Kayınpeder konusu

Dslrsmv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
451
539
103
Kayınpederim çok soğuk bir tip. Aileye ilk girdiğim günden beri hiç sevgisini hissettiren biri olmadı, ama kötü bir durum da yaşamadık kendisiyle. Genel olarak çok konuşan biri değil zaten. Konuştuğu zaman da siyaset, futbol, para gibi şeyler konuştuğu için pek sohpet de etmiyoruz. Ama en azından nasıl gidiyor öğretmenlik, iş güç deyip sohpet edebilir benimle diye düşünüyorum. Geçen gün ablamla içeride uzun uzun sohpet ettiler ve çok şaşırdım. Abla ben bu adamla konuşacak bir şey bulamıyorum çok soğuk sen nasıl sohpet ediyorsun dedim. Şaşırdı. Ablam geçen ay yurt dışına gezmeye gitmişti uzun uzun sohpet etmiş onunla. Bence sen gelinisin diye ağırlığını koymaya çalışıyor ondan dedi.
Fakat dikkatimi çeken bir durum var. Ben gittiğimde hep elini öpüyorum fakat nezaketen de olsa hiç sarılmıyor.Kötü bir şey mi oldu diyecekler için söyliyim en başından beri böyle. Eşim yapısı bu diyor ama Eşime karşı böyle değil. Muhafazakar bir aile de değiller bu arada. Önceleri pek umursamamıştım sonra eşime anlattım sen öptükten sonra sarıl demişti. Daha doğrusu kafa tokuşturmak mı desem bilemedim ama anlamışsınızdır ne kastettiğimi. Denedim birkaç kere nasıl tarif edeyim bilmiyorum en son kafam havada kaldı bildiğiniz. Yanımdan çekip gitti hiç sallamadı çok kırıldım. Eşime anlattım bundan sonra elini öpmeyip selam verip geçicem dedim. Eşim abarttığımı ve ayıp olacağını düşünüyor. Ben senin babanın elini öpmesem hoşuna gider mi dedi. Bende benim babam senin yanaklarından öpüp hoşgeldin oğlumm diyor bir zahmet öp dedim gerildik biraz. Sizce abartıyor muyum?

Kayınpederim çok soğuk bir tip. Aileye ilk girdiğim günden beri hiç sevgisini hissettiren biri olmadı, ama kötü bir durum da yaşamadık kendisiyle. Genel olarak çok konuşan biri değil zaten. Konuştuğu zaman da siyaset, futbol, para gibi şeyler konuştuğu için pek sohpet de etmiyoruz. Ama en azından nasıl gidiyor öğretmenlik, iş güç deyip sohpet edebilir benimle diye düşünüyorum. Geçen gün ablamla içeride uzun uzun sohpet ettiler ve çok şaşırdım. Abla ben bu adamla konuşacak bir şey bulamıyorum çok soğuk sen nasıl sohpet ediyorsun dedim. Şaşırdı. Ablam geçen ay yurt dışına gezmeye gitmişti uzun uzun sohpet etmiş onunla. Bence sen gelinisin diye ağırlığını koymaya çalışıyor ondan dedi.
Fakat dikkatimi çeken bir durum var. Ben gittiğimde hep elini öpüyorum fakat nezaketen de olsa hiç sarılmıyor.Kötü bir şey mi oldu diyecekler için söyliyim en başından beri böyle. Eşim yapısı bu diyor ama Eşime karşı böyle değil. Muhafazakar bir aile de değiller bu arada. Önceleri pek umursamamıştım sonra eşime anlattım sen öptükten sonra sarıl demişti. Daha doğrusu kafa tokuşturmak mı desem bilemedim ama anlamışsınızdır ne kastettiğimi. Denedim birkaç kere nasıl tarif edeyim bilmiyorum en son kafam havada kaldı bildiğiniz. Yanımdan çekip gitti hiç sallamadı çok kırıldım. Eşime anlattım bundan sonra elini öpmeyip selam verip geçicem dedim. Eşim abarttığımı ve ayıp olacağını düşünüyor. Ben senin babanın elini öpmesem hoşuna gider mi dedi. Bende benim babam senin yanaklarından öpüp hoşgeldin oğlumm diyor bir zahmet öp dedim gerildik biraz. Sizce abartıyor muyum?
Siz olsaydınız ne yapardınız. Elini öpmeye devam eder miydiniz?
Allah başka dert vermesin.
Ben babamın bile elini hiç öpmedim neden kayınpederin elini bu kadar öpmeye meraklısınız?

😂sanırım son derdim kayınpederim beni öpmüyor sarılmıyor olurdu rahmetli yaşasaydı.
Elini öpün geçin yani çok mu önemli? Baba sevgisi görmemiş olsanız falan belki anlardım bu düşünceyi ama Allah uzun ömür versin babanız da sağmış. Gidin şapır şupur babanızı öpün ona sarılın , kayınpeder ne alaka ya😬😬

Allah başka dert vermesin.
Ben babamın bile elini hiç öpmedim neden kayınpederin elini bu kadar öpmeye meraklısınız?
Çünkü zaten senede birkaç kere görüşüyoruz eşim salona gidiyor elini öpüyor arkasından bende aynı şeyi yapmalıyım gibi hissediyorum tamamen saygısızlık olmasın diye herkesim kültürü farklı

Öncelikle sohbet. Gözüm kanadı 2 cümlede 10 kere sohpet yazmışsın.

Herkes sarılıp öperek selamlaşmak zorunda değil. Ne dertler var Allah rızası için biraz meşguliyetiniz olsun bir şeylerle, bu kadar küçük konuları takıp konu haline getirmeyin. Ne meraklıymışsın kayınpederi öpmeye.

sallama ya o esinin babasi senin degil. sevmeyebilir de sevgisini gostermeyebilir de. yakın olup napıcaksın. elini öp geç bir şey de konuşma. çok gerekli değil bence. senin baban gorgulu sevecen biri esine oyle davraniyor. bu yuzden bence ikisi arasindaki iletisimi de bozma onlar iyi kalsin

Siz olsaydınız ne yapardınız. Elini öpmeye devam eder miydiniz?
Öğretmenlik derken? Bir öğretmenin koca bir paragraf boyunca SOHPET yazması gözlerimi kanattı.
Kayınvalide bitti kayınpeder mi çok lazım şimdi ya? Bu mu derdin?

Kayınpederim hala benle sizli konuşuyor 😂 toplasam muhabbetimiz 2 dk bulmuyor sizin kadar muck derdine düşmedim

Pek takılacak bişey görmedim. Mıc mıc kayınpederlerin burunları herşeyin içinde oluyor sonuçta. Mesafe iyidir mesafe candır. El öpüp geçmek yeterde artar bile. Konuşma konusu içinde aynını düşünüyorum. Çok yüz göz olmak istemiyor sizde istemeyin Allahtan bela istemek gibi bişey çünkü bu 🤭

Ay kp beni sevmiyor, sohpet etmiyor, sarılmıyor, öpmüyor diye dert mi olur?

Niye sevsin ki kp seni? Eşimin babası beni sevse ne sevmese ne, ya da ailesinden herhangi biri umrumda bile olmaz.

Bu forum çöplüğe dönmüş gerçekten.
Yazık, bir şey soruyorsunuz ve nerdeyse herkes linçleme derdinde. Bu kadar mı mutsuzsunuz hayatınızdaki toksik enerjiyi başkalarına yansıtmak için bir tarafınızı yırtacak kadar??
Evet öğretmenim ve mükemmel bir öğretmen değilim. KPSS’yle atanacak kadar Türkçem var demekki. Sizde biraz çalışıp çabalayın da başkalarının ulaştığı konumu kıskanıp laf sokma alışkanlığınızı bırakırsınız belki 😄
Yok forum çöplük değil.
Öğretmenim diyen bir kadının daha SOHBET yazmasını bilmediği yüzüne vurulunca gururunuz incinmiş hshs.
SOHPET yazanı atamasalar da olurmuş gerçi.
Ama zaten neyimiz düzgün ki ?

Bu forum çöplüğe dönmüş gerçekten.
Yazık, bir şey soruyorsunuz ve nerdeyse herkes linçleme derdinde. Bu kadar mı mutsuzsunuz hayatınızdaki toksik enerjiyi başkalarına yansıtmak için bir tarafınızı yırtacak kadar??
Evet öğretmenim ve mükemmel bir öğretmen değilim. KPSS’yle atanacak kadar Türkçem var demekki. Sizde biraz çalışıp çabalayın da başkalarının ulaştığı konumu kıskanıp laf sokma alışkanlığınızı bırakırsınız belki 😄
Utanmadan kendini savunman gerçekten ağzımı açık bıraktı , nasıl atandın acaba onu da araştırmak lazım. Hangimizin evlatlarına öğretmenlik yapıyorsun sen bu cahillikle?Kayınpederim beni neden öpmüyor diye konu açmış bir de.

Back
X