Kayınpederin elektrik borcu üstümüze kaldı.

55bin sanırım bizim ögrenebildigimiz kadarıyla tesisat numarasi istiyorlar bilmedigimiz icin söyleyemiyoruz abone sahibi olmadan bilgi veremem diyorlar madem abone sahibi olmadan bilgi veremiyorsunuz borç neden bize kaldı
55 bin ne ya dukkan mi isletiyor sanayi mi isletiyor? kesilmeden bu kadar borc nasil birikir?

55bin sanırım bizim ögrenebildigimiz kadarıyla tesisat numarasi istiyorlar bilmedigimiz icin söyleyemiyoruz abone sahibi olmadan bilgi veremem diyorlar madem abone sahibi olmadan bilgi veremiyorsunuz borç neden bize kaldı
Ufak miktarlarsa ödeyip uğraşmayın diyecektim ama miktar cok yüksek. Konuştunuz mu Kayinpederle?
Ödemem derse en güzeli avukata danışmak mutlaka vardir bir çaresi üzülmeyin

Ufak miktarlarsa ödeyip uğraşmayın diyecektim ama miktar cok yüksek. Konuştunuz mu Kayinpederle?
Ödemem derse en güzeli avukata danışmak mutlaka vardir bir çaresi üzülmeyin
Çok teşekkür ederim mutlaka vardır bi caresi benim icin oksdsr güzel bi umutki allah razı olsun

10 yıldır ödemiyormuş bizde bunu yeni öğreniyoruz inanırmısınız biz o evde otururkende o ödüyor diye biliyorduk elektrigimizi
10 yil degil en fazla iki ay odemeden durabilirsin. ucuncu ay keserler? nerede yasiyorsunuz ne elektrigi bu? aylik 458 lira kadar elektik gelmesi lazim on yilda.

bu kadar acil ne var? biraz sonra mahkemeye mi cikacaksiniz? bu kadar acele edeceginize konuyu bir dogru duzgun anlatabilseydiniz de yardimci olsaydi insanlar. kimin eli kimin cebinde belli degil. kim kime ev almis o evde kim oturuyor.
Kusura Bakmayın arkadslar fikrini belirtti sizde iyi yaklasdaydiniz çokmu zordu lütfen anlatamadiysam kusura bakmayn akdam tedastan haber geldi stresten yazdm

Hemen bir avukatla görüşün.
Öncelikle bir kere o borç tutarı çok yüksek, evin bodrumuna sanayi tesisi kurmadığınızı varsayıyorum. Normal ev elektriği olsa bu kadar borç birikmeden elektriğinizi keserler zaten. Borcu kimin ödeyeceğinden öte borcun kendisinden şüpheliyim ben. Başka dükkanın elektriğini size kesiyor olabilirler daha saçma şeyler yaşandı daha önce.
İki laptop akvaryum fırın vs kastırmama rağmen 150 tl geliyor bize, o evin tüm ömrü boyunca elektrik faturası birikse 55 bin gelmez.

İkincisi elektriği kim kullanmışsa o öder. Önceki aboneliğe ait ise geçmiş abonelik öder.

Eşiniz neyi imzaladı bilemiyorum, önündeki kağıdı okumadan niye imzaladı hiç bilemiyorum. Yine de borca itiraz süresi vardır, size verilen belgeleri iyice okuyun. Öncelikle bir avukatla görüşün ve evet bu parayı kurtarmak için avukata gidilir borç çok yüksek.

Telefonla bilgi falan almayın direkt kuruma gidip bilgi alınsın, müşteri hizmetlerindekilerin size tavsiye verecek veya doğru bilgi verecek yetkisi olmaz zaten, avukat ile beraber görüşülmeli.

Kayınpederle aranız çok iyi olsaydı bile bu borcu ödemezdi, önce borcun niteliğini öğrenmek lazım.

Son düzenleme:
10 yil degil en fazla iki ay odemeden durabilirsin. ucuncu ay keserler? nerede yasiyorsunuz ne elektrigi bu? aylik 458 lira kadar elektik gelmesi lazim on yilda.
Elektriği kesmek icin gelmişler kaynimdsn öğrendiğim kadarıyla onlar konuşuyorlar kayinbabamla o geri açmış oyzden kaçak bedeli ve bildigim kadarıyla kaçak kullanimda birkac katina katlaniyor

Aradik yetkililer geldiginde sizinle gorustukleri icin tutanak size tutulmuş dediler red ettiler itirazımızi avukata versem birşey cıkarmı sizce ikametgah adresim ayrı abonelik adimiza degil ev tapu adimiza değil sadece geldigimiz bi ziyaret is aninda tutulan bi tutanak
hiç bir hak idda edemiyorsunuz bende 4 yıl önce iş yerimin elektrik saati eski olduğu için 3 kez değiştirme dilekçesi verdiğim saat ucretini ödediğim halde degismedilr 2 yıl sonra da eski saatten dolayı 10 bin liralık tutanak tuttular elimde dilkcelerim olduğu halde hic bir hak da bulunamadim zaten muhattap olacak kimseyi bulamiyorsunuz yani mecburen ödüyorsunuz

Hemen bir avukatla görüşün.
Öncelikle bir kere o borç tutarı çok yüksek, evin bodrumuna sanayi tesisi kurmadığınızı varsayıyorum. Normal ev elektriği olsa bu kadar borç birikmeden elektriğinizi keserler zaten. Borcu kimin ödeyeceğinden öte borcun kendisinden şüpheliyim ben. Başka dükkanın elektriğini size kesiyor olabilirler daha saçma şeyler yaşandı daha önce.

İkincisi elektriği kim kullanmışsa o öder. Önceki aboneliğe ait ise geçmiş abonelik öder.

Eşiniz neyi imzaladı bilemiyorum, önündeki kağıdı okumadan niye imzaladı hiç bilemiyorum. Yine de borca itiraz süresi vardır, size verilen belgeleri iyice okuyun. Öncelikle bir avukatla görüşün ve evet bu parayı kurtarmak için avukata gidilir borç çok yüksek.

Telefonla bilgi falan almayın direkt kuruma gidip bilgi alınsın, müşteri hizmetlerindekilerin size tavsiye verecek veya doğru bilgi verecek yetkisi olmaz zaten, avukat ile beraber görüşülmeli.
Elektriği kesmek icin gelmişler kaynimdsn öğrendiğim kadarıyla onlar konuşuyorlar kayinbabamla o geri açmış oyzden kaçak bedeli ve bildigim kadarıyla kaçak kullanimda birkac katina katlaniyor eşim imzaladigindan emin degil ama kimlik istemisler oda vermis biz bilseydik dhaa dikkatli davranirdik borctan haberimiz yoktu ki hani bi kampanyadir bi birseydir diye gelmişlerdir diyr dusunuldu

hiç bir hak idda edemiyorsunuz bende 4 yıl önce iş yerimin elektrik saati eski olduğu için 3 kez değiştirme dilekçesi verdiğim saat ucretini ödediğim halde degismedilr 2 yıl sonra da eski saatten dolayı 10 bin liralık tutanak tuttular elimde dilkcelerim olduğu halde hic bir hak da bulunamadim zaten muhattap olacak kimseyi bulamiyorsunuz yani mecburen ödüyorsunuz
Avukat tuttunuz mu onlar ne diyor

Ben anlamadim kayinpederin kendisi mi kacak elektrik kullanmis? Abonelik yoktu sanirim. Kayinpeder kullandi ise o odemeli. Konustunuz mu kayinpederle?
ben de diyorum neden en son fatura 304 geldi 280 altı geldiği de hiç olmadııı.millet bedavaaa kullanıyormuşşşş :kızgın: :skandal:

bır eve 55bın hayatta gelmez bunu aldında baska seyler var bence
Ne olabilir bu uzerimize kalan sey ne biz enerjisadan da net bi bilgi alamadık bilgi istiyoruz tesisat numarası verin diyorlar bilmiyoruz diyoruz adres diyorlar borclu evin adresini veriyoruz adres o değil diyorlar biz napacaz şaşırdık

Back
X