- 11 Mayıs 2018
- 87
- 105
- 8
- Konu Sahibi TembelGarfield
Kızlar merhaba.Ramazanın ilk gününde yine sinir oldum.Benim kayınpeder her şeye karışan her şeyi yönetmek isteyen bir adam.Sürekli gelinsin istiyor.Malum ramazanın ilk günü ben evleneli bir sene dolmadı daha.Bende ilk orucumu evimde açmak istiyorum.Hemen aradı bu akşam gelin.Yok dedim yemek yaptım.Koy onu dolaba gelin diyor.Yok evimde açacam dedim.İyi o zaman yarın gelin dedi ama görseniz adam sinirden dişini sıkıyor.Anlıyorum telefondan.Ya Allah aşkına uzun yıllar evliliğini yürütmüş insanlar vardır aranızda.Eşim arada kalmaktan bezdi ben ısrarlardan bezdim.Nasıl olacak bu iş?Bu arada eşim evlendik evleneli yoğun çalışıyor.Bazen akşam 10a 11e kadar bile gelmediği oluyor.Yani evlendik ama çok görüştüğümüz söylenemez.Kayınpeder sürekli kaç para maaş alıyorsunuz ne kadar zam aldınız diye oğlunu darlıyor.Sürekli bir para muhabbeti.Ben ailemde böyle görmedim hanımlar.Bunları yazıyorum ki git ne olacak diyenler olur aranızda.10 ayda gerçekten çok bunaldım.Bana bi akıl verin lütfen.Biraz sinirliyim hızlı hızlı yazdım anlaşılmayan şeyler olursa açıklarım.