• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder

Bunların hepsi minareye kılıf huzurunu kaçırmaya çalılıyolar canım dikkat et sen mesafenin koru kocanla arana katma kimseyi yoksa siz mutsuz olursunuz.. Eşinle mutlu olmak istiyosan görmezden geleceksin . .. Allahım yardımcınız olsun

Amin canim sağol. Çok şükür eşimle aramız iyi herkesin evinde olduğu gibi bizim de sıkıntılarımız oluyor elbet ama öyle büyük kavgamız olmamıştır ama gel gör ki bu adam huzurumuzu kaçırmak için herşeyi yapıyor. Görmezden gelemem canım sessiz kalırsam işim yaş o zaman birimizden biri artık buna dur demeli.

Daha yeni evliyken kısa diz üstü bir elbise giymiştim, adam bacaklarima baktı ben görürüm diye de hiç kafasini çevirmedi benim bildiğim insan kafasını çevirir. Hamileyken de yakaladım baktığını. Daha nişanlıyken kardesim bana adam senin kalcana bakti anneminkine de bakti demisti ama ben inanmamıştım saçmalama demiştim.
Meğer doğruymuş ama eşime söylemedim bunları belki inanmaz da kötü olan ben olurum. Boşuna demiyorlar babana bile güvenmeyeceksin diye.
Ay yok boyle seyleri esine söyleme olay olmayacak yere varır sonunda sana bulaşır. En iyisi mesafe koymak

Bencesi sencesi kalmamış adam bildiğimiz sapık.Ben eşinizde de kabahat buldum.İnsan babasını bilmez mi,sizinle neden muhatap ediyor.Evde olmadığı zamanlarda size gelmesine neden dur demedi.Kayınpeder,kaynana,eş hepsi biraz geniş geldi bana.

Bencesi sencesi kalmamış adam bildiğimiz sapık.Ben eşinizde de kabahat buldum.İnsan babasını bilmez mi,sizinle neden muhatap ediyor.Evde olmadığı zamanlarda size gelmesine neden dur demedi.Kayınpeder,kaynana,eş hepsi biraz geniş geldi bana.

Yok bu adam laftan anlamıyor, eşim defalarca konuştu ama adamın bir kulağından giriyor, diğer kulağından çıkıyor. Kayinpeder, kaynana geniş bak orda haklısınız. Eşim çok kez uyardı bu adam dışarıdan iyi gözükür ama içine girdi mi o zaman anlarsın demişti. Ilk zamanlar iyi davranıyordu zaman ilerledikçe gerçek yüzünü gösterdi, eşime kizardim ben niye böyle davranıyorsunuz diye tabi çok yeni evliydik nerden bilebilirdim ki insanlar dışarıdan göründüğü gibi değilmiş onu anladım.

Back
X