• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder

Kesinlikle öyle. Ama kendi dediği yerlerle benim dediğim yerlerin fiyatları aynı. Ben gidip sırf onun tanıdığı ettiği diye onun dediği yerlerden alma mecburiyetinde değilim. Onun dediği yerlerden çok daha pahalı yerlere bakacak da değilim. Sadece kayınpederin herşeye maydonoz olması tuhaf geliyor

E gayet normal, kafasına göre taksit odeyebilir, elden taksit yaptırabilir, daha çok indirim alır. Parasını ödüyorsa bazı tercihleri tabiki olacak kendi çıkarlarını koruyacak en kötü yakını kazansın isteyecek bahsettiğiniz masraflar her gün olan şeyler değil

E gayet normal, kafasına göre taksit odeyebilir, elden taksit yaptırabilir, daha çok indirim alır. Parasını ödüyorsa bazı tercihleri tabiki olacak kendi çıkarlarını koruyacak en kötü yakını kazansın isteyecek bahsettiğiniz masraflar her gün olan şeyler değil
Bunlar benim derdim değil işte. Anne babalar bu kadar çok müdahele etmemeli fikrindeyim. Ben gider çok pahalı yerlere bakarım o zaman durdurur o ayrı.

Bunlar benim derdim değil işte. Anne babalar bu kadar çok müdahele etmemeli fikrindeyim. Ben gider çok pahalı yerlere bakarım o zaman durdurur o ayrı.

Valla sizin eşyanız da onun derdi değil o zaman bahsettiğiniz yerlerden parasını verir alırsınız, bu müdahale değil uyumdur böyle çok işiniz olur
Tavra bak 2 tane yetiştin evleniyor masrafı benim derdim değili diyor

Sizin zevkleriniz adamın niye derdi olsun? Elinizi kolunuzu bağlayan mı var? Gidin beğendiğinizi alın.

Çok sabit fikirli.
Kayınvalide gibi resmen.
Kadın meselelerinde bu da dahil oluyor
Benimki de öyle. Hayır bir de erkekliğin kitabını yazmış gibi dolaşır, biraz sert mizaçlıdır, millet karşısında konuşmaya korkar. Ama gel gör ki Allah kaynana diye onu vermiş başıma. Ben hiç susmadım, hep cevabını verdim. Sonra o da bana alıştı, iyi anlaşıyoruz. Bunda kayınvalidemin de katkısı var. O konuştukça sen bi sus, karışma, sana noluyor der. 😁

Benimki de öyle. Hayır bir de erkekliğin kitabını yazmış gibi dolaşır, biraz sert mizaçlıdır, millet karşısında konuşmaya korkar. Ama gel gör ki Allah kaynana diye onu vermiş başıma. Ben hiç susmadım, hep cevabını verdim. Sonra o da bana alıştı, iyi anlaşıyoruz. Bunda kayınvalidemin de katkısı var. O konuştukça sen bi sus, karışma, sana noluyor der. 😁
Gelinlik konusunda bile öyle.. kayınvalide de ağzını hiç açmaz. Bi de fazlasıyla sabit fikirli. Şöyle şöyle dersin. O da aksine böyle böyle der. Biraz tuhaf. Cahil desen değil, çakalın önde gideni 😂😂

Benim kaynanam düğün zamanı böyle yapmak istedi. Hatta ona kalsa direk kendisi beğenip alıp eve koyacaktı. Ki biz almayın biz kendimiz alacağız dediğimiz halde ısrarla "hayır bi kaç eşyayı ben alırım" dedi. Snr evde konusu olmuş ben alırım gibisinden eşim de eğer bize beğendirmeyeceksen bizim istediğimiz olmayacaksa alma ben kendim alırım deyip tavrını koyduğu için bize sormadan çöp alamadı. Çok şükür muhtaç değiliz, alırdık da ama kendisi alacağını söyledi o zaman kendi zevkine göre alamaz 🙎
Şimdi şöyle; bu şekilde saygısızca tabiki söyleyemem. Ama bana ya işte şurada şu var burada bu var denmesi tuhaf geliyor. Sebebi de bunu kayınpeder değil de kayınvalidenin söylemesi gerekir. Bazı şeylerde erkekle muhattap olmal hoşuma hitmiyor kayınpederimde olsa. Karışmasın.

Ne mümasebet keyfimden mi ödetiyorum?
E evet. Adamlar seni güle oynaya almıyor ki, oğulları istiyor diye sonuçta. Hiçbir şeyin konusunu açmıyorlar ölü taklidi yapıyorlar diye az yakınmadın. Daha yıl olmamış son konunun üstünden. Sizinkiler için büyük gelişme bu otur şükür et.

Back
X