kayınpederin ismi

annemiolcamben

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
669
328
18
30
kizlar kizlar derdime bi çare..bu sefer mevzu bebeğimin ismi :(
sorun şu ki ben kayınpederimden nefret ediyorum bildigin nefret yani.onu görünce bile sinir katsayım artıyo.elbette bunlar sebepsiz bana yaptiklarindan ve bozuk kararkterinden dolayi bütün saygimi yitirdim görmeye tahammülüm yok.
eşiminse çocukluğundan beri hayali ogluna babasının adini koymak.ama nasıl tutkuyla istiyo var ya gözlerinin içi parlıyo bunu isterken.
eşimi seviyorum ve uzun süredir taniyorum hayatta bi çok hevesi burnundan geldi ve bu kez bi hayalini gerceklestirme imkani var.ama ben kayinpederimden nefret ediyorum asla istemiyorum onun ismini bebegime koymayi.
ne dersiniz kayinpedere olan nefretime tiksintime ragmen eşimin bu çok büyük istegini gerçekleştirmesine müsade edeyim mi yoksa erkekler için ne yapsan boş mu sonra pişman olurmuyum?
hiç gönlüm yok açıkçası ama kocamin gercekten de tanistigimizdan beri boyle saplantili bi hayali var eminim koyarsa cok mutlu olacak ama ben oyle bi nefret ediyorum ki kiyamiyorum bebegime bu kotulugu yapmaya

Ben iki isim koymakta buldum çareyi.
İlk isim benim istediğim isim olacak 2.si babasının ismi, ama ben ilk ismi söylemek şartıyla koyduruyorum yani yalnızca kağıt üzerinde kalacak babanın ismi hem de eşimin gönlü olacak
benimki onu da kabul etmiyo zaten kp ismi de uzun iki isim takmaya müsait degil

Benim oğlumunda çift ismi var ilki büyük dedenin ikinci isim benim istediğim isim oldu hem onların istediği oldu hem de benim. İlk günlerde çift isimle sesleniyorlardı zamanla tek olan benim istediğim isimle sadece seslenir oldular okulda sokakta fln çift isim zor oluyor tabii rahmetlinin adı sadece kağıt üzerinde duruyor :KK53:

Bana yaptıklarından dolayı nefret ediyorum demişsiniz. Eşiniz karısına kötü davranan bir babanın ismini koymak için niye bu kadar istek duyuyor anlamadım. Ben kendi babamın ismini bile koymam çok sevdiğim halde değil ki kayınpederin ismini koycam hem de bozuk karakterli olduğunu düşündüğüm birinin yani. Zaten en anlamadığım şeylerden biri de neden hep kocanın babasının ismi konuyor kadının babasının ismi seçeneklerde bile olmuyor çoğu zaman çok saçma.

İlk çoçuğumuza istediğimiz ismi koyalım benimde istediğim yıllardır düşündüğüm isimler var hayallerim yarım mı kalsın dE:))ikincisine babanın ismi olabilir deyip geçiştirin :))

Benim oğlumunda çift ismi var ilki büyük dedenin ikinci isim benim istediğim isim oldu hem onların istediği oldu hem de benim. İlk günlerde çift isimle sesleniyorlardı zamanla tek olan benim istediğim isimle sadece seslenir oldular okulda sokakta fln çift isim zor oluyor tabii rahmetlinin adı sadece kağıt üzerinde duruyor :KK53:
ben ona da razıyım da eşim çok hevesleniyo kırmak istemiyorum hevesini.yani istesem babasinin adini koymam kendimi yerden yere vururum gene de koymam ama bu hayalinden onu mahrum birakip birakmama konusunda endiseliyim

Back
X