• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder konusu

Çünkü zaten senede birkaç kere görüşüyoruz eşim salona gidiyor elini öpüyor arkasından bende aynı şeyi yapmalıyım gibi hissediyorum tamamen saygısızlık olmasın diye herkesim kültürü farklı
Kayınbaba öpme merakına anlam veremedim🧐🧐

Utanmadan kendini savunman gerçekten ağzımı açık bıraktı , nasıl atandın acaba onu da araştırmak lazım. Hangimizin evlatlarına öğretmenlik yapıyorsun sen bu cahillikle?Kayınpederim beni neden öpmüyor diye konu açmış bir de.
İmam cemaat meselesi.
Ben çok görmüyorum.

Kıskançlık ne alaka ya.
Gitmişsiniz ama kayınvalide ve görümcenin de sizi kıskandığını düşünüyordunuz.
Öğretmenlik mesleğine saygım olsa da kıskanılacak bir yerde falan değilsiniz.
Kendinizi böyle ulaşılması zor bir yerde görüp bir havalarda hallerdeyseniz, sizinle çok muhatap olmak istemiyordur kayınpeder.

Kıskançlık ne alaka ya.
Gitmişsiniz ama kayınvalide ve görümcenin de sizi kıskandığını düşünüyordunuz.
Öğretmenlik mesleğine saygım var ama kıskanılacak bir yerde falan değilsiniz.
Kendinizi böyle ulaşılması zor bir yerde görüp bir havalarda hallerdeyseniz, sizinle çok muhatap olmak istemiyordur kayınpeder.
Öğretmenliği mi kıskanıyor muşuz? Yok artık🙈Nasa da astronot değilsin bacımmmm diyecektim tam da, üyelik iptali yapmış🧐

Öyleymiş.
Herkesler kendisini kıskanıyor sanıyor.
Böyle birinin etrafa yaydığı enerjiyi tahmin etmek zor değil.
Herkes öğretmen olmamalı işte. Korkunç öğretmenlerimiz de oldu , harika öğretmenlerimiz de. Okullar çocuklar içindir. Bunu anlamayan öğretmenlik tercih etmesin.

Kayınpederim çok soğuk bir tip. Aileye ilk girdiğim günden beri hiç sevgisini hissettiren biri olmadı, ama kötü bir durum da yaşamadık kendisiyle. Genel olarak çok konuşan biri değil zaten. Konuştuğu zaman da siyaset, futbol, para gibi şeyler konuştuğu için pek sohpet de etmiyoruz. Ama en azından nasıl gidiyor öğretmenlik, iş güç deyip sohpet edebilir benimle diye düşünüyorum. Geçen gün ablamla içeride uzun uzun sohpet ettiler ve çok şaşırdım. Abla ben bu adamla konuşacak bir şey bulamıyorum çok soğuk sen nasıl sohpet ediyorsun dedim. Şaşırdı. Ablam geçen ay yurt dışına gezmeye gitmişti uzun uzun sohpet etmiş onunla. Bence sen gelinisin diye ağırlığını koymaya çalışıyor ondan dedi.
Fakat dikkatimi çeken bir durum var. Ben gittiğimde hep elini öpüyorum fakat nezaketen de olsa hiç sarılmıyor.Kötü bir şey mi oldu diyecekler için söyliyim en başından beri böyle. Eşim yapısı bu diyor ama Eşime karşı böyle değil. Muhafazakar bir aile de değiller bu arada. Önceleri pek umursamamıştım sonra eşime anlattım sen öptükten sonra sarıl demişti. Daha doğrusu kafa tokuşturmak mı desem bilemedim ama anlamışsınızdır ne kastettiğimi. Denedim birkaç kere nasıl tarif edeyim bilmiyorum en son kafam havada kaldı bildiğiniz. Yanımdan çekip gitti hiç sallamadı çok kırıldım. Eşime anlattım bundan sonra elini öpmeyip selam verip geçicem dedim. Eşim abarttığımı ve ayıp olacağını düşünüyor. Ben senin babanın elini öpmesem hoşuna gider mi dedi. Bende benim babam senin yanaklarından öpüp hoşgeldin oğlumm diyor bir zahmet öp dedim gerildik biraz. Sizce abartıyor muyum?
SohBet olacak doğrusu öğretmen hanım. Bir de kayınpederle neden samimi olmak ister ki insan anlamadım? Selam ver geç işte.

İnsanlar neleri dert ediyor kendine Allah'ım...🤦🤦

Kayınpederim çok soğuk bir tip. Aileye ilk girdiğim günden beri hiç sevgisini hissettiren biri olmadı, ama kötü bir durum da yaşamadık kendisiyle. Genel olarak çok konuşan biri değil zaten. Konuştuğu zaman da siyaset, futbol, para gibi şeyler konuştuğu için pek sohpet de etmiyoruz. Ama en azından nasıl gidiyor öğretmenlik, iş güç deyip sohpet edebilir benimle diye düşünüyorum. Geçen gün ablamla içeride uzun uzun sohpet ettiler ve çok şaşırdım. Abla ben bu adamla konuşacak bir şey bulamıyorum çok soğuk sen nasıl sohpet ediyorsun dedim. Şaşırdı. Ablam geçen ay yurt dışına gezmeye gitmişti uzun uzun sohpet etmiş onunla. Bence sen gelinisin diye ağırlığını koymaya çalışıyor ondan dedi.
Fakat dikkatimi çeken bir durum var. Ben gittiğimde hep elini öpüyorum fakat nezaketen de olsa hiç sarılmıyor.Kötü bir şey mi oldu diyecekler için söyliyim en başından beri böyle. Eşim yapısı bu diyor ama Eşime karşı böyle değil. Muhafazakar bir aile de değiller bu arada. Önceleri pek umursamamıştım sonra eşime anlattım sen öptükten sonra sarıl demişti. Daha doğrusu kafa tokuşturmak mı desem bilemedim ama anlamışsınızdır ne kastettiğimi. Denedim birkaç kere nasıl tarif edeyim bilmiyorum en son kafam havada kaldı bildiğiniz. Yanımdan çekip gitti hiç sallamadı çok kırıldım. Eşime anlattım bundan sonra elini öpmeyip selam verip geçicem dedim. Eşim abarttığımı ve ayıp olacağını düşünüyor. Ben senin babanın elini öpmesem hoşuna gider mi dedi. Bende benim babam senin yanaklarından öpüp hoşgeldin oğlumm diyor bir zahmet öp dedim gerildik biraz. Sizce abartıyor muyum?

Öğretmenlik nasıl gidiyor????
Sohppppet???
vallahi ben de sormazdım. Kayınpeder akıllı adammış.

Direkt girip selam mı veriyorsunuz
Ben şahsen kapıya bi tekme vurup açıp, naber yapram diyorum. Bi de sırtına vuruyorum pat pat. Ldlslsls evli değilim sallıyorum. inanırsın falan şimdi, sakınn.

Hanımefendicim yani el öpmek normalde gereksiz ama uzaktan gelip nadir görüyorsanız ve eşin de öpüyorsa öpebilirsin sen de tabi. Neden kendi kendine mesele çıkarmaya çalışıyorsun, adamın senle bir derdi yoksa sorun çıkarmıyorsa yakınlık göstermek zorunda da değil. Başkasıyla edip senle etmiyorsa demek ki senin sohpetin (slsllsks) sarmıyor adamı? Herkesin sohbeti seni sarıyor mu? hayır. seninki de birisini sarmayabilir. İşsiz misin buna takılacak kadar diyeceğim ama öğretmenmişsin zaten o detaya da ayrı bi şok oldum. Bence beklentiyi bırak ortamı da gereksiz germe. Laf sokmayayım düzgün yazayım diyorum ama kaşınıyor buradaki bazı üyeler resmen. Yine dayanamicam o yüzden, yukarıda birisine atar yaparken kıskanmayın demişsin de “sohbet yazmayı bilmeyen öğretmeni” de kim niye kıskansın bi düşün derim 😅

Back
X