Kayınpeder ve Kayınvalide

Sizinle aynı fikirde olmayisim neden size bu kadar rahatsız edici geldi?mecbur muyum sizin gibi düşünmeye yada size hak vermeye?evet oğlum var ve inşallah ben oğlumu öptüğümde kıskançlıktan delirecek bir gelin almam.zira dediğimi yaparım.
Bu arada karşı fikirlere tahammülünüz yoksa burada konu acmaniz çok anlamsız.
Gelin alınan bir şey mi? Sizi aldılar yani☺️

Arkadaşlar kadınların altıncı hissi kuvvetlidir Kv bu davranışı bilerek mi yapıyor yoksa içinden geldiği için mi gelin hisseder bence

o da var tabiki, erkekler bizi annemızden kıskanmıyor ama bence bunda yıne kadınların annelerının faktörü var
erkek annesi gelınle hep bı yarıs halınde
gelın gelınce kv ler sankı ustlerıne kuma gelmıs gbı bır cokuntu yasıyorlar
ama sorsanız hepsının agzında aynı laf
siz mutlu olun yeter :)))
Kumalı cümlenize o kadar katılıyorum ki sanki oğullarına aşıklar gibi! Böyle kv oğullarına karşı olan tutumlarını sağlıklı bulmuyorum

Oğlunu kıskanıyor bazen çok belli ediyor ve oğlunun ilgisini çekmek için yapıyor gibi geliyor bana
oğlunu kıskanmış gibi sanki. . oğlunu evladlık edinde ayarı bozulmuş kv niye kıskanıyorsa artık ? evlenince pek kıymetleniyorlar önemseme sen kv dozunu azaltacaktır

Anneler oğullarına hizmet etmeyi severler. Bırakın yapsın niye inat gibi düşünülüyor anlamıyorum. Benim kayınvalidem de oğlunun sevdiği yemekleri tatlıları yapıcam diye canı çıkar kadının. 1 kaşık fazla yedirse eşime, mutlu olur. Daha çok eşimin sevdiği şeyleri yapar. E yapsın. Ne güzel olması gerektiği gibi bir anne. Çok seviniyorum. Oraya gidince çocukla ben daha çok ilgileniyorum sen annenlerle daha dazla vakit geçir özlemişler diyorum, onları arada bir yalnız bırakıyorum konuşup dertleşsinler diye. Bırakın yapsın. Kayınvalideyle sidik yarışına girmeyin. Siz o adamın kadınısınız. Bunu bilin ve cool olun biraz. Öbürü ana! Bu kadar.
Keşke herkes sizin gibi düşünse kavga falan kalmaz. Olgunluğunuzu tebrik ediyorum belliki iyi kalpli birisiniz fesat değilsiniz

Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
tabikide ayıp eşimin ailesi değil ama benim annem eşimin yanında küfürlü konuşurdu bende eşimde rahatsız olurduk süreklide uyarırdım.eşin uyarmıyor mu babasını.birde annesi o tabiki sevecek hizmet edecek kıskanma bence seninde evladın olursa anlarsın canım

Şimdiden belli Nasıl bir kaynana olacağınız Gelininiz yandı

Gelinim ister yanar ister yanmaz beni ilgilendirmez. Gelinimle oğlumun ilişkiside beni ilgilendirmez. Oğlumla benim ilişkimde gelinimi ilgilendirmeyecek. Herkes kendi ilişkisine bakacak. Gelin hanım istemiyor diye doğurduğum, baktığım, üzerine titrediğim evladımı öpemeyecekmiyim? Sadece gülerim. Karışan ve şikayetini dile getiren gelinin de canına okurum. Nokta.

Kumalı cümlenize o kadar katılıyorum ki sanki oğullarına aşıklar gibi! Böyle kv oğullarına karşı olan tutumlarını sağlıklı bulmuyorum

evet benım kvalide öyle bir de bende abla var:KK62::KK62::KK62:,kardeşiiiiiiiiimmm senı cok özlediiiiiiimmmm:KK200::KK200::KK200:
bitanemmmm napıyorsunnnn:KK200::KK200::KK200:
bir foto at bakayım ablana :KK15:
ohh tamam şimdi oldu içim rahatladı , iyisin ya ablacım sen ıyı olursan ben de iyiyim,
canım benım senı cok sevıyorum,
bak ben burdayım birsey olursa muhakkak haberım olsun:KK200::KK200::KK200::KK200:

whatsap mesajları aynen böyle eşimin ablasının eşime

evet benım kvalide öyle bir de bende abla var:KK62::KK62::KK62:,kardeşiiiiiiiiimmm senı cok özlediiiiiiimmmm:KK200::KK200::KK200:
ohh tamam şimdi oldu içim rahatladı , iyisin ya ablacım sen ıyı olursan ben de iyiyim,
bak ben burdayım birsey olursa muhakkak haberım olsun:KK200::KK200::KK200::KK200:

Ben kucuk kiz kardesler boyle zannediyodum meger buyuklerde mi oyleymis :) benim eski nisanliminda 18 yasinda kiz kardesi vardi, sanki ben degilimde o nisanlisi gibi "Abi nerdesin ? çabuk gel gezmeye gidecez seninle gezdir beni canim sikildi sunu al bana bunu al bana, nerdeysen hemen gel !"
O da tamam hemen geliyorum derdi. bi lafini iki etmezdi. benim yanimdayken hemen giderdi

Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...

Konunun 2.kısmından başlamak istiyorum
KOcasına yapmayabilir ama oğluna yapar çünkü annesi onu doğuran insan !!
Bende aynısını yaparım yavrumla arama kimse giremez bu konuda ve kadın heran da olsa oğlunu özleyebilir kokusunuda duymak ister öperde severde kaç yaşında olursa olsun sıkıntı yok.

Ha kp bence ayıp etmiş belkide sizi yakın hissetmiş rahat konuşmuş ama yapmaması lazım
Bir kere kp söyledi eşim baba gelinin yanında lütfen böyle konuşma demişti oda benim kızım ne var dedi.
Oda uygun olmaz demişti.Eşiniz uyarabilir babasını bu konuda.değişmiyorsa bu saatten sonrada huyundan vazgeçiremezsiniz.

Ne olacaksa ahahaha

Ben kucuk kiz kardesler boyle zannediyodum meger buyuklerde mi oyleymis :) benim eski nisanliminda 18 yasinda kiz kardesi vardi, sanki ben degilimde o nisanlisi gibi "Abi nerdesin ? çabuk gel gezmeye gidecez seninle gezdir beni canim sikildi sunu al bana bunu al bana, nerdeysen hemen gel !"
O da tamam hemen geliyorum derdi. bi lafini iki etmezdi. benim yanimdayken hemen giderdi

:KK45::KK45::KK45:
benim bahsettiğim kadın 43 yasında ve ıkı cocuk annesi:)
boş işler md ü kendısı

kucukken hadı normal de bıızmkı cok garip esım de 35 yasında
eşim allahtan kalpli seyler yollamıyor
eşime bunu soyluyorum aman eceeee buna mı takıldın dıyor:KK62:

:KK45::KK45::KK45:
benim bahsettiğim kadın 43 yasında ve ıkı cocuk annesi:)
boş işler md ü kendısı

kucukken hadı normal de bıızmkı cok garip esım de 35 yasında
eşim allahtan kalpli seyler yollamıyor
eşime bunu soyluyorum aman eceeee buna mı takıldın dıyor:KK62:
küçük annesiyım ben onun yawrum benım yerım onu der bıde eşime:KK49::KK49:
:D :D :D benimde erkek kardesim var bende simdi ona diyorum annemden sonra ikinci anne benim bu evde diyorum. ama evlenip gitsin ikinci annen benim diyemem. kendi hayati esiyle na^parsa yapsin.

ben hic birsey anlamadim... hergünmü görüsüyorsunutda bu kvden kocani isten gelince öpüyor yok yolda sizinle yürüyor. görüsme kardesim bukadar basit?!
her allahin günü evine gelmiyor ya

evet erkek annelerı cok politik oluyor canım
hakkında hayırlısı olsun ınsallah
ben ilk evlılıgımden bu yuzden ayrıldım
bizim de kör oğlu hıc gormedı

şimdi ikinciye evlendım
ince eleyip sık dokudum aile konusunda ozellıkle( dokudugumu sanmısım :)))

bu kvalide eskısınden daha sinsi politik çıktı evlenınce resmen değişti
ben gormesem takılmıyorum ama gorunce tahammul edemıyorum

malesef çoğu usta bir oyuncu :)
çok haklısın arkadaşım saf gibi görünüyorlar ama en safı bizi sollar

Kp in küfürü konusunda haklısınız ve bunu eşinize bildirin. Sen söylenezsen ben söylerim diyin.
Kv ye gelince yapmayın allah aşkına bilmem kaç yıl doğurup büyüttüğü çocuğu. İstediği hitap ile sever. Benimde oğlum var. 4 yaşında şimdi nasıl seviyor isem 50 yaşındada öyle severim. Çocuğuma nasıl hitap etmem gerektiğine ben karar veririm. Kuzum derim paşam derim. Can tanem derim. Evlenen e kadar söylediğim sevgi cümlelerini neden silip atayım karısı var diye. Izzet ikram da ederim rahatını da düşünürüm.

Back
X