- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi zahideergin37
Dobralık ve avamlık arasındakı o ince cizgi.dobro yapım başıma bela oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dobralık ve avamlık arasındakı o ince cizgi.dobro yapım başıma bela oldu
Tam o çizgi kusmalıkDobralık ve avamlık arasındakı o ince cizgi.
Burdaaaİlk başta ... kaynanayı anlamayıp tekrar okuyanlar burda mı
İstemsizce güldüm![]()
konu sahte muhtemelen yardımcı olmaya çalışmayın![]()
Konu sahibesi siz bu kisi misiniz acaba ? T.... Kaynana derken bunun gibi mi soylediniz ?
![]()
Dobralık ve avamlık arasındakı o ince cizgi.
Hahahhahahahha konu etiketini yeni gördüm![]()
Boyle konuları ilk goren dıgerını etiketlesin asffghsjFake konu ya
Konu etiketine baksana ne yazmis
Yasini da 31 olarak girmis
Gece fece uye olup kaynanasina ne dedigini anlatmak istemiş
Ama yetisemeden banlanmis agagahau
Boyle konuları ilk goren dıgerını etiketlesin asffghsj
Parklara gençler varken bı çıkın ortalık düzelince kixkar nasıl kufurbazlar ben utanıyorum onlar derkenInşallah sahte konudur . Kimseye yakışmaz ama kadınlara hiç yakıştıramıyorum küfür
Kizlar yazmistimInşallah sahte konudur . Kimseye yakışmaz ama kadınlara hiç yakıştıramıyorum küfür
Malesef öyle. Bazen gidip uyarmak istiyorum sonra vazgeçiyorum . Ben kendi öğrencilerime argo vs duyduğumda ceza uyguluyordumParklara gençler varken bı çıkın ortalık düzelince kixkar nasıl kufurbazlar ben utanıyorum onlar derken
Ceza versen fayda etmez sanmıyorum küfür sakız olmuş ağızlarına aileler çok önemli yetiştirme tarzı takip etme ne deyim Rabbim gençlerimize akıl fikir versin inşallahMalesef öyle. Bazen gidip uyarmak istiyorum sonra vazgeçiyorum . Ben kendi öğrencilerime argo vs duyduğumda ceza uyguluyordum
Patavatsızlıkta değil edepsizlik!Bu dobralık değil patavatsızlık yalnız
Edepsizlik değil rezillikPatavatsızlıkta değil edepsizlik!