kayınpederimin bana küfür etmesi

ss kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
720
268
hayretler içindeyim.
eşimle evlendiğimizden beri sorunlar yaşadık hep.
geçmişteki konularımdan da anlaşılır.
evlendik.1 hafta sonra eşim iş gereği gitti 3 ay gelemedi.çok yıprandık.geldiğinde ilk iş boşanma davası açacaktı.güya.
şimdi ise aylardır eşim beni evde hizmetçi gibi görüyo.cinsel olarak da aynı.
ben ise sevgisizlikten ve bu bilmediğim şehirde kendi başıma yaşamaktan bıktım.
eşimle en son 15 gün önce kavga ettik ve ben ona vurdum bana kahpe dedği için.bunu annesini haksız olduğu halde savunmak için demiş.
o da bana vurdu küfür ettim diye.dudağım patladı.elim morardı.
ayrı yatıyoruz ve bazen günde bi kelime bile etmiyoruz.artık dayanamadm anneme söyledim.annem çok üzüldü diye gittim konuşmayı denedim eşimle.
beni istemiyosan bu evde söyle gidicem yoksa sınav geçene kadar 3 ay burda kalcam dersaneyi bırakamam dedim.
cevap yok.
dün gece yine içmeye gitmiş.saat 1 oldu hala gelecek.en son aradım gelmiyosan annenleri arıyorum yeter artık dedim. geldi 5 dk sonra.
dedim sakince senle konuşmaya çalışıyorum yok.beni görmüyosun evin içinde.içmeye gidiyosun.ben aynısını yapsam çıkcam içmeye gitsem gelmiyorum bu gece desem ne olur.
cevap yok.
yine sinirden gittim mutfaktaki bardakları aldım yere bıraktım kırıldı hepsi.
bugün sabah anneme anlatırken dedi ki elalem ne der.
orda patladım.elalemden önce beni düşün ben her gün ağlıyorum burda dedim.sonra annem bana hak vermeye başladı.kv aradı.anlatmış işte.
eşim aradı o sırada herkese herşeyi anlattım.ya sen gitceksin bu evden ya ben gitcem hemen çık gel buraya dedim.gelemem dedi.yarın konuşuruz dedi.yarın konuşmıcaz.yarın annemler gelcek ve ben gitcem dedim.kapattım suratına telefonu.
kv beni aradı.asıl olay burası.
saçma sapan şeyleri sordu.pazara kim çıkıyo dedi mesela.yapın yiyin aç kalmayın dedi.sanki günlük bişeyden konulşuyoruz.düzelir filan dedi.ne düzelmesi ya oğlun bekar hayatı yaşıyo beni gözü görmüyo dedim.annemler buraya gelecekti.kv ben gelemem dedi.annem gelirse beni alıp gitcek burdan dedim.yeter artık ben de insanım dedim.
bu arada telefon hoparlörde mi anlamadm.
kp ordan oraya getirtme beni ikinizinde ağzına sıçarım.ben burda sizin eşya düğün borcunuzu ödüyorum.siz orda köpekler gibi birbirinizi yiyosunuz dedi.böyle olcaksa yol yakınken dönün dedi.ama sesi kısık geliyo.bi kaç kez tekrarladı bunu.
kp o bana küfür etti diye bizim iyi geçineceğimizi zannetmesi de ayrı bi ilginç geldi.demekki eşimi bu güne kadar böyle bastırmış adam.ama bana sökmez.

anammm.ben de bunu duydum ya.hiç ezdirmicen kızım kendini dedim.açtım ağzımı.
dedim o zaman oğluna söyle de gece içip içip 1 de 2de gelmesin eve dedim.15 gündür bi kez konuşmadı benle, ben gittim konuşmaya yüzüme bakmadı dedim.yok ben evli kalamıyorum bekar hayatı istiyorum diyosa adam gibi çıksın karsıma söylesin yeter artık dedim.böyle evlilik olmaz olmuyosa da boşanırız herkes yoluna gider dedim.
bu arada ben bunları söylüyorum kv hala bana salak salak şeylerden bahsediyo.
ya kadın gerizekalı ya da bi taktik.anlamadım.
sonra ben sustum.kapatıyorum filan dedi kv kapattı.

yani bu aile böyle yetişmiş mi demeliyim.böyle görmüş mü demeliyim.
hem eşimden küfür yiyorum.hem babasından.
kimse konuya haklı haksıza bakmadan ne güzel saydırıyo ya.
şimdi eşimin bana tavrı ne olur acaba.
der ki ailemle aramı bozdun.anneme babama saygısızlık ettin.ben bu cümleleri duyacağıma eminim.
benim tavrım ne olmalı.en azından sınava kadar dersaneye devam etmek istiyorum.o da burda kalmam demek.eşime şunu demeyi düşünüyorum.sen git arkadaslarınla kal.hem buluşmanız sorun olmaz. yok bu olmaz diyosan beni bi yurda yerleştir.başka bi düşünce gelmedi aklıma.

Yemişim dershanesini,allahaşkına bir dershane için neden kendinizi sığınti yapıp yaptıklarına göz yumuyorsunuz ki,biraz gurur lütfen.Eğer boşanmak için ciddiyseniz asla o evde durmamalisiniz,zaten kocanizin da taktiği bu,bu şekilde davranarak evden gitmenizi ıstiyor...

Yemişim dershanesini,allahaşkına bir dershane için neden kendinizi sığınti yapıp yaptıklarına göz umuyorsunuz ki,biraz gurur lütfen.Eğer boşanmak için ciddiyseniz asla o evde durmamalisiniz,zaten kocanizin da taktiği bu,bu şekilde davranarak evden gitmeniz yani
bi milyon kere sordum ona.
istediğin buysa açık ol adam gibi söyle benimle alttan güreşme psikolojimi bozuyosun ders çalışamıyorum dedim.
ama nafile.
tek kelime alamazsınız ağzından.
ben de çaresiz kaldığım için zaten herkesi ayağa kaldırdım.
bazı erkekler vardır eşinin bi ağız büzmesine içleri gider.
ben ortalığı ayağa kaldırıyorum eşim daha bana niye abartıyosun diyo,
gerçekten sorunlu ben miyim diye düşünüyorum artık.
yani beni çoktan gözden çıkardğı için mi sorun olarak görmüyo bunları anlamadım.

Ordan arkanıza bakmadan kaçın .. Memleketinizde dersena yok mu orda gidin .. Dersane uğruna 3. Sayfa haberi olucaksınız.. Ben sixin can güvenliğinizden endişe ettim şuanda ..

Çok karışık olmuş ama ne bekliyorsun ki belli ki ayaklarının üstünde duruyorsun biraz sıkıntı çekersin sonra alışırsın bi ömür gecer mi bu erkek denen illetle aile de Aile değilmiş arkadasım :KK12:

Aynen öyle,gözden çıkarmış kesinlikle...Aklı halâ bekar hayatında kalmış gibi,özgürlüğünün kısıtlandığı düşünüp hircinlasiyo gitgide belli...En iyisini siz bilirsiniz tabiki,herkes çektiğini bilir..Hayırlı kararlar vermeniz dileğiyle,bide sakın çocuk falan yapmayın bu adama,bu sefer onunla ortada kalırsınız

Aynen öyle,gözden çıkarmış kesinlikle...Aklı halâ bekar hayatında kalmış gibi,özgürlüğünün kısıtlandığı düşünüp hircinlasiyo gitgide belli...En iyisini siz bilirsiniz tabiki,herkes çektiğini bilir..Hayırlı kararlar vermeniz dileğiyle,bide sakın çocuk falan yapmayın bu adama,bu sefer onunla ortada kalırsınız
ay canım ne çocuğu ya.deliriyorum galiba.gülüyorum artık halime.
15 gündür ayrı yatıyoruz.göz göze bile gelmiyoruz bırak çocuğu :)
ayrıca allah göstermesin.allah bana bu adamdan cocuk vermesin.

diğer konunda farklı söylemiştim ama çek git bunların yanından boşanmayla falan şimdi uğraşma mahkemeyle
sınavdan sonra annenin yanından açarsın davayı

Evleri ayırmanız mümkün değil mi? En güzeli onun evden gitmesi, sınavdan sonra boşanma işlemlerini başlatmanız.

Dershane için o adamla aynı evde yaşamayın.
Hayatınız risk altında resmen dayak yiyorsunuz ötesimi var ?
İlla orda kalmak zorundayım diyorsanız 3 ay idare edin bir apartta pansiyonda otelde vs.
Ama hala aynı evde kalmanız hata.. Allah yardımcınız olsun

bu saatten sonra duzelecek gibi durmuyor..Cok yuz goz olmussunuz o yuzden bence ilk is cikin gidin o evden..Evet ayrilmak kolay degil ama sirf bu yuzdende guzel hayati kendinize zehir etmeyin....

bu saatten sonra duzelecek gibi durmuyor..Cok yuz goz olmussunuz o yuzden bence ilk is cikin gidin o evden..Evet ayrilmak kolay degil ama sirf bu yuzdende guzel hayati kendinize zehir etmeyin....
düzeltmek isteyen olmadığı için düzelmiyor bence.
eşim nasıl bi insansa artık tanıyamıyorum onu,hala anne baba lafıyla iş yapması beni çıldırtacak artık.
bi insanın hiç mi kendi fikriyle yaptığı bişey olmaz ya.

bu forumda yazılanları okudukça evlilikten soğuyorum bazen. Konuyla alakasız olacak belki ama evlenmeden önce ne kadar süre tanımıştınız birbirinizi?

Akıl sağlığınızı kaybetmeden ordan kurtulmanızı tavsiye ederim. Bunca olay olmuşken 3 aylık dershane süreci için kalmanız sizi daha kötü etkiler kolay kolay odaklanamazsınız bana kalırsa. Evlilik saygı ve sevgi olarak bitmişken üstüne üstlük böyle bir kayınpeder ve kaynana varken -ki eşinizle daha önce başka sorunlarınız olduğundan da bahsetmişsiniz- elinizden geldiği kadar çabuk oradan kurtulmalısınız. Daha fazla bekleyerek kendinizi daha çok yıpratırsınız. Psikoloji de sağlığın bir parçasıdır, psikolojik sağlığınız böyle bir ortamda çok kolay bozulabilir.

10 yıl
çok kısa değil mi.
aynı evin içine girene kadar kimse kimseyi tanımıyor bence.

off ya deme böyle beni de en çok korkutan bu "uzun süreli ilişkilerin evlilikleri kötü biter" muhabbeti. o_O Sevgiliyken fazla mı laylaylom yaşıyoruz acaba. Ya da kötü yanlarını görmek mi istemiyoruz. Ya da herkes gerçek yüzünü saklıyor mu garip cidden.
Hakkında hayırlısı olsun. Saygısızlık, küfür, dayak tahammül edilesi şeyler değil. İnşallah en yakın zamanda yolunu çizersin. Birilerine tahammül etmek için hayat çok kısa. Kendini düşün sadece.

X