antonio banderas in filmiydi. icinde yasadigim deri. travma yasatmisti o film banaBi tane film vardı adam kızının sevgilisini kaçırıp cinsiyetini değiştirip karısı yapmıştı
Bende izledim onu ay ne kötü film di ya sonunda bıde kızın babasını ölduruyordu galibaBi tane film vardı adam kızının sevgilisini kaçırıp cinsiyetini değiştirip karısı yapmıştı
antonio banderas in filmiydi. icinde yasadigim deri. travma yasatmisti o film bana
amcam fantastik bi sapikmis. kizina uzuldum...
Bende izledim onu ay ne kötü film di ya sonunda bıde kızın babasını ölduruyordu galiba
Evet ya ben şoklardan şoklara girmiştim ve tamamen fantastik bulmuştum. Meğer değilmiş...
Evet sonra gitti lezbiyen olduğu için kendini reddeden kıza sırnaştı. Artık bir engeli kalmamıştı.
Adını söyle de izliyim kız merak ettimBi tane film vardı adam kızının sevgilisini kaçırıp cinsiyetini değiştirip karısı yapmıştı
Adını söyle de izliyim kız merak ettim
Filmi izledikten sonra kendıme bır sure gelmemiştim. İzledikten sonra pişman olduğum filmler arasında. :)) Sen söylemesen bu haberı görmesem aklıma bıle gelmezdı.
Demek kı filmin yazarı gerçek bır olaydan esınlendı veya dünyanın bu hale geleceğini tahmın etttı veya haberdeki kayınpeder filmi izleyip damadına uygulamak ıstedı .
Teşekkür ederimThe skin i live in.
Hangi film bu merak ettimBi tane film vardı adam kızının sevgilisini kaçırıp cinsiyetini değiştirip karısı yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?