Kayinpederi savcılığa sikayet etme

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Kayinvalidem esine bosanma davasi acti. Adam para istiyor. Bir evleri var ama yeni yasadan once alindigi icin bosanma durumunda paylasilmiyor kayinvalidemde kaliyor. Kayinpeder de bana para verin diye ariza cikartiyor. Adamin hic geliri yok. Soyledigine gore sokaktaymis. Ama sanirim kardeslerinde kaliyor.

Kv de kp de bela oldu basimiza. Adam bugun kvyi aramis. Oldururum seni diye tehdit etmis soyledigine gore. Kv de savciliga sikayet etmis. Onceden de vukuati oldugu icin muhtemelen hapis cezasi alacakmis.

Vicdanim cok rahatsiz. Ne yapabiliriz lutfen yardim edin. Artik dusunemiyorum bile. Geldigimiz noktaya inanamiyorum. Kp esime de hakaret etti. Bugun karisina demis ki ben ogluma kiyamam dun ilac icmistim antidepresan kafam gitmis ne dedigimi hatirlamiyorum demis. Ne yapayim arkadaslar. Isler duzelecek derken icinden cikilmaz bir hal aliyor.

Allah yardımcınız olsun, kayınpederiniz saçmalamış antidepresan içince kafa falan gitmez, ayrıca dün aldım bugün almadım şeklinde kullanılmaz o ilaçlar, hergün düzenli olarak alınır, kafayı da tam tersi yerine getirir.

Hiç üstünde durmayın bile.

Eşiniz ve Kv gerekeni yapmış zaten.

Siz karışmayın.

Valideniz şikayetçi olmuş zaten üstüne eşiniz dururken siz şikayetçi olursanız siz de k.baba ile husümet içine girmiş olursunuz.
Hakim karşısında kozlarını paylaşırlar
Üstelik aile de en sakin kalması gereken kişi şuan sizsiniz

esime de hakaret etti. Bugun karisina demis ki ben ogluma kiyamam dun ilac icmistim antidepresan kafam gitmis ne dedigimi hatirlamiyorum demis
Bu bana hiç inandırıcı gelmedi, çünkü önceki konularınızı da biliyorum. Hiç te oğluna kıyamayan baba gibi durmuyor.

Kayinpederin kullandığı ve bir günde kafayı götüren her neyse kesinlikle antidepresan değil.

Huzurevi ayarlasanız. Kalacak yeri yiyecek yemeği olur en azından.

Siz karışmayın. Kendi aralarında çizerler aksi bir şey olursa sen yaptın deyip bela olurlar.

Kv nin evinin fiyatı ne kadar? Bence dogru olan yasadan once alınmış olsa da evin satılıp 2 ye bölünmesi. Ama 2 ev alınabilecek para mı yani iyi kötü bir semtte 1 artı 1 bile olsa 2 ev alınabilir mi?

Vicdanın sızlıyorsa yapabileceğin para vermek yeni bir ortam sağlamak olabilir , evine almak olabilir, ya da bir huzurevi ayarlamak olabilir ..
eğer sokakta kalıyorsa önce buna bir çözüm bulunmalı , bence bu daha vicdan sızlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…