- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
bu nasıl bir aile ya. şartlar şurtla kız mı alınır. o hacca gidecekse onun sebabı sana neden karışıyor. ve sen- ailende bu adamın her dedigine neden evet diyorsunuz. eşin olacak adam da hop baba sen degil ben bu kızla evleniyorum bu kadar karışlma neden demiyor... ve sende bunları noırmal görüyorsun ama biri aradı neyi ima etmeye calışıyorlar diyorsun...Ben 1 senedir nisanliyim ve ekimde dugunum olucak. Kayinpederim le ilk basta cok iyi anlasiyoduk beni kendi oglundan cok seviyordu kendi oz kizi gibi. Benim kayinpederim dine duskun evlenince kapancaksin dedi tamam dedim nişan da salona sadece bayanlar gircek erkekler girmicek dedi ona da tamam dedim gelin almada davullu olmucak sadece duali olcak dedi ona da tamam dedim .Dugunumuz de sadece nikah kiyilcak eglence felen yok vede kapali olucam ole anlastik. Kina gecesine de karismicakti benim sacim acik olucak . Ve bizim koyun meydani var kahvelerin karsisinda.Ben bir gun kayinpederimlere gittim nisanlimla oturuyoruz muhabbet ediyoruz baba dedim kina gecesi meydanda olsun dedim olmaz dedi . Biz haciya gidicez arkamizdan konusurlar ayip olur dedi adamlarda kahveden bakarlar dedi bende baba dedim salonda da olsa yine geliyolar zaten acik olcak hem bayan hem erkek dedim bisey degismiyo dedim olmaz dedi. Ve benim en buyuk hayalim oydu meydanda disarda yapmakti onun karsisinda gozlerim doldu yan odaya gecip agladim .neyse artik evden cikicaktik elinden optum kayinpederimin apartmandan asagi indik kayinvalidem balkona cikip el salladi ama kayinpederim cikmadi hee zaman cikardi el sallardi. Bi kac gun gectikten sonra benim telefonuma bi numara bos msj atti bende numarayi nisanlima verdim bu numara bana msj atti dedim oda annesinin telefonundan aradi o numara acmadi . Daha sonra kapinpederimle kayinvalidem carsiya ciktilar bana kandillik pijama alcaklarmis yolda o numara ariyo ve kayinvalidem aciyo telefonu buyrun dio karsi tarafta beni aramissiniz dio annemde yanlislik oldu diyip kapatiyo. Bunu babam duyuyo kim die oglum aramisti dio . Babam da acaba kizi sevmiyomu baska kizla konusuyo demis vede ayrilcaksa kizdan ayrilsin demis kayinvalidemle haberi ogluna gondermis . Oda anne demis ben nisanlimi cok seviyom demis . O numarada msj atmis kiza o yuzden kim die aradim demis. Kayinpederim kisacasi ayrilsin demeye getirmis ne yapmaliyim ben icime mi atayim simdi?
he birde kandilik pijama nedir ya... siz nerde yaşıyorunuz ?Ben 1 senedir nisanliyim ve ekimde dugunum olucak. Kayinpederim le ilk basta cok iyi anlasiyoduk beni kendi oglundan cok seviyordu kendi oz kizi gibi. Benim kayinpederim dine duskun evlenince kapancaksin dedi tamam dedim nişan da salona sadece bayanlar gircek erkekler girmicek dedi ona da tamam dedim gelin almada davullu olmucak sadece duali olcak dedi ona da tamam dedim .Dugunumuz de sadece nikah kiyilcak eglence felen yok vede kapali olucam ole anlastik. Kina gecesine de karismicakti benim sacim acik olucak . Ve bizim koyun meydani var kahvelerin karsisinda.Ben bir gun kayinpederimlere gittim nisanlimla oturuyoruz muhabbet ediyoruz baba dedim kina gecesi meydanda olsun dedim olmaz dedi . Biz haciya gidicez arkamizdan konusurlar ayip olur dedi adamlarda kahveden bakarlar dedi bende baba dedim salonda da olsa yine geliyolar zaten acik olcak hem bayan hem erkek dedim bisey degismiyo dedim olmaz dedi. Ve benim en buyuk hayalim oydu meydanda disarda yapmakti onun karsisinda gozlerim doldu yan odaya gecip agladim .neyse artik evden cikicaktik elinden optum kayinpederimin apartmandan asagi indik kayinvalidem balkona cikip el salladi ama kayinpederim cikmadi hee zaman cikardi el sallardi. Bi kac gun gectikten sonra benim telefonuma bi numara bos msj atti bende numarayi nisanlima verdim bu numara bana msj atti dedim oda annesinin telefonundan aradi o numara acmadi . Daha sonra kapinpederimle kayinvalidem carsiya ciktilar bana kandillik pijama alcaklarmis yolda o numara ariyo ve kayinvalidem aciyo telefonu buyrun dio karsi tarafta beni aramissiniz dio annemde yanlislik oldu diyip kapatiyo. Bunu babam duyuyo kim die oglum aramisti dio . Babam da acaba kizi sevmiyomu baska kizla konusuyo demis vede ayrilcaksa kizdan ayrilsin demis kayinvalidemle haberi ogluna gondermis . Oda anne demis ben nisanlimi cok seviyom demis . O numarada msj atmis kiza o yuzden kim die aradim demis. Kayinpederim kisacasi ayrilsin demeye getirmis ne yapmaliyim ben icime mi atayim simdi?
Sanirim sadece kandillerde giyiliyo :))he birde kandilik pijama nedir ya... siz nerde yaşıyorunuz ?
ihram gibi birşey mi ki?Sanirim sadece kandillerde giyiliyo :))
Siz ne demeye adamın çağlar öncesinden kalmış abuk subuk fikirlerini kabul ettiniz ki ben onu anlamadım.Ben 1 senedir nisanliyim ve ekimde dugunum olucak. Kayinpederim le ilk basta cok iyi anlasiyoduk beni kendi oglundan cok seviyordu kendi oz kizi gibi. Benim kayinpederim dine duskun evlenince kapancaksin dedi tamam dedim nişan da salona sadece bayanlar gircek erkekler girmicek dedi ona da tamam dedim gelin almada davullu olmucak sadece duali olcak dedi ona da tamam dedim .Dugunumuz de sadece nikah kiyilcak eglence felen yok vede kapali olucam ole anlastik. Kina gecesine de karismicakti benim sacim acik olucak . Ve bizim koyun meydani var kahvelerin karsisinda.Ben bir gun kayinpederimlere gittim nisanlimla oturuyoruz muhabbet ediyoruz baba dedim kina gecesi meydanda olsun dedim olmaz dedi . Biz haciya gidicez arkamizdan konusurlar ayip olur dedi adamlarda kahveden bakarlar dedi bende baba dedim salonda da olsa yine geliyolar zaten acik olcak hem bayan hem erkek dedim bisey degismiyo dedim olmaz dedi. Ve benim en buyuk hayalim oydu meydanda disarda yapmakti onun karsisinda gozlerim doldu yan odaya gecip agladim .neyse artik evden cikicaktik elinden optum kayinpederimin apartmandan asagi indik kayinvalidem balkona cikip el salladi ama kayinpederim cikmadi hee zaman cikardi el sallardi. Bi kac gun gectikten sonra benim telefonuma bi numara bos msj atti bende numarayi nisanlima verdim bu numara bana msj atti dedim oda annesinin telefonundan aradi o numara acmadi . Daha sonra kapinpederimle kayinvalidem carsiya ciktilar bana kandillik pijama alcaklarmis yolda o numara ariyo ve kayinvalidem aciyo telefonu buyrun dio karsi tarafta beni aramissiniz dio annemde yanlislik oldu diyip kapatiyo. Bunu babam duyuyo kim die oglum aramisti dio . Babam da acaba kizi sevmiyomu baska kizla konusuyo demis vede ayrilcaksa kizdan ayrilsin demis kayinvalidemle haberi ogluna gondermis . Oda anne demis ben nisanlimi cok seviyom demis . O numarada msj atmis kiza o yuzden kim die aradim demis. Kayinpederim kisacasi ayrilsin demeye getirmis ne yapmaliyim ben icime mi atayim simdi?
Çok bariz değilmi nişanlısı kaybetmemek icin.Siz ne demeye adamın çağlar öncesinden kalmış abuk subuk fikirlerini kabul ettiniz ki ben onu anlamadım.
Bence sen en başta ben buyum işinize gelirse diyecektinBen 1 senedir nisanliyim ve ekimde dugunum olucak. Kayinpederim le ilk basta cok iyi anlasiyoduk beni kendi oglundan cok seviyordu kendi oz kizi gibi. Benim kayinpederim dine duskun evlenince kapancaksin dedi tamam dedim nişan da salona sadece bayanlar gircek erkekler girmicek dedi ona da tamam dedim gelin almada davullu olmucak sadece duali olcak dedi ona da tamam dedim .Dugunumuz de sadece nikah kiyilcak eglence felen yok vede kapali olucam ole anlastik. Kina gecesine de karismicakti benim sacim acik olucak . Ve bizim koyun meydani var kahvelerin karsisinda.Ben bir gun kayinpederimlere gittim nisanlimla oturuyoruz muhabbet ediyoruz baba dedim kina gecesi meydanda olsun dedim olmaz dedi . Biz haciya gidicez arkamizdan konusurlar ayip olur dedi adamlarda kahveden bakarlar dedi bende baba dedim salonda da olsa yine geliyolar zaten acik olcak hem bayan hem erkek dedim bisey degismiyo dedim olmaz dedi. Ve benim en buyuk hayalim oydu meydanda disarda yapmakti onun karsisinda gozlerim doldu yan odaya gecip agladim .neyse artik evden cikicaktik elinden optum kayinpederimin apartmandan asagi indik kayinvalidem balkona cikip el salladi ama kayinpederim cikmadi hee zaman cikardi el sallardi. Bi kac gun gectikten sonra benim telefonuma bi numara bos msj atti bende numarayi nisanlima verdim bu numara bana msj atti dedim oda annesinin telefonundan aradi o numara acmadi . Daha sonra kapinpederimle kayinvalidem carsiya ciktilar bana kandillik pijama alcaklarmis yolda o numara ariyo ve kayinvalidem aciyo telefonu buyrun dio karsi tarafta beni aramissiniz dio annemde yanlislik oldu diyip kapatiyo. Bunu babam duyuyo kim die oglum aramisti dio . Babam da acaba kizi sevmiyomu baska kizla konusuyo demis vede ayrilcaksa kizdan ayrilsin demis kayinvalidemle haberi ogluna gondermis . Oda anne demis ben nisanlimi cok seviyom demis . O numarada msj atmis kiza o yuzden kim die aradim demis. Kayinpederim kisacasi ayrilsin demeye getirmis ne yapmaliyim ben icime mi atayim simdi?
21 yasinda lise mezunu sanırım :/Kaç yaşında olduğunu, nerede yaşadığını ve de eğitim durumunu çok merak ettim. Yorumumu bunlar doğrultusunda yapıciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?