Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ım hayırlı işler nasip etsin kimselere de muhtaç etmesin inşallahO sinirle anlattim valla anlatmasam icimde patlicakti cunku. Amin bugun is gorusmesine gidecek esim insAllah hayirlisiyla olur.
Esim universite mezunu zaten elinde meslegi var tecrubelide. Bugun yarin is gorusmeleri var insAllah hayirlisi olur sagolun.İnşallah iyi bir iş bulursunuz eşiniz güvenlik sertifikası alsa ankarada baya iş var o işte
İnşallah olumlu sonuçlar gelir su hayırlı mübarek gündeEsim universite mezunu zaten elinde meslegi var tecrubelide. Bugun yarin is gorusmeleri var insAllah hayirlisi olur sagolun.
Amin sagolun. Diyemedim orda sonradan soyledim ona gore tepkisini versin artik esim ben bir daha zorunlu birsey olmadikca gitmem. Dediginizde iyiymis aslinda keske deseydim.Allah ım hayırlı işler nasip etsin kimselere de muhtaç etmesin inşallah
keşke orda patlatsaydınız bombayı.. onların yanında
senin enişten de ne şanslı aşkım annen kardeşin onu övüp seni de yerin dibine doktular deseydiniz
çünkü böyle olunca eşinizin sonradan duyduğu anlaşılacak eşi doldurmuş diyeceklerAmin sagolun. Diyemedim orda sonradan soyledim ona gore tepkisini versin artik esim ben bir daha zorunlu birsey olmadikca gitmem. Dediginizde iyiymis aslinda keske deseydim.
Esim ailesine duskun degil gidipte benden duyduklarini soylicek kadar aptalda degildir. Bir sekilde onlara soyletir bile kurnazdir o konularda. O isini bilir bana da gel ara vs diye diretmez. Sadece maddi sikintilarin ustune boyle konusma moralimi asiri derecede bozmustu su an biraz daha iyiyim.çünkü böyle olunca eşinizin sonradan duyduğu anlaşılacak eşi doldurmuş diyecekler
gerçi derlerse desinler
bu arada eşiniz ailesine çok düşkünse bu sizden duyduklarını yakın zamanda unutur haberiniz olsun
maşallah iyiymiş enişteEsim ailesine duskun degil gidipte benden duyduklarini soylicek kadar aptalda degildir. Bir sekilde onlara soyletir bile kurnazdir o konularda. O isini bilir bana da gel ara vs diye diretmez. Sadece maddi sikintilarin ustune boyle konusma moralimi asiri derecede bozmustu su an biraz daha iyiyim.
aynen durumu iyi oluncada gelini ogullarina kötülerler alttan alttan sana layik degil gibilerinden bence söylemekle iyi yapmis konu sahibi yoksa nereden bilecekti ardindan neler dönüyor en azindan ileride gelinide kötülelerse diyebilir siz benide esime kötülemistiniz diye varsa esinin yanlisi alsin oglunu yüzyüze konussun ayip baskasinin ardindan dedikodu etmek bu ana babada olsaBazı insanlar böyledir ya.şimdi eşiniz işsiz ya sanki siz babanızın evinden getirmişsiniz gibi muamele yapıyorlar.onlarln evladı değil mi.işleri iyiye gidince canım oğlum bitanem olur.
Bilemiyorum daha once beni kotulediyse bile esim gelip bana anlatmaz. Esimi kotulerken bir kac olay uzerinden anlatti eski olaylar benim bilmedigimi sanip ben yok o olay aslinda oyle degil dedigimde konu degisti bu sefer baska yerden vurmaya basladi baskalariyla kiyasladi. Birsey demeye firsat birakmadi sonrada kapi caldi damadi geldi iste.belkide senin esinle olan aranin nasil oldugunu merak edip agizda yokluyor olabilir yada sen esin hakkinda olumsuz birsey söylesen hemen gidip esine anlatacakti araniz bozulsun diye vs oluyormu oluyor böyle cirkin seyler sen yinede dikkatli ol o kötüledikce benim esim senin anlattigin gibi birisi degil de gec yüzde verme
bi karinagrisi hazmedemedigi bir olay vardir yoksa durduk yere ne diye abuk subuk berrak suyu bulandiriyor bosver fazladan özelinizi anlatmayin kimseyeBilemiyorum daha once beni kotulediyse bile esim gelip bana anlatmaz. Esimi kotulerken bir kac olay uzerinden anlatti eski olaylar benim bilmedigimi sanip ben yok o olay aslinda oyle degil dedigimde konu degisti bu sefer baska yerden vurmaya basladi baskalariyla kiyasladi. Birsey demeye firsat birakmadi sonrada kapi caldi damadi geldi iste.
Eşinize bence soylememeliydiniz takıntı haline getiren bilir ve daha fazla problem yarana bilir ailede.her zor günün bi hayırlı sabahı vardır sabr edin.bizde şu an aynı durumdayız ama ben ümidimi uzmuyorum.guzel bir iş bulup çalışın ve eşinizle daha iyi anlasın ve birbirinizi daha çok sevin ki onlarda bakıp söylediklerinden utansınlarHayirli kandiller oneclikle.
Bir suredir issizdim su an esimde malesef issiz durumumuz git gide kotu bir hal aliyor. Dun esimin ailesine oturmaya gittik.
Gorumcemle karsilikli oturmaya basladilar kayinpederler. Gorumcemin esinde bazi problemler olmustu damat kapiyi gorunce duzeldi yalaka dedigimiz bir tipe donustu.
Dun esim onlara alisveris yapmaya cikinca yalniz kaldik bana esimi kotuleyip durdu ne diyecegimi bilemedim cok uzuldum. Bir sure sonra damadi kapidan bisi verdi al oglum buda senin deyip para verdi. Sonra gelip yanima oturup damadini ovmeye basladi. Esimden bahsedilirken birsey demeyen kayinvalidemde duaya basladi Allah daha cok versin cok iyi biri vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki kendi oglunu kotuleyip bana damadini ovdu. Esim gelince benim moralimin bozuldugunu gordu noldu dedi birsey diyemedim. Eve geldik anlattim esim dedi ben herseye kosim o damadini ovsun o adam basina is acicak sonunda gorursun dedi.
Ya ben zaten delirmek uzereyim birde ustune bunlar aileminde haberi yok maddi durumumuzdan olsa da zaten onlarin yardim edebilecek gucleri de yok. Bana bir akil verin ya da dua edin bilmiyorum ya.
Sabrediyorum bende tesekkur ederim yorumunuz icin.Eşinize bence soylememeliydiniz takıntı haline getiren bilir ve daha fazla problem yarana bilir ailede.her zor günün bi hayırlı sabahı vardır sabr edin.bizde şu an aynı durumdayız ama ben ümidimi uzmuyorum.guzel bir iş bulup çalışın ve eşinizle daha iyi anlasın ve birbirinizi daha çok sevin ki onlarda bakıp söylediklerinden utansınlar
Kayinpederin paraya ihtiyaci yok gerci surekli para konusunda agliyor ama damadinin ona verecegi para yok anca kendine yetiyor. Ama bazi insanlar yalaka olanlari daha cok seviyor bir isi yapip abartanlari yere goge koyamiyor sanirim biz ondan kaybediyoruz. Bizim yuz yaptigimiz is gozune gozukmez damadi bir is yapar en iyisi odur durumu‘ money talks’ ( para konuşur) durumu olmuş ailede. İnşallah ikinize de Allah bir kapı açsın iş bulursunuz inşallah
Evet kendi kizi mutsuzdu su anda bir problem gozukmuyor aralarinda ama tabi onlar komsular biliyorlardir birseyleri varsa. Esimde oyle dedi onlar kazik yicekler o damatlarindan ben o zaman gorcem onlari diye. Tesekkurler yorumunuz icin.Kıskandıkları için yapıyolar . Kendi kızı mutsuzsa oğlunun mutluluğu batıyordur. Amaçları belli huzursuz edecekler sizi, umursamaz davranın gülün geçin...yalaka damatlarından kazık yedikleri zaman sizinde konuşacak sözünüz olur. Yarın öbür gün kırdığı yerden kırılınca anlayacaklar.
Eşiniz onlara sürekli para verseHayirli kandiller oneclikle.
Bir suredir issizdim su an esimde malesef issiz durumumuz git gide kotu bir hal aliyor. Dun esimin ailesine oturmaya gittik.
Gorumcemle karsilikli oturmaya basladilar kayinpederler. Gorumcemin esinde bazi problemler olmustu damat kapiyi gorunce duzeldi yalaka dedigimiz bir tipe donustu.
Dun esim onlara alisveris yapmaya cikinca yalniz kaldik bana esimi kotuleyip durdu ne diyecegimi bilemedim cok uzuldum. Bir sure sonra damadi kapidan bisi verdi al oglum buda senin deyip para verdi. Sonra gelip yanima oturup damadini ovmeye basladi. Esimden bahsedilirken birsey demeyen kayinvalidemde duaya basladi Allah daha cok versin cok iyi biri vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki kendi oglunu kotuleyip bana damadini ovdu. Esim gelince benim moralimin bozuldugunu gordu noldu dedi birsey diyemedim. Eve geldik anlattim esim dedi ben herseye kosim o damadini ovsun o adam basina is acicak sonunda gorursun dedi.
Ya ben zaten delirmek uzereyim birde ustune bunlar aileminde haberi yok maddi durumumuzdan olsa da zaten onlarin yardim edebilecek gucleri de yok. Bana bir akil verin ya da dua edin bilmiyorum ya.
Sanirim beklentileri o yondeydi gercektencunku ne zaman gitsek parasizliktan dert yaniyordu. Simdi daha iyi anladim.Halbuki iki emekli maasi giriyor evlerine muhtac olsalar gam yemicem.Eşiniz onlara sürekli para verse
Hayırlı evlat diye arkasında konuşurlardı ,günümüzde herşeyi belirleyen para , ve çıkar ilişkileri üzülmeyin gerçek yüzlerini gördünüz