Hanımlar merhaba, yazdıklarınızı şimdi okuyabilme fırsatım oldu.. Hepinizin tek tek yorumlarını okudum, allah razı olsun hepinizden derdime ortak olmuşsunuz sizde. Öncelikle şortumun boyutu fazlasıyla merak konusu olmuş, şortumun boyutu
http://e1207.hizliresim.com/z/k/9t9vu.jpg tam olarak buna yakındı. Bu arada bi çoğunuz "aile büyüklerinin yanında öyle giyilmez, yaşlı başlı insanlar rahatsız olmuşlar" vs vs demişsiniz. Benim kayınvalidem ve kayınpederim henüz çok gençler, ve ben onları bildim bileli hep çok rahat bi aileydiler, mesela nişanlım bu yaşında bile babasının karşısında rahatça koltuğa yayılır, ayaklarını uzatır. Aynı şekilde kayınpederimde öyle. Kısacası kimseden çekinme duyguları yok.
Ben de bunca zaman onların rahatlığına güvendim de rahat davrandım her konuda. Mesela bacak bacak üstüne atarım inanın aileden kimse takılmaz bacak bacak üstüne atmama.. Diyorumya son derece rahatlar..
Giydiğim şortta abartı bi kısalık göremiyorum ben, hava çok sıcaktı ve ben öyle bi şort giyinmeyi tercih ettim ama diyorumya işte giymemle olay çıkması bir oldu... Zaten tutucu bi aile olsalardı o şortu giymeye cesaret edemezdim, bu da demek oluyor ki ben onların rahatlığından çok yüz bulmuşum, onların rahatlığına alıştığımı farketmişler şimdi de bu durumdan rahatsız olup kendimi biraz geri çekmem için beni korkutmaya çalışıyorlar gibi geldi bana...
Bu arada benim nişanlım çok kıskançtır, daha önceki yazılarımı bilenler "bu kadar kıskanç bi adam nasıl olur da giyim tarzına karışmaz" şeklide yorumlar yapmışlar.. Nişanlım benim giyindiğim hiçbişeye laf etmezdi çünkü bana her zaman "benim yanımdayken istediğin gibi giyinebilirsin yeter ki oturup kalkmana dikkat et" derdi. Ben bunca zaman ondan bu kıyafet konusunda en ufak olumsuz bi tepki görmemiştim.
Şortumun boyutu resimdekine çok yakın, benim bundan önce nişanlımın yanında o şorttan daha kısa bi şort giymişliğimde vardır ama ona bile laf yapmazken bianda bu şorta sinirli sinirli uyarıda bulunması tam anlamıyla kayınpederimin dolduruşuna geldiğinin göstergesidir.
Amaaan bilmiyorum artık yaa zor bu işler... Zaten nişanlandım nişanlanalı sürekli ayrı bi sorun yaşıyoruz, çok stresli geçiyor bu dönem... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun oluruna bırakıyorum artık...