Kayinpederimin tutumu sizcede tuhaf değil mi?

Ne sacmaliyorsunuz ya. O zaman gözlük takın bir zahmet. @Kazen böyle üyelerin bu şekilde densiz yorum yapması doğru mu?
actıgın konudan falan mı utandın acaba hayırdır

esiniz size bagırdıgında ne yapıyorsınuz demissin

ben aynen karsılık veriyorum bögrüyosa bögriyorum öyle italyen edasında cevap vermiyorum zoruna ne gitti anlamadım ki sordugun soru bu sen bu kocaylada aileylede cok ugrasırsın bu kafayla

actıgın konudan falan mı utandın acaba hayırdır

esiniz size bagırdıgında ne yapıyorsınuz demissin

ben aynen karsılık veriyorum bögrüyosa bögriyorum öyle italyen edasında cevap vermiyorum zoruna ne gitti anlamadım ki sordugun soru bu sen bu kocaylada aileylede cok ugrasırsın bu kafayla
Anlasilan o zaman siz herşeyi yanlis yerden anliyorsunuz. 1. yurtdisinda dogup, büyüyen eşiylede yurtdisinda evlenen biriyim. 2. kendi ayaklari üzerinde duran ve sizin gibi yurtdisini laylaylom görmeyen haklarini, hukuklarini taniyan biriyim. 3. evet öyle konu actim lakinnnnnn! eşime gösterdigim tepkiyi ve sonra benden tipis tipis özür dilemesini göz ardi etmissiniz. Yani demem oki düzgün okuyun bu 1, 2.yorum yaparken uslubunuda dikkat edin. Ayrica takma kafana güzelim ben bu kafayla gayet iyim, sen kendini düsün;)

Anlasilan o zaman siz herşeyi yanlis yerden anliyorsunuz. 1. yurtdisinda dogup, büyüyen eşiylede yurtdisinda evlenen biriyim. 2. kendi ayaklari üzerinde duran ve sizin gibi yurtdisini laylaylom görmeyen haklarini, hukuklarini taniyan biriyim. 3. evet öyle konu actim lakinnnnnn! eşime gösterdigim tepkiyi ve sonra benden tipis tipis özür dilemesini göz ardi etmissiniz. Yani demem oki düzgün okuyun bu 1, 2.yorum yaparken uslubunuda dikkat edin. Ayrica takma kafana güzelim ben bu kafayla gayet iyim, sen kendini düsün:KK66:
oooo tatlım sende o aile varken yurt dısındada olsan isin na nay abini tutar yengeni tutar cocugunu bile sevemezler korkudan yogun calısan kocan senle ilgilenmez send eevde oturursun o guzelllllllllllll yurt dısının nimtelerindne faydalan evde otururp sadece cocuk bakma kaynananın sözünle hareket etme bence ... ben en azından istedigimi söylüyorum icimde tumuyorum sen gibi

yasa hayatını yasaaaaaaaaaaaaa susma cık o evden dunya cok guzel gez toz kaynanadna telefonla emir alma tatlım :))

oooo tatlım sende o aile varken yurt dısındada olsan isin na nay abini tutar yengeni tutar cocugunu bile sevemezler korkudan yogun calısan kocan senle ilgilenmez send eevde oturursun o guzelllllllllllll yurt dısının nimtelerindne faydalan evde otururp sadece cocuk bakma kaynananın sözünle hareket etme bence ... ben en azından istedigimi söylüyorum icimde tumuyorum sen gibi

yasa hayatını yasaaaaaaaaaaaaa susma cık o evden dunya cok guzel gez toz kaynanadna telefonla emir alma tatlım :))
Sen ne diyon kiz? Bu kadin bunlari mi sordu simdi:) icinde kalmis herhalde yurt disina gidememek.. bekarsan umarim gidersin.. degilsende yapacak birsey yok.

Anlasilan o zaman siz herşeyi yanlis yerden anliyorsunuz. 1. yurtdisinda dogup, büyüyen eşiylede yurtdisinda evlenen biriyim. 2. kendi ayaklari üzerinde duran ve sizin gibi yurtdisini laylaylom görmeyen haklarini, hukuklarini taniyan biriyim. 3. evet öyle konu actim lakinnnnnn! eşime gösterdigim tepkiyi ve sonra benden tipis tipis özür dilemesini göz ardi etmissiniz. Yani demem oki düzgün okuyun bu 1, 2.yorum yaparken uslubunuda dikkat edin. Ayrica takma kafana güzelim ben bu kafayla gayet iyim, sen kendini düsün:KK66:
ooooo simdi konuların abiraz baktımda sen yurt dısında olsan ne kocan sana sormuy bile 100 euro veriyo kaynanan seni zerre saymıyo cunku ona soruyosun herseyi kadın seni iplemiyo ona misafir gelicek diye sana sormadan kaynatanı sana yolluyo püffff kaynatan cok paragoz isin cok senin cnm üzüldüm valla yurt dısındasın ama nimetlerindne faydalanmıyosun ilk baska kocanın ailesiyle ilsikini kes yoksa daha cok üzülür onlar yuzundne konu acarsın pinti bi kaynatan var 10 euro muhabbei yapmıs pesss

Sen ne diyon kiz? Bu kadin bunlari mi sordu simdi:) icinde kalmis herhalde yurt disina gidememek.. bekarsan umarim gidersin.. degilsende yapacak birsey yok.
yok gittimde tatile hep turistik

arkadas yurt dısnda ama hala kabile hayatı gibi kaynana kaynata üclemesinde kalmıs üzüldüm konularına bi baksana

yok gittimde tatile hep turistik

arkadas yurt dısnda ama hala kabile hayatı gibi kaynana kaynata üclemesinde kalmıs üzüldüm konularına bi baksana
Tamam ama surekli bunu yuzune vurunca ne oluyor? Hepimizin hayatinda yolunda gitmeyen seyler var...surekli tekrar etmenin bi mantigi yok.. surekli ordaki nimet deyip durmussun...hic birsey gozuktugu gibi degildir, nacizane fikrim

Aynen öyle, hic gülesim yoktum Kafasinda benle ilgili senaryolar kurmuş birşeyler söylüyor hanfendi o yüzden muhattap olmuyorum:)

Tamam ama surekli bunu yuzune vurunca ne oluyor? Hepimizin hayatinda yolunda gitmeyen seyler var...surekli tekrar etmenin bi mantigi yok.. surekli ordaki nimet deyip durmussun...hic birsey gozuktugu gibi degildir, nacizane fikrim
Amaaan işte burdan insanlar sadece burdan okuduklarınla yola çıkınca öyle oluyormuş napalim :) karekterimizi, ne yasadiklarimizi, nasil oldugumuzdan tut neyle mesgul olduklarimiza varana kadar bizden daha iyi biliyorlar :D gülüp geciyorum sadece

Back
X