Herkese hayırlı sabahlar.Benim sorunum kayınpeder.Kayinpederin öne sürdüğü bazı sebeplerden dolayı onlarla beraber kalıyoruz.Kendisi bize kalın demesine rağmen zaman zaman kayınvalide ile kavga ederken ben zaten göndericem bunları diye konuşuyor bizim için.Ama bununla da kalmıyor ben zaten bu tutumundan dolayı sinirliydim ve isinamiyordun adama.Ama geçen hafta olan olaylar tuz biber oldu.Ben anneme gezmeye gittim sabah erkenden.Bunlar da zaten önceki günden tartışmalardı kayınvalide ile.Aksam daha da büyüdü olay.İkisi kendi aralarında kavga ediyorlardı konu bize geldi.Kp diyo ki power bulasiga filan yardım etmiyor,sabah kalktığımızda o evde olmuyor diyo.Halbuki yalan.Cunku ben onlara anneme gideceğimi söylerdim ama kv hastayım diye gitmiş yatmış uyandırıp da söyleyecek değilim ya bi de zaten plan son dakika çıktı sayılır.Ben de sabah kalktim giderken eşimin kardeşine mesaj attım.Sen söyle ben anneme gidiyorum diye.Bulaşik konusu da şöyle keyif yapıyorlar resmen sofra çok uzun sure duruyor ortada ben de onların yanında beklemek yerine eşimle vakit geçirmek için onun yaninda oturuyorum Ama bu surede de surekli gider gelirim mutfağa çay bittiyse ya da yemek yendiyse bulaşıkları yıkayım diye.Esim de buna şahit.Bu ben duymuyomusum gibi beni ilk cekistirisi de değil Uzun oldu belki ama kusura bakmayın çok moralim bozuk.Ve artık bıktım bu adamdan.