Kayınpeder ve Kayınvalide

bazi arkadaslar birakin cocuguna ilgi gostersin demisler. ilgiyi buyutene evlenene kadar gostermis biraksinda karisi ilgilensin birazda. evlenmis artik ne pesinde dolaniyor kucuk cocuk gibi
Anneniz sizi artık öpmüyor sanırım.

Annem beni sapur supur oper hemde her gun, evde yaninda otururum hep.
sarilarak otururuz.
ama bunu kimse yokken yapiyor. damadin yaninda degil. damadin yaninda yapsaydi damat demezmiydi ne degerli kizin var al evinde otur verme kimseye o zaman diye.

sarilarak otururuz.
ama bunu kimse yokken yapiyor. damadin yaninda degil. damadin yaninda yapsaydi damat demezmiydi ne degerli kizin var al evinde otur verme kimseye o zaman diye.
Anne yuvaya huzursuzluk vermiyorsa kızını ya da oğlunu öpmesi neden sorun olsun anlamadım.

valla hiç şapur şupur öpülmediğimden midir kıskançlığımdan mıdır, bana hiç normal gelmiyor.
hani ters söylemek için demiyorum yanlış anlaşılmasın.

düşünüyorum yani, 30 yaşında adam, kv kaptırmış şapur şupur öpmeler,
ya açıkçası ben oğlumu bile öyle öpmüyorum, ki kendisi 2,5 yaşında alıştı, kimseye de bu şekilde öptürtmez kendini.

Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...

Benim kpeder de arada çok fena küfür eder
Ben cok utanıyorum onlar aılece alısmıslar
Bu durumu bırkac kere esıme dedım, koca adamı değiştireyım mı boşver duyma dedı.
Onlar utanmıyor ama ben yerın dıbıne gecıyorum.Üstelık yanında kucuk torunları da var ve bu adam mali müşavir eğitimli biri

Kvalide de eşimin ailesine gttiğimiz zaman biz ayrı sehırlerdeyız
resmen kocasına cilve yapar gbi oğluna cilve yapar

ayyyyy evimin erkeği gelmişşşş, paşam gelmişşşş, hoşgeldin oğlum evine der.
Ben kocamı eve gelınce boyle karsılamam yaw
Eşim annelerinde duşa girer, çıkarken bana seslenır camasırlarını vermem için eşim,
annesi atlar hemen ayyy ben vericem , oğlumun çamasırlarını ben vericem dur bakim sen ececim der . Ama kırıta kırıta tatlı dille:))))))

benım de kadını boğasım gelır
hep bi üstünluk sağlama derdınde
ben de kvalide bize geldıgınde onu sınır ederım
eşim bekarken brokoli hiç yemezmiş ,roka, dereotu, maydonoz falan
Özellıkle kv gelınce onları sofraya cıkarırım
anne siz de sever mısnız eşim çok sevıyor derım:)))))

bütün garezi banaymış der kv de de.:KK45::KK45::KK45::KK45:

sarilarak otururuz.

Annem eşimin yanında beni öpüp sevdiğinde, eşimin söylediği:
Gülerek "Anne, bu kızın seni görünce ayrı bi şımarıyo"
Annem de gülüyor üzerine.

Şimdi benim annem anne değil mi, eşim damat değil mi?
O samimiyete ve insanına bağlı bir şey.

Gelinlerin kayin valideyi kiskanmasini anlamiyorum anlayamayacagim.
Siz sapur supur operken sorun yok, kadin dogurmus buyutmus bu yaslara getirmis opunce ilgi gosterince sıkıntı oluyor. Degisik bir kafa yapisi

doğurmuş büyütmüş ama nedense hep evlenınce şapır şupur öpmek akıllarına gelıyor kocaman oğullarını

evde kendılerı ıle yasarken hep bi catısma , hep bi sorun yasayan kocalarımız evlenınce annelerının kuzusu kıymetlısı oluyor bır anda

ben de bunu anlamıyorum açıkcası

valla hiç şapur şupur öpülmediğimden midir kıskançlığımdan mıdır, bana hiç normal gelmiyor.
hani ters söylemek için demiyorum yanlış anlaşılmasın.

düşünüyorum yani, 30 yaşında adam, kv kaptırmış şapur şupur öpmeler,
ya açıkçası ben oğlumu bile öyle öpmüyorum, ki kendisi 2,5 yaşında alıştı, kimseye de bu şekilde öptürtmez kendini.
Ben 30 yaşındayım ama annem sarılır öper beni :) Ben soğuk bir insanım. Öyle şapur şupur öpülmeyi sevmem annemi bile çoğu zaman engellerim ama Kvmin oğlunu öpmesine sevmesine karışmam bu hakkı kendimde görmem.

Anne yuvaya huzursuzluk vermiyorsa kızını ya da oğlunu öpmesi neden sorun olsun anlamadım.
Valla ben konu sahibinin kaynanasini bilememde huzur verip vermedigini, benim eski kaynana beni istemedigi icin nisanlimi bes dk yalniz birakmazdi. bize gelirlerdi, nisanlim mutfaga yanima gelse hemen pesine gelirdi oglum napiyosun burda cik disari diye, evlerine gittigimizde ben hizmet gorurken gorumce bazen yanima gelirdi benim, kucuk kaynim vardi abinin yanindan ayrilma oglum derdi kaynana. napiyorum ben abisine (eski nisanlima yani) ? evlerine gittim bi keresinde ben gelmeden once hepsi bi odalarinda oturuyolardi benim geldigimi gorunce geldiler abisinin bi yanina biri doger yanina birini oturttu kaynana. noluyo yani ben nisanlimla oturunca. halbuki yanina bile oturmazdimki terbiyesizlik olur annesinin kardeslerinin yaninda diye.
oglunu surekli dolduran "oglum nisanlina soyle basini kapatsin nisanlina soyle calismasin.
ayni konu sahibi gibi bana nispet yapar gibi yanina oturup sap sup opmeler falan...
bunlar insani uzen seyler. siz ne derseniz diyin ben konu sahibini anliyorum. siz gelin alirsaniz opun yaninda istedigi kadar sizi ilgilendiren bisey. siz bilirsiniz. opmeyinde demiyorum bu sizin dusunceniz saygiyla karsilarimda...

Küfür konusunda haklisin onu KV dene soylemelisin ancak o halleder. Benim kp KV hepsi küfür eder maşallah hic utanmalari yok :KK43: KV oğlunu öpme konusunda da yani sizin fark ettiğiniz ekstra biseyse haklisin. Ama mesela benim KV akşama kadar sigara cay o gezme senin bu gezme benim gezerdi eşim gelmesine on dk ka kala atardı kendini koltuğa hastayım oglusum ölüyorum annemmm bebeğim balım oğlunu iki dk elini bırakmazdı ruh hastası eğer b öyleyse haklisin ama bi opmeyle falan kıskandığıni düşünme annesi sonuçta bırak opsun :KK66:

doğurmuş büyütmüş ama nedense hep evlenınce şapır şupur öpmek akıllarına gelıyor kocaman oğullarını

evde kendılerı ıle yasarken hep bi catısma , hep bi sorun yasayan kocalarımız evlenınce annelerının kuzusu kıymetlısı oluyor bır anda

ben de bunu anlamıyorum açıkcası
Aynı evde yaşam bitiyor çünkü ayrılık giriyor araya. 7 24 kavga ettiğim kardeşimle evlenince can ciğer kuzu sarması olduk.

sarilarak otururuz.
kız annelerı kızlarını damadın yanında öpse bıle bunu kıskandırmak için yapmazlar
erkek annelerı geline inat yapıyorlar ama
doğru değil mi?

kız annelerı kızlarını damadın yanında öpse bıle bunu kıskandırmak için yapmazlar
erkek annelerı geline inat yapıyorlar ama
doğru değil mi?
Bence durum tamamen farklı iki annenin de niyeti aynı ama erkekler bizim gibi fesat düşünmüyorlar.

Aynı evde yaşam bitiyor çünkü ayrılık giriyor araya. 7 24 kavga ettiğim kardeşimle evlenince can ciğer kuzu sarması olduk.

bana da bu cok enteresan gelıyor
nişanlı ıken eşim eve gelıyorum evde ıkı kadın var yemek yok derdı
anneı ve ablası için
bana onları sıkayet ederdı
şimdi o ablası kardesı dıye ölecek nerdeyse koynuna alacak
o zaman nerdeydı abla peki,gece 11 de işten ac gelen kardesı dusunmuyor
şimdi bizim aramız cok ıyıydı ben kardesıme ölürüm vssss

Back
X