kayınpederim para istiyor...

eşim de diyor ki bana " eğer para verirsem yazlığı benim üstüme yaptırır ve ilerde damatlarla mal paylaşımı yaşamamış olurum" ... cvp bile vermedim
benim kayınpederimde biz alırken 20 bin tl yardım edecekti sonra birden 100binlik evi kendi üzerine istedi sadece 20bin verreceği için bende bankadan çektim almadım aman herkezin parası kendinde kalsın.ayrıca evlat arası ayrım yapmasıda çok ayıp.

Parası varsa alsın yoksa yazlık ihtiyac degil otursun evinde.

eşim de diyor ki bana " eğer para verirsem yazlığı benim üstüme yaptırır ve ilerde damatlarla mal paylaşımı yaşamamış olurum" ... cvp bile vermedim
Nasıl emin ki onun üstüne yapacağına... Ayrıca eşiniz mal paylaşımını damatlarla değil ablalarıyla yada kız kardeşleriyle yapacak..

Kayınpederinin cebinde para yok yazlık düşünüyor..Yazlık temel bir ihtiyaç değil,parası olmayana göre lükstür..Bu durumda parası yoksa almayacak bu kadar basit..Eşinde ne derse desin verme sakın..Herkes ayağını yorganına göre uzatsın...

Yillarca calisip didinecegim 3 kurus tazminatim var. Kp yazlik alacakmis ? Hayatta vermem. O para senin alninin teri unutma soz hakkida tabiki senin

Ben olsam tutamam çenemi söylerim istemiyorum başka planlarımız var diye ama
doğrusu eşinin söylemesi elbette.. :)

Asla vermezdim oğlunun parasini da geçmiş gelinin parasına göz dikiyor vay uyanık ihtiyar :KK53:

düşünüyorumda bazı oğlan çocuklarını borçla doğuruyorlar sanki çocuk büyüdükçe anne babanın kendi sorumluluğu olduğu için parayı geri alıyorlar.illa ki erkek doğduğuna pişman olması lazım.

Kayınpederinizin düşünce tarzı ne kadar yanlış ise eşinizin düşünce tarzında o kadar yanlış eşiniz damatlarla mal paylaşmıyor ablası yada kızkardeşlerinin yasal hakkı olan mirası bölüşüyor.

benim kayınpederimde biz alırken 20 bin tl yardım edecekti sonra birden 100binlik evi kendi üzerine istedi sadece 20bin verreceği için bende bankadan çektim almadım aman herkezin parası kendinde kalsın.ayrıca evlat arası ayrım yapmasıda çok ayıp.
O sözü söyleyen kayınpeder değil canım,konu sahibinin eşi damatlarla mal paylaşımı yaşamamış olurum diye.

bir yaşıma daha girdim.para sizin paranız yani yıllarca çalıştınız soğuk sıcak yorgunluk vs demeden ve hakkınız olan tazminatınızı aldınız,doğum içinde devlet bebek nedeniyle yardım gibi para veriyor yine sizin..kayınpederiniz kendi zevkine yazlık alacakmış sizin paraya göz koydu ve eşiniz de yüz bulsa verecek hemen:KK11:çook şaşkınım ve sizde iyi bişey dememişiniz pek.eşinn parasına hatta çalışmıyorsa eşinin verdiği harçlığa bile karışma yetkisi yok kocanın kiii kayınpeder birde..iyi madem ben kendi annemle babamla yazlık alayım parayı onlara vereyim onlar okuttu büyüttü beni,kendi çocuğumuzu düşünmeyelim dimi:KK47:eşinizi bile konuşturmayın direkt babasına söyleyin benm param bnmde böyle bir düşüncem yok diye.ev alcam tapu vs açıklama yapmak zorunda değilsiniz kimseye

Back
X