Kayınpederimin bana olan tavri

Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum.
Yoksa kimse bukadar boyunduruk altına girmeye üzülmeyipte kp rin el sallamamasına ve ayrıl demesine üzülmez.
Biraz kendine saygın olsun.
Herşey koca demek değil

bu nasıl bir aile ya. şartlar şurtla kız mı alınır. o hacca gidecekse onun sebabı sana neden karışıyor. ve sen- ailende bu adamın her dedigine neden evet diyorsunuz. eşin olacak adam da hop baba sen degil ben bu kızla evleniyorum bu kadar karışlma neden demiyor... ve sende bunları noırmal görüyorsun ama biri aradı neyi ima etmeye calışıyorlar diyorsun...
oha yani...

he birde kandilik pijama nedir ya... siz nerde yaşıyorunuz ?

Siz ne demeye adamın çağlar öncesinden kalmış abuk subuk fikirlerini kabul ettiniz ki ben onu anlamadım.

Adam ne derse evet de sonra ilk itirazda öyle oldu böyle oldu...aile senin kişiliğine kesinlikle saygı duymuyor bunun tek suçlusu da sensin hiç kusura bakma. ..kendin olmamışsın süreç boyunca hep onların istediği kişi olmaya çalışmışsın. ...

Boş mesajı kayinpeder atmamis mi sana ?nisanlin aldatmis mi kim kiminle haber gönderdi seviyormus ama babası ayrilsin demis?meydandaki salonda kına gecesi olacakmış diye el sallamamis mi? Duali gelin çıkmayi anlarım diğerlerini anlarım da açık bir insan neden düğünde başı örtülü olacqk yok kapanmak içinizde varsa şimdiden kapanın madem kul isteyince düğün günü onun egosunu tatmin etmek gibi bişey olacak yoksa .neyse mutluluklar

Belli ki zor insanlar şimdi tamam diyorsun herşeye ama evlenince tamam demek zor gelecek iyi düşün ve kendini ifade et

Yıllarca biriktirip birgün patlarsan biseye yaramaz

Bence sen en başta ben buyum işinize gelirse diyecektin

Kaç yaşında olduğunu, nerede yaşadığını ve de eğitim durumunu çok merak ettim. Yorumumu bunlar doğrultusunda yapıciim

Esini nisanlini ne kadar seversen sev aile cok onemli o adam o ailenin icinde buyumus ve er yada gec o ailenin ozelliklerini yansitiyor o yuzden ailenin yapisi sana uymuyorsa hic girmeyeceksin o yola onsuz yapamam demiyorsan siyril kurtul aile senin yetistigin ortama yakin olmali gercekten bu boyle tecrubeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…