Kayınpeder kayınvalide sorunsalı

Benim kv gibii aynı aldığım yumurtanın fiyatını sorup ben surdan bu fiyata alıyorum sen pahali almissin diyerek ona bile karışan bir insan sen düşün en sonunda artık konuşmuyoruz.bi süre sonra tahammul edemiyor isnan

Benim kv gibii aynı aldığım yumurtanın fiyatını sorup ben surdan bu fiyata alıyorum sen pahali almissin diyerek ona bile karışan bir insan sen düşün en sonunda artık konuşmuyoruz.bi süre sonra tahammul edemiyor isnan
Aynen artık tükendiğimi hissediyorum bazen

hani öyle çok yaşlı da değillermiş, eski kafa diyelim. acaba birikim yapmıyorsunuz da ondan mı rahatsızlar? anne babalar genelde çocukları kenarı para koysun, gerekli gereksiz şeylere harcama yapmasın isterler. tersleme bu işi çözmez bence. en fazla ya fiyat söylemeyeceksin veya yarı fiyatını söyleyeceksin.

Iste sorunlari aninda eslerinize soylemediginiz icin ve o an cozum bulamadiginiz icin bir muddet sonra nasil diyecegim inanmayacak yada kucuk bir sorun olarak gormesinden korkuyoruz.

Her yaptiklarinda kırıldığıni esine deseydin. O da yeter artik karismayin diyebilirdi (belki).

Esin destek olmuyosa. Birdaha karistiklarinda.
Kendi parami harciyorum dersin. Onlara ne

Iste sorunlari aninda eslerinize soylemediginiz icin ve o an cozum bulamadiginiz icin bir muddet sonra nasil diyecegim inanmayacak yada kucuk bir sorun olarak gormesinden korkuyoruz.

Her yaptiklarinda kırıldığıni esine deseydin. O da yeter artik karismayin diyebilirdi (belki).

Esin destek olmuyosa. Birdaha karistiklarinda.
Kendi parami harciyorum dersin. Onlara ne
Baslarda söylemeyi denedim ama eşim cok sert tepkiler verdi benim yanımda olmadı sonra lohusayken ben bir patladım sok oldular o kadar çok içime atmışım ki herseyi yine öyle olmaktan korkuyorum yine yalnızlastım yine içime atıyorum cünkü eşimle paylaşamıyorum.

hani öyle çok yaşlı da değillermiş, eski kafa diyelim. acaba birikim yapmıyorsunuz da ondan mı rahatsızlar? anne babalar genelde çocukları kenarı para koysun, gerekli gereksiz şeylere harcama yapmasın isterler. tersleme bu işi çözmez bence. en fazla ya fiyat söylemeyeceksin veya yarı fiyatını söyleyeceksin.
yaslı değiller ama 50sene öncesinde yasıyorlar inanın standart bir hayatımız var öyle lüks hiçbir harcamamız yok ama onlara göre bebeğime aldığım oyuncak bile gereksiz aslında beni irite eden durum onların bu kafa yapısı malesef evlenmeden anlayamıyorsunuz bakıs acılarımız cok farklı.

Baslarda söylemeyi denedim ama eşim cok sert tepkiler verdi benim yanımda olmadı sonra lohusayken ben bir patladım sok oldular o kadar çok içime atmışım ki herseyi yine öyle olmaktan korkuyorum yine yalnızlastım yine içime atıyorum cünkü eşimle paylaşamıyorum.
Maalesef. Cok yazik.
Bu erkekler neden boyle anlamiyorum.
Karilarini aileden neden saymazlar ki...

Aslında evet acıklama yaptıkca daha cok karısıyorlar

yani açıkladığın için müdahale etme hakkını buluyorlar çünkü muattap alıp ikna etmeye çalışıyosun. bana da 1 -2 defa böyle yapıldı, uzatsaydı senden para istemedim ki neden bu kadar endişe ettin gibi bir şey söyleyecektim ama ben kestirip atınca uzatamadı o da gerek kalmadı. çok yüzgöz olmaya da gerek yok yani olumsuz laflara falan.

Maalesef. Cok yazik.
Bu erkekler neden boyle anlamiyorum.
Karilarini aileden neden saymazlar ki...
Bilmiyorum hamilelikte de lohusalıkta da hep yalnız hissettim simde de öyle yani sanki evliliğimiz ailesiyle olan iletişimime bağlı gibi ben onların istediği seyleri yaparsam iyiyim esim de iyi ama bana ters gelen bir seyde fikrimi söylesem ters düssem hemen esim de değişiyor bilmiyorum cıkısı bulamıyorum

Bu ne terbiyesizlik, ne hakla sizin hayatınıza bu kadar yorum yapıyorlar? Direkt olarak söyleyin ben çalıştım parasını ben kazandım aldığım hiçbir şey sizi ilgilendirmez diye. Bebeğinizin çıngırağına bile laf etmeleri oldukça sevimsiz.

Bu ne terbiyesizlik, ne hakla sizin hayatınıza bu kadar yorum yapıyorlar? Direkt olarak söyleyin ben çalıştım parasını ben kazandım aldığım hiçbir şey sizi ilgilendirmez diye. Bebeğinizin çıngırağına bile laf etmeleri oldukça sevimsiz.
Aynen öyle

Söylemeyin... sorununuzun cevabı bu. Sorsunlar vardı dersiniz. Yeni değil dersiniz. Yeni şeyi ortaya çıkaramazsınız. Olur biter

Duruma göre cevap verebilirsin.Yeni değil,vardı diye geçişirebilirsin.Çok kafan kızarsa anne napıcaksın çıngırağın fiyatını dersin.Aman ne olacak evladımdan mı esirgeyeceğim diyebilirsin.Ciddiye alıp hesap verirsen,muhasebeci gibi döküme vururlar.

Ay sorunsallar kovalasın site üyelerini topluca. Sorun yahu o sorun.
İsraf değilim diye bir kullanım yok müsrif değilim olacak.
Tdk görevimizi de yaptık çok şükür.

Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Neden bu kadar müdahale ettiriyorsunuz?

O kadar hak veriyorum ki size. Kötü imla, yazım hatası olursa okumak cevap vermek bile içimden gelmiyor.

Back
X