kısa sürede çözüm bulunur ve sende mutlu mesut evliliğini devam ettirirsin tatlım..

bi kaynana mağduru daha cnm eşin ana kuzusu her gün annesiz yapamıyosa işte o zaman problem yap bence benimki öle mesela herşeyde annesi haklı ben haksız boşver cağırma yemeğe falanda ben olsam zıkkım yesin derdim içimden dert edindiğin şeye bak

Okudukça korkuyorum valla,bende böyle kaynana olurmuyum diye:1shok:
ınsan kaynana olunca içindeki canavarmı uyanıyo acaba:jeyyar:
Lafa bak ya
Sen geç içerde uyu,oğlum yanlız yatsın yorgun çocuk:1shok:
Sanane hanım,sanane
O senin kundaktaki bebeğin değil artık
Belki çocuklar dahada yorulmak istiyorlar,sen baksana işine sabahın 9 unda ne ararsın yeni evli insanları
Ay delirmemek elde değil vallahi

Kadına bak ya, o gece eve girmeye çalışmış. Bir de oğlu yorgunmuş, yuhhh yani. Nasıl insanlar var valla okudukça şaşıyorum, kayınvalidemi de sevmeye başladım.

canım kocan seni destekliyor bu anlattıklarına hak veriyorsa problem yapma derim ama öyle değilse bunların kahrı çekilmez inan.benimki de hep beni suçluyor ben haklı olsamda.o yüzden boşanmayı düşünüyorum.

off yaa..anasinin o lafina karsi hayir ben karimsiz uyumam diyemiyorsa bi koca, ne yapiim ben oyle adami... walla allah boyle kocadan korusun once. cunku koca isini bilince kaynana,kayinbaba,gorumce elti istedigi kadar kotu olsun. islemiyor......

ben hiç böyle şeyler yaşamadığım için yorum yapamıyorum, ama aklıma takılan bişey var, herkes neden sana tavır almış durumda?? kendini sorguladın mı? belki de gerçekten hatalı davranıyorsundur.. açık açık konuşmayı denedin mi? dertleri neymiş anlasaydın, için rahat ederdi, ona göre davranırdın

tek başına kaynanayla sorunun olsa ya da tek başına görümcenle sorunun olsa anlayabileceğim ama senin kocan dışında herkesle problemin varmış,şaşırdım.

kizlar hepinize cok tesekur ediyorum yazdiklariniz icin. esim evliligimizin ilk aylarinda hep annesini hakli goryodu, ben hep anlatirdim "bak bu yalan soyluyo , oyle deil boyle...." ama bana inanmazdi ama simdi oyle deil oda artik annesinin ablalarinin ne oldugunu cok iyi biliyo ALLAHIMA COK SUKUR. ama genede annesinden gelecek laflardan korktugu icin karsisina gecipte sen susun sen busun demiyo. onu anliyabiliyorum annesi sonucta ama bende karisiyim. ben mesela "annen yine bana laf soktu, ablan beni sinir etti........." felan dedigimde haklisin dyo beni destekliyo ama gidipte niye boyle yaptiniz demiyo. bende kendime sordum acaba hata bende mi diye ben mi yanlis bisey yapyorum diye ama yok ne yaparsam yapayim mutlu olmuyo illa herseye bir kulp buluyo. ben son gelinim benden once 3 eltim daha var zaten ikisi kaynanamla kusler onlarda benden daha kotu seyler yasadilar" iftira, yalan, dolan......". yemek yaparim inek gibi yerlerdi ne bi eline saglik ne saol. temizlik yapardim ayni. size bir olay daha anlatayim: ben uc senelik evliyim ama cocugum olmuyo ve tedavi goruyorum. 1 sene once felan 100 kilo idim 74 kiloya dustum. bizim mahalleden bir kadin benim gorumcemin yanina gelmis demis ki " sizin kucuk gelin ne kadar guzel zayiflamis" demis oda oyle bisey demis ki duydugumda sinir krizi gecirdim" o zayiflayacagina bize torun dogursun". yaawwwww zaten 13 tane torununuz var onlardan bile anlasamiyorsunuz. onun amaci sadece beni rezil etmek. inaninki yatin kalkin allaha sukuru edin. ufak tefek sorunlari buyutmeyin. ALLAHIMA cok sukur gene beterin beteri var dyorum isyan etmiyorum. ama gercekten cok zor. evimdeyim esimle beraber ama beni o kadar etkilemiski kaynanam sanyorum ki evin bir kosesinde beni izliyo.eyvahedigeldismile oooooooooooffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
kizlar hepinize cok tesekur ediyorum yazdiklariniz icin. esim evliligimizin ilk aylarinda hep annesini hakli goryodu, ben hep anlatirdim "bak bu yalan soyluyo , oyle deil boyle...." ama bana inanmazdi ama simdi oyle deil oda artik annesinin ablalarinin ne oldugunu cok iyi biliyo ALLAHIMA COK SUKUR. ama genede annesinden gelecek laflardan korktugu icin karsisina gecipte sen susun sen busun demiyo. onu anliyabiliyorum annesi sonucta ama bende karisiyim. ben mesela "annen yine bana laf soktu, ablan beni sinir etti........." felan dedigimde haklisin dyo beni destekliyo ama gidipte niye boyle yaptiniz demiyo. bende kendime sordum acaba hata bende mi diye ben mi yanlis bisey yapyorum diye ama yok ne yaparsam yapayim mutlu olmuyo illa herseye bir kulp buluyo. ben son gelinim benden once 3 eltim daha var zaten ikisi kaynanamla kusler onlarda benden daha kotu seyler yasadilar" iftira, yalan, dolan......". yemek yaparim inek gibi yerlerdi ne bi eline saglik ne saol. temizlik yapardim ayni. size bir olay daha anlatayim: ben uc senelik evliyim ama cocugum olmuyo ve tedavi goruyorum. 1 sene once felan 100 kilo idim 74 kiloya dustum. bizim mahalleden bir kadin benim gorumcemin yanina gelmis demis ki " sizin kucuk gelin ne kadar guzel zayiflamis" demis oda oyle bisey demis ki duydugumda sinir krizi gecirdim" o zayiflayacagina bize torun dogursun". yaawwwww zaten 13 tane torununuz var onlardan bile anlasamiyorsunuz. onun amaci sadece beni rezil etmek. inaninki yatin kalkin allaha sukuru edin. ufak tefek sorunlari buyutmeyin. ALLAHIMA cok sukur gene beterin beteri var dyorum isyan etmiyorum. ama gercekten cok zor. evimdeyim esimle beraber ama beni o kadar etkilemiski kaynanam sanyorum ki evin bir kosesinde beni izliyo.eyvahedigeldismile oooooooooooffffffffffffffffffffff

Neden ciddi anlamda bir şeyler yapmıyorsunuz? Neden kendinize bu lafları söyletiyorsunuz? Neden gururunuzu onurunuzu ezip geçmelerine müsaade ediyorsunuz? Ekonomik özgürlüğünüz elinizde olsaydı ve yaşınız daha büyük olsaydı böyle davranamazlardı size. 18 yaşında daha adam gibi okul bitirmeden koşa koşa evlenecek ne var anlaması çok güç gerçekten..

Neden ciddi anlamda bir şeyler yapmıyorsunuz? Neden kendinize bu lafları söyletiyorsunuz? Neden gururunuzu onurunuzu ezip geçmelerine müsaade ediyorsunuz? Ekonomik özgürlüğünüz elinizde olsaydı ve yaşınız daha büyük olsaydı böyle davranamazlardı size. 18 yaşında daha adam gibi okul bitirmeden koşa koşa evlenecek ne var anlaması çok güç gerçekten..

soylediklerinde haklisin tabi ama sonucta bir yola girdik ve esimi cok seviyorum ben bu yolda tek basima deilim esimde benim yanimda. ben okumak istemedim ve hic pisman deilim. tabi bu kisisel bir karar. isteyen okur isteyen okumaz. siz okuyorsaniz ne mutlu size. valla bende 18 yasinda adam gibi evlendim. ama tabiki simdiki aklim olsa 25 yasindan once evlenmezdim ama oldu bir kere. ekonomik ozgurlugum elimde cok sukur. bu arada bunlari yasamayan bilemez. cok dusundum intahar etmeyi de dusundum ama olan anneme babama olurdu. otekiler gider baska bir gelin bulurlardi kendilerine. sadece sunu soyluyorum yasamayan bilemez...

soylediklerinde haklisin tabi ama sonucta bir yola girdik ve esimi cok seviyorum ben bu yolda tek basima deilim esimde benim yanimda. ben okumak istemedim ve hic pisman deilim. tabi bu kisisel bir karar. isteyen okur isteyen okumaz. siz okuyorsaniz ne mutlu size. valla bende 18 yasinda adam gibi evlendim. ama tabiki simdiki aklim olsa 25 yasindan once evlenmezdim ama oldu bir kere. ekonomik ozgurlugum elimde cok sukur. bu arada bunlari yasamayan bilemez. cok dusundum intahar etmeyi de dusundum ama olan anneme babama olurdu. otekiler gider baska bir gelin bulurlardi kendilerine. sadece sunu soyluyorum yasamayan bilemez...

ya ne kolay intahar etmek. madem eşinizi seviyosunuz idare ediceksiniz. siz olgun davranıcaksınız. eşinize sürekli şikayet etmiceksiniz. eşinizin görmesini sağlıcaksınız. siz emek verdiniz, baktınız eşiniz bunları görmüyor sizin yanınızda değil. o zaman siz de eşinizin yanında olmayacaksınız.
emin olun sizden beterlerinide yaşayanlar var. siz tercihinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz.yaşayarakta öğreneceksiniz. zor gelebilir ama iyi niyetinizle dize getirebilirsiniz insanları.ya bunu yapacaksınız ya ayrılacaksınız ya da kavga gürültü sinir stres devam edeceksiniz...

ya ne kolay intahar etmek. madem eşinizi seviyosunuz idare ediceksiniz. siz olgun davranıcaksınız. eşinize sürekli şikayet etmiceksiniz. eşinizin görmesini sağlıcaksınız. siz emek verdiniz, baktınız eşiniz bunları görmüyor sizin yanınızda değil. o zaman siz de eşinizin yanında olmayacaksınız.
emin olun sizden beterlerinide yaşayanlar var. siz tercihinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz.yaşayarakta öğreneceksiniz. zor gelebilir ama iyi niyetinizle dize getirebilirsiniz insanları.ya bunu yapacaksınız ya ayrılacaksınız ya da kavga gürültü sinir stres devam edeceksiniz...

tabiki esimi seviyorum ve idare ediyorum herkesi. esime her gun senin annem soyle senin ablan boyle demiyorum. sabirla bekliyorum istiyorumki o gorsun. ve yavas yavas goruyo tabi oda yapilanlari. valla canim bunlar iyi niyetten anlamiyorlar. bunlara oyle bir gelin verecekti ki allahim ayni onlar gibi o zaman goreceklerdi gelin nasil oluyomus. 2 CAMBAZ 1 IPTE OYNAMAZ

ya kizar neden kimse yazmiyo. simdilik bisey yok ama, kimse bisey yapmyo demiyo ama, bunlarin sagi solu belli olmaz bir bomba patlatirar yarin obur gun. birde yalniz kaldigimda su 3 sene neler yasadim bana ne iftiralar atildi hep onlari dusunuyorum. kafayi yiyecek gibi oluyorum. piskologa gittim burdakiler bir b................. anlamiyo ne bilsinler kaynana hayatini gelin olmanin nasil bisey oldugunu cikmazdayim ama sabir sabir sabir dilyorum allahtan. hic beddua etmedim ama allahim dyorum onlari sana havale ediyorum kurbanim sana ya rabbim sen goruyosun beni. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

ya kizar neden kimse yazmiyo. simdilik bisey yok ama, kimse bisey yapmyo demiyo ama, bunlarin sagi solu belli olmaz bir bomba patlatirar yarin obur gun. birde yalniz kaldigimda su 3 sene neler yasadim bana ne iftiralar atildi hep onlari dusunuyorum. kafayi yiyecek gibi oluyorum. piskologa gittim burdakiler bir b................. anlamiyo ne bilsinler kaynana hayatini gelin olmanin nasil bisey oldugunu cikmazdayim ama sabir sabir sabir dilyorum allahtan. hic beddua etmedim ama allahim dyorum onlari sana havale ediyorum kurbanim sana ya rabbim sen goruyosun beni. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

canım bnm herkes ağır eleştiriler yapmış ancak yaşamayan hiç bilemez ben eminim bundan..
sen içini ferah tutmaya çalış ve bu iş yürümüyosu gerçekten ayrıl!!
çok seviyor olabilirsin ancak ne aşklar bitmek zorunda kalıyor bu hayatta..
sevgi de bitiyor.. ne unutamam dediklerin unutuluyor..
senden daha önemli değil bu hayatta hiç bi şey..
ben nasıl erkek isterim hayatımda biliyo musun?? çıkacak ailesinin karşısına yüreklilikle ben bu kadını seviyorum o benim karım kimse laf söyleyemez dicek onlardan korkmayacak..
sen bunu haketmeyecek kadar değersiz bir kadın mısın yaa??
intihar falan yazmışsın.. bunlar aciz insanların arkasına sığındıkları büyük yanlışlardır..
sakın haa.. sen sen ol kendinden başka kimseye daha çok değer verme bu hayatta..
hayata sıkı sıkıya tutun..

Okudukça korkuyorum valla,bende böyle kaynana olurmuyum diye:1shok:
İnsan kaynana olunca içindeki canavarmı uyanıyo acaba:jeyyar:
Lafa bak ya
Sen geç içerde uyu,oğlum yanlız yatsın yorgun çocuk:1shok:
Sanane hanım,sanane
O senin kundaktaki bebeğin değil artık
Belki çocuklar dahada yorulmak istiyorlar,sen baksana işine sabahın 9 unda ne ararsın yeni evli insanları
Ay delirmemek elde değil vallahi

Yaw cidden bazi kadinlara ne oluyor anlamis degilim...:delphin:

Resmen oglunu karsindan kiskaniyorlar ya..akannehir.gel oglum koynumda yat diyecekler nerdeyse, töbe töbe yahu!!:1closedeyes:

Ama adamlardada suc var cilekli arkadasim...Ben erkek olsam, Annem bana gec oglum icerde yat, o yanliz yatsin dese....."Yahu Anne bir dur hele, daha yeni aldik hatunu, isimiz gücümüz var ya" derdimyerimseniben

Hey Allahim....saka bir yana, cidden cok can SIKICI durumlar....ama esinle iyi anlasiyorsan, esin onlara uymuyorsa, umursamamaya calis arkadasim, ne yapican...

canım bnm herkes ağır eleştiriler yapmış ancak yaşamayan hiç bilemez ben eminim bundan..
sen içini ferah tutmaya çalış ve bu iş yürümüyosu gerçekten ayrıl!!
çok seviyor olabilirsin ancak ne aşklar bitmek zorunda kalıyor bu hayatta..
sevgi de bitiyor.. ne unutamam dediklerin unutuluyor..
senden daha önemli değil bu hayatta hiç bi şey..
ben nasıl erkek isterim hayatımda biliyo musun?? çıkacak ailesinin karşısına yüreklilikle ben bu kadını seviyorum o benim karım kimse laf söyleyemez dicek onlardan korkmayacak..
sen bunu haketmeyecek kadar değersiz bir kadın mısın yaa??
intihar falan yazmışsın.. bunlar aciz insanların arkasına sığındıkları büyük yanlışlardır..
sakın haa.. sen sen ol kendinden başka kimseye daha çok değer verme bu hayatta..
hayata sıkı sıkıya tutun..

sana cok tesekur ediyorum beni anladigin icin. yok canim ya ben kocami cok seviyorum ama onu sevmekten haric ne bilim ayrilmak aklimin ucundan gecmiyo. intihari da cok bunaldigim bir anda dusunmustum ne bilim insan cikmaza girince ne yapacagini bilmiyo. ALLAHIM SEN SEYTANA UYDURMA YA RABBIM!!!!

sana cok tesekur ediyorum beni anladigin icin. yok canim ya ben kocami cok seviyorum ama onu sevmekten haric ne bilim ayrilmak aklimin ucundan gecmiyo. intihari da cok bunaldigim bir anda dusunmustum ne bilim insan cikmaza girince ne yapacagini bilmiyo. ALLAHIM SEN SEYTANA UYDURMA YA RABBIM!!!!

sürekli dua et.
olgun düşün..

Yaw cidden bazi kadinlara ne oluyor anlamis degilim...:delphin:

Resmen oglunu karsindan kiskaniyorlar ya..akannehir.gel oglum koynumda yat diyecekler nerdeyse, töbe töbe yahu!!:1closedeyes:

Ama adamlardada suc var cilekli arkadasim...Ben erkek olsam, Annem bana gec oglum icerde yat, o yanliz yatsin dese....."Yahu Anne bir dur hele, daha yeni aldik hatunu, isimiz gücümüz var ya" derdimyerimseniben

Hey Allahim....saka bir yana, cidden cok can SIKICI durumlar....ama esinle iyi anlasiyorsan, esin onlara uymuyorsa, umursamamaya calis arkadasim, ne yapican...

beni guldurdun ya allah senide guldursun. valla dogru soyluyosun bacim. madem oglunu kiskanican neden evlendiriyosun anlamis deilim. elin kizinin basini yakmak icin heralde. delikafadulden

Back
X