kayınpederin genç eşi

Yaslara bak hele 55-28..saka gibi .almayin tabu evinize.nerdeyse ayni yastasiniz hamile halinizle onlarin banyosunu masasinu mi temizleyeceksiniz arkalarindan surekli,resti cekin annen gelebilir ama o kadin hic biseyimiz diye
dedigim gibi kötü gecmisimiz olmasa bi nebze saygi duyardim ama hem benim 8 ayimi mahfet hem beni hamile hamile dövmeye kalk hem de pişkin pişkin evime gel bu ne arsızlık ya beni kesseler ben onun evine bidaha gitmem

Amma darlandın bu kadar büyütme kafanda icraate geç. Kocan laftan anlamıyor mı gelme diyemiyor mu ben arayacağım de ara. Gelmesin o kadın benim evime de kayınpedere. Zaten ipleri koparmışsın karnındaki sabiyi niye sıkıntıya sokuyosun. Ha anlamıyorsa kocan özleyen gitsin de yolla babasına. Daha daha daha da mı olmuyor yüzsüzce gelecez mi diyorlar al çantanı onlar gelince annene geç kafanı dinle. Söyle kocamanda sen gelince bi güZel temizlettirsin evi. Hamilesin zaten bu kadar strese niye sokuyosun kendini çek restini. Kocan da bi haddini bilsin. Herkese idare ettirmeye alışmış bi kere de o idare etsin

İşte en iyisi kocayı gönder cici anasiyla babasıyla ne yapıyorsa yapsın. Hevesini alıp geri dönsün mis. Tek suçlu kocan burada. Tam ağzına tavayla dalmalik. Ama öyle teflon tava değil. Has döküm tava ehe. Allah yardımcın olsun. Evine kabul etmemek hakkın. Peki onlar geleceği zaman evde olmaman mümkün mü? Annene gitsen mesela birkaç günlüğüne. Kocan da ne yapıyorsa yapsın.

Acaba kaynanan eşini arayip oglum onlari eve alirsan hakkimi helal etmem mi dese..
Hı tamm çok sinsice oldu

Biz bir kv ile başa çıkmaya çalışırken kadın 2 tanesi ile uğraşıyor helal olsun

Şaka bir yana bence gelmelerine engel olma. Geldikleri zaman suratın hiç gülmesin fazla ilgilenme her fırsatta laf şok. Yanı geldiklerine pişman et :) Bir dahaki sefere zaten kendileri gelmek istemez

yok sen yanlis anlamissin canim kayinpederle kayinvalide bosanmadan önce girdi bu kadin hayatimiza.binevi bu kadin yuzunden bosandilar.kuma yani es falan degil.ayrica ben onun evinde kalmadim esimle ben ev tutacaktik kayinpeder de bizimle geldi meger o da kadini bizimle oturtma planlari yapiyomus neyse aradan bi ay gecti bizim tasinacagimiz gun baktim bu kadin gelmis bizden önce eve yerlesmis benim kendi begenip tuttugum eve.ufak capli bi sinir krizi gecirdim tabi.sonra olaylar olaylar.velhasil 8 ay birlikte oturmak zorunda kaldik

ben de ilk ögrendigim zaman ayni seyi yaptim esimden cok tepki gösterdim kayinvalideme yapilmis yanlis bana yapilmistir dedim neticede magdur taraf o ve hicbir kadin bunu haketmez ben de zamaninda savas verdim ama gel görki kayinvalidem onun ugruna huzurumu kacirdigim günleri unuttu beni evinden kovdu.o gün dedim ki bunlar birbirlerini yemeye alışmış kimse de dürüst degil bosuna kimse icin savas vermiycem kendimi yipratmicam

Butun olanlarsan sonra bir kez sokarsan o eve, gerisi gelecektir, gelmeye devam ederler. Hazir mesafe korunmusken uzak olun. Esiniz babasiyla gorussun, siz girusmeyin. Kadinda iftira huyu var cunku. O kadindan her turlu kotuluk beklenir. Gitsinler otelde kalsinlar ya da konukevinde ama eve almayin. Esinizle ecik acik konusun. Ya da onlar gelmeden siz annenize gidin kalmaya. Onlar gidene kadar da donmeyin.

aynen öyle elimi tasin altina koyup bunu yapmaliyim sanirim.ya da el mahkum cekicem.o zaman da sikayet etmeye hakkim yok

tam agzina 45 numara botla vurmalik mumkün degil burda kimsem yok gurbetteyim

Acaba kaynanan eşini arayip oglum onlari eve alirsan hakkimi helal etmem mi dese..
Hı tamm çok sinsice oldu
umrunda degil esimin.kaynanam kac kere helal etmem dedi.benimki kayinpederle kaynanami yatistirip bildiklerini okuyolar.ha kadina bayilmiyo ben de farkindayim ama kayinpederin esi diye de gel afedersin agzimiza et diyecek halimiz yok yani.ona bakarsan ben de onun esiyim benim bu kadar kredim yok ya

b
bu da bi ihtimal canim.suna en risksiz olani.gururumu cignemis olucam ama bebekten dolayi gururda inatta degilim artik inanki.ama bunun sonuclari da beni korkutmuyo degil bundan sonra herseye nasilsa katlaniyorum diye daha rahat davranmalarindan korkuyorum

evet taviz tavizi dogurur diye korkuyorum ama suan bu kaosa da hazir degilim bebek var.ikisinden birini secicem ya el mahkum kabul edicem yada cingar cikaricam koymicam evime

O zaman kadını ara ya da okkalı bir mesaj at onca yaşanan olaydan sonra hangi yüzle benim evime geleceksin gibisinden. Illa ki eşinle aranda buyuzden tartışma geçecek özür dilerim hayatım kinime yenik düştüm yaşadıklarımı unutamıyorum 2 damlada göz yaşı oldu bitti :) en azından o kadına niyetini belli etmiş olursun.

Ay ne taktikler varmış bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…