Kayınpederle anlaşamayan var mı benden başka?

Çözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorum 😅 genelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor 😂 kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir 🌸 benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim? 😅
Bende sevmem kendisini.Hatta evime geldikten sonra koltukları silerdim üstüne bişey örtsem hemen yıkardım. Çocuklarımı silerdim öptüyse.telefonla aradığını görünce açmaya elim varmıyor.Sık sık görüşmüyoruz şu ara.bende görmedikçe nefretim nötrleşiyor zaten çok kin tutmayıda sevmem.Bana çok zararları yok ama oğullarını” biz seni büyüttük sende bize bakmak zorundasın “mantığı ile büyüttükleri için en ufak şeyde arandığımız için patavatsızlıkları için sevmiyordum.

Bende sevmem kendisini.Hatta evime geldikten sonra koltukları silerdim üstüne bişey örtsem hemen yıkardım. Çocuklarımı silerdim öptüyse.telefonla aradığını görünce açmaya elim varmıyor.Sık sık görüşmüyoruz şu ara.bende görmedikçe nefretim nötrleşiyor zaten çok kin tutmayıda sevmem.Bana çok zararları yok ama oğullarını” biz seni büyüttük sende bize bakmak zorundasın “mantığı ile büyüttükleri için en ufak şeyde arandığımız için patavatsızlıkları için sevmiyordum.
Bizim zihniyet farkliligimiz da aynı şekilde. Ben hep "çocuk yapmak bizim tercihimizdi sizin değil, o yüzden bakma gibi bir zorunlulugunuz da yok" bakış açısıyla büyütüldüm. Karşı taraf ise biz büyüttük siz de bize bakmak zorundasiniz kafasında. Bakmayacagimdan değil ama zorunluluk kosulmasi insanı itiyor. Bir de daha müdahaleci davranmaya çalışıyor ben de bu bizim kararimiz buna karisamazsin diye sınır cizdikce kendince deliriyor 😅

Back
X