- 20 Şubat 2019
- 250
- 606
- 53
- Konu Sahibi MyWayMyLife
Bu ilk açtığım konu ve bu konuyu açıp açmamayı çok düşündüm benim kayınvalide kayınpeder başka şehirde yaşıyorlar 1 ay kadar sonra doğum yapacağım yardıma annem gelecek lohusalık dönemindede annemden başkası olmasın diyordum ama sanırım kayınvalide de illaki gelmek isteyecek gibi görünüyor daha şimdiden sürekli bebeğe gizli gizli yiyecek vermekten bahsediyor yok şunu damağına sürerim yok şunu yediririm falan şimdiden deliriyorum yenidoğan çocuğa yemek yedirilmeyeceğini bilmeyecek kadar cahil de değil aslında ve okadar sivri dilli ki laf sokmadan duramayan bir kadın neyse buyüzden özellikle lohusalığımda onu zaten istemiyorum üstüne bir de kayınpederimin de geleceğini öğrendim şuan çalışıyor izinlerini doğuma göre ayarlıyormuş demekki uzun kalmayı planlıyor diye düşündüm inşallah yanılıyorumdur neyseki bizim evimiz küçük ve geldiklerinde mecburen başka yerde kalacaklar burda akrabaları falan var ama okadar izin alıp okadar yoldan gelen insan hergün gelmek isterse ne yapacağım lohusalıkta kendi babam bile fazla kalmayacak şimdi kayınpederi uzakta olanlara sorum şu: doğumdan sonra kayınpederiniz nezaman geldi nekadar kaldı? Yakında olanlar da cevaplayabilir ben mi gereksiz evhamlanıyorum normal mi yani sonuçta sürekli emzireceğim üst baş dağınık olacak evde eşimden başka erkek olmasını doğru bulmuyorum ileride biraz alışınca gelsin tabiki onunda torunu ama yeni doğduğunda 1 2 günden fazla gelmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz? Çok uzun oldu hakkınızı helal edin