Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Benim kpeder de arada çok fena küfür eder
Ben cok utanıyorum onlar aılece alısmıslar
Bu durumu bırkac kere esıme dedım, koca adamı değiştireyım mı boşver duyma dedı.
Onlar utanmıyor ama ben yerın dıbıne gecıyorum.Üstelık yanında kucuk torunları da var ve bu adam mali müşavir eğitimli biri
Kvalide de eşimin ailesine gttiğimiz zaman biz ayrı sehırlerdeyız
resmen kocasına cilve yapar gbi oğluna cilve yapar
ayyyyy evimin erkeği gelmişşşş, paşam gelmişşşş, hoşgeldin oğlum evine der.
Ben kocamı eve gelınce boyle karsılamam yaw
Eşim annelerinde duşa girer, çıkarken bana seslenır camasırlarını vermem için eşim,
annesi atlar hemen ayyy ben vericem , oğlumun çamasırlarını ben vericem dur bakim sen ececim der . Ama kırıta kırıta tatlı dille:))))))
benım de kadını boğasım gelır
hep bi üstünluk sağlama derdınde
ben de kvalide bize geldıgınde onu sınır ederım
eşim bekarken brokoli hiç yemezmiş ,roka, dereotu, maydonoz falan
Özellıkle kv gelınce onları sofraya cıkarırım
anne siz de sever mısnız eşim çok sevıyor derım:)))))
bütün garezi banaymış der kv de de.