kayınpederin ismi

eger şaka değil isimi gerçekten öyle ise

anlamı :

Abdürrezzak ismi
erkek isimleri arasında olup, arapça kökenlidir, anlamı : bütün mahlukların rızkını veren allah'ın kulu. - rezzak, allah'ın isimlerindendir.
Gerçek gerçek şaka değil. Sonuna can koyun dediniz ya ismi bilin istedim.

Ne yapacak ki anlamını? İstemiyor, sevmiyor isterse dünyanın en güzel ismi olsun ne fark eder ki? Eşi de kayınpederi de hak etmiyor bence.
geçende böyle bir konu olmuştu...aslında isim taşımak önemli olan bence..
atıyorum ..velidir adamın adı karaktersizdir ..isimden nefret edersin ..yani nefret edilen kişidir...adı değil....ama adam karakterlidir isim onda gerçek VELİ lik gibi gelir...

burda da böyle olabilir..çocuğuna bu ismi verdiğinde çocuğunu zaten çok sevecek.ismin anlamı çok güzel bence

atıyorum ..velidir adamın adı karaktersizdir ..isimden nefret edersin ..yani nefret edilen kişidir...adı değil....ama adam karakterlidir isim onda gerçek VELİ lik gibi gelir...

burda da böyle olabilir..çocuğuna bu ismi verdiğinde çocuğunu zaten çok sevecek.ismin anlamı çok güzel bence
Ay yok ya abdülrezzak koymazdım ben, kendi bilir tabi. Siz koyun isterseniz ona lafım yok tabi ki.

Benim oglumun ismi rahmetli kayinpederimin ismi, esimin amcasi haric kimse bana kayinpederinin ismini koy demedi. Hatta esim boyle dedigi icin amcasina kizdi, hic sevmez boyle isleri. Kayinpederimle tanismak nasip olmadi, herkes arkasindan guzel seyler soyluyordu, ismi de klasik sevdigim bir isim olunca ben istedim, esim de o zaman tamam dedi, ama illa ki koyacaksin deselerdi hayatta koymazdim. Bence siz koymayin, esinizi mutlu edecek baska seyler bulunur.

Dalga gecilecek bi ismi sirf anlami guzel diye cocugunuza koyar miydiniz?
Abdurrezzak nedir buzamanda kactane abd... la baslayan isim kaldi
Baykocada eski isimler sozlugunde buldum lakap gibi baykoca ama anlami varlikli saygin guzel ama isim kotu
Ismi guzel yapan isimdir insani guzel yapanda kendisi
Peygber ismi olup ateist olan insanlar var yani isim esittir jarakter degil

Koymak istemiyorsan koymazsın. İki isim istemiyorsa da eşin “ sen bilirsin. İstersen tek isim yazdır nüfus cüzdanına ama ben ve çevrem yine benim söylediğim ismi kullanacak” dersin. İsim sadece nüfus cüzdanına yazdırmayla olmuyo. İnsanlar ne kullanıyosa o oluyo. Annemin adı kimlikte başka ama herkes başka isim biliyo.

Berkecanlar, bartucanlar, ulaş Egeler diye uzatayım mı:işsiz:kaan Hakan her devrin ismi gidiyor hepsine:KK45:

Hakan ismi trde ençok kullanılan 6. erkek ismi ve isimden anlayacağınız üzere eski
... can almıyım :) şevkican tanıdı bu insan işkenceydi çocuğa
Çok tüketilmeyen ama eski de olmayan isimler konulmalı yenilere inat eski koyanlar var son 5 yıl doğan çocukların çoğu ali zeynep ayşe berkecan kaynıyo kurtulmak için şimdide ali kaynıyo

Back
X