Kayınpederim ve ben

Kp in ne gibi haklı sebebi vardı acaba iki kocaman evli insanın aynı evde yaşaması için? En önemlisi bu sebepler bu insanları ne derece bağlar.
Tabii işin ucunda kira vermemek var. Erkeğin işine geliyor hem evlenmek hem de ailesinin işini gördürmek.

Aynı evde yaşamanın cilvesi işte bu.
Markete gitsen bile kaç kişiye haber veriyorsun Allah aşkına?
Sırf aynı evdesiniz diye annene giderken hesap mi vereceksin insanlara?
Ayır evini kurtul çekilecek iş değil.
Ben bunu eşime dedigim de bu izin almak degil haber vermek diyor.Esyalarimizi almadığı için aynı evde oturuyoruz ve son durum da şu eşimle tartıştık bayramdan sonra ev bulalım dedi.Ben de eğer yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin san a dedi ve konuşmuyo benimle

Allah yardımcınız olsun.
Ev vermiyorsa kiraya çıkar kıt kanaat geçinir yine de bunlarla aynı evde kendimi sinir hastası etmezdim böyle.
Allah razı olsun kiraya cikicaz zaten ama beyaz eşyayı da almiyo Eşim ev bulalim bayramdan sonra hallolur gerisi dedi.ben de yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin sana dedi konuşmuyo da şimdi benimle

iyi de eşinden izin alırsın (ki o bile saçma bana göre ) kayınpedere ne oluyor ki? istediğin yere gidersin kalırsın. eşin sanane diyemiyor mu

iyi de eşinden izin alırsın (ki o bile saçma bana göre ) kayınpedere ne oluyor ki? istediğin yere gidersin kalırsın. eşin sanane diyemiyor mu
Benim takildigim konu da bu işte eşim onlar bana laf ederdi oturdu sadece gidip de şu şöyle demedi beni de hiç savunmadi

Ben bunu eşime dedigim de bu izin almak degil haber vermek diyor.Esyalarimizi almadığı için aynı evde oturuyoruz ve son durum da şu eşimle tartıştık bayramdan sonra ev bulalım dedi.Ben de eğer yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin san a dedi ve konuşmuyo benimle

Ama kp hesap vermeni istiyor eşin politika yapıyor. Ayrıca kp çok saygısızca davranıyor size. Her seferinde sizi göndermekten bahsediyor. Eşin daha ne olursa ayrı eve çıkmak ister acaba?
Siz neden anlamadınız eşyaları? Her şeyin tam takım olması şart değil ki.

Dediğinin arkasında dur mutlaka. Geri adım atma. Evliliğinizin en güzel zamanlarını bir ev dolusu insanla geçirmek çok saçma.

Allah razı olsun kiraya cikicaz zaten ama beyaz eşyayı da almiyo Eşim ev bulalim bayramdan sonra hallolur gerisi dedi.ben de yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin sana dedi konuşmuyo da şimdi benimle

Boşverin konuşmasın işleri hızlandırır belki.

Size çok samimi bi itirafda bulunmak istiyorum evlendigime bin pişman oldum yanima es diye seçtiğim adam başarabileceğimize inanıp da ayrı eve gitmeye cesaret edemiyo
keşke evlenmeden her şey alınsaydı yapılsaydı. kaçarak mı evlendiniz bilmiyorum ama eşin senin her şeye eyvallah demeyeceğini bilsin. yoksa ayrı eve falan çıkmaz.
aile baştan söz verip tutmadıysa sen de hizmet etme. kendi başına ye iç, kendi döküntünü temizle. git kendi odanda takıl. ya kp cidden evden kovar ya da eşyanızı alıp defeder. de kocan ne der sana o meçhul.

Ama kp hesap vermeni istiyor eşin politika yapıyor. Ayrıca kp çok saygısızca davranıyor size. Her seferinde sizi göndermekten bahsediyor. Eşin daha ne olursa ayrı eve çıkmak ister acaba?
Siz neden anlamadınız eşyaları? Her şeyin tam takım olması şart değil ki.

Dediğinin arkasında dur mutlaka. Geri adım atma. Evliliğinizin en güzel zamanlarını bir ev dolusu insanla geçirmek çok saçma.
Kayınpeder gerçekten çok saygısız.Cani sıkılınca gidin diyo can sıkıntısı geçince kalın diyo Esim heralde yaka parça kapının önüne koymalarını bekliyor En büyük problem eşim yani şu an

keşke evlenmeden her şey alınsaydı yapılsaydı. kaçarak mı evlendiniz bilmiyorum ama eşini senin her şeye eyvallah demeyeceğini bilsin. yoksa ayrı eve falan çıkmaz.
aile baştan söz verip tutmadıysa sen de hizmet etme. kendi başına ye iç, kendi döküntünü temizle. git kendi odanda takıl. ya kp cidden evden kovar ya da eşyanızı alıp defeder. de kocan ne der sana o meçhul.
ailesinin sözünü tutmasını geçtim adam yalan söylüyor Esim sözünü tutmuyor ben de eğer sözünü tutmazsa gideceğimi söyledim Küstü mü ne yaptı bilmem ama umrumda değil ben konuşurken umrunda değil power nasılsa ikna olur diyo galiba

ailesinin sözünü tutmasını geçtim adam yalan söylüyor Esim sözünü tutmuyor ben de eğer sözünü tutmazsa gideceğimi söyledim Küstü mü ne yaptı bilmem ama umrumda değil ben konuşurken umrunda değil power nasılsa ikna olur diyo galiba
ikna olma bundan sonra. rest çek. yoksa uzuuuun süre aynı evde yaşarsın.

keşke evlenmeden her şey alınsaydı yapılsaydı. kaçarak mı evlendiniz bilmiyorum ama eşin senin her şeye eyvallah demeyeceğini bilsin. yoksa ayrı eve falan çıkmaz.

konu sahib kaçma sorusuna cevap vermeyı tercıh etmıyor nedense

Siz giderim diye söylemişsiniz, kaybetme korkusu varsa öyle olur diye düşünüyorum.
Ekstra bir şey yapmayın dediğiniz lafın arkasında olduğunuzu hissetsin sadece.
Böyle aynı evde evliliğiniz yıpranır.
sağolun teşekkür ederim ben de ondan korkuyorum.İnsallah herşey yoluna girer

Madem aynı evde yaşıyorsun, o zaman kimsenin seni savunmasını beklemeyeceksin. Kp bişey mi dedi, çıkıcan karşısına, çatır çatır vereceksin cevabını. Şahsen ben böyle bir durumda kalsam, eşim ya da bir başkası beni savunsun istemem. Benim agzım yok mu, kendi savunmamı kendim yaparım, böylelikle de içimde bişi kalmaz. Ben söyleyeceğimi söylerim, karşı taraf kendini yesin dursun ben yiyeceğime.
Yine madem birlikte yaşıyorsun, muhtemelen evin bütün işi gücü sendedir. O zaman o evde kendi düzenini kuracaksın. Kendi evinmiş gibi. Yemek yenildi mi, hemen sofrayı toplayacaksın, onların keyfini beklemeyeceksin. Bişey diyen olursa da, bu işleri yapan benim, kimsenin keyfini bekleyemem, o halde siz yaparsınız artık deyip susturacaksın. Evle ilgili herşey senden sorulacak, onlardan değil. Yani madem bir süre birlikte yaşayacaksınız, o zamana kadar böyle yapsanız en azından sinir stres yaşamazsınız.

Ilk basta ayni eve neden cikilir ki... Bir de sorunlar cikinca surpriz olmus gibi davranmayin.

Back
X