- Konu Sahibi ugurbocuuu
-
hayır evımız kendımızın kıra degıl
zaten bnmde tek düşündüğüm bu bı tek bunu yapabılırım sanırsam ama hiç mi hiç gitmek ıstemıyorum bnm ailem özelime ve bana saygı duyarlar ben bu tarz davranışlara hiç alışkın degılım kayınvaldme de anne anne derım huyuna gıderım nedense sorsan hiç benden yana memnun degıl kendısı çok ıyı ve herseye hakkı var........
migrenin var, emziklisin ve oruç tutuyorsun...
kayınvalidene karşı da hem mesafeni hem saygını koru. her şeyi alatma, her şeye karıştırma.
boşver ne isterse düşünsün.sen seviyeni koru.herşeyi anlatma bilmek zorunda da değil.zamanla o da öğrenecek
öyle meraklı cüretkar vede kendını seven bırı kı zor olacak kabul etmesı bunu umarım dedıgın gıbı olur ve de zamanla olur öğrenır bizim hayatımıza mudahele etmemeyı karışmamayı her konu da akıl vermek ıstıyo hatta akıl vermek bıle degıl bnm dedıgım gıbı yapın....
allah allah eşin gidelim gidelim diyo sen nıye hala gitmem diye diretiyosun evin ıkı apartman yandaysa git evinde uzan kanepene sen de bi hoşsun açlıkla düşünemedin mi acaba bilemedim şimdi:44:
eşin gitmek istiyosa sen nıye duruyosun sankı kayınvalidenin yüzüne hasretmişsin gibi...
ben olsam eşim üzüntüden kahrolsa bile bakmam kayınvalidenin suratına kimse benden önemli değil..
bi de migrenin varmış bak böyle yaparsan kıymetın olmaz ki yokta zaten
herkes her istediğin, sana söyleyemez söyletmemelisin daha ne diye konuşcam diye uğraşıyosun kocaman 50 60 yaşında kadın daha usturuplu terbiyeli olmayı bilmiyorsa senin öğretecek halin yok
uğraşma bırak ne hali varsa görsün
sevilmek isteyen önce sevmeyi bilmeli heleki o bir de büyük..
kendinizi paralatmayın şu kayınvalideciklere.
benm mıgren nobetım tuttugunda acıle gıderım ve iğnelerle gecer bas agrım oyle şiddetlidir ve bulantısıysa bişeye benzemez o halde bıle ortalık durulsun bişeyler soyleyım dıye beklıyorum yazık. ılk once bunun için bekledım onlar bagırıyodu ama sonra öyle bı serıldım kı bebekte var kalkamıyorum dogrulsam kuscam afedersınız kafam parcalanıyo yanımda kımse yok esım gıdıp gıdıp gelıyo nasılsın dıye
valla canım canının kıymetını sen bılmezsen kımse bilmez...
kendıne değer ver...başkaları o zaman otomatik olarak toparlanır bi kendilerine gelirler...
evlenınce kadınlar kendılerını fazla yıpratıyorlar...değer bilen olsa amenna...
her yaptığım sey de ondan müsaade almalıymısım herseyı ona söylemelıymışım ben ondan bişileri saklıyomusum bi şiler dediğim akrabalarıma gıtsem arkadasıma yada bırıyle konussam mesela yanın da telefonla konussam ayrıntılı rapor ister ne konustugumla ılgılı telefon çalsa EŞİM ARASA İÇERİ GİTSEM SAKLIYOSUN DER eşimle biyere gıtsem yemege mesela anlatmasam hemen hemen ıkı gune bı goruşüyoruz evımız çok yakın bı baska zaman lafı geçse bahsetmedın f alan dıye benı suçlar bızde gelırdık der bu bı kez degıl defalarca tekrarladı o gunde eşim bi gun once bi tanıdıkla konustu bnm yanımda bende ertesı gun erken gıttım kaynvldeme eşim akşam geldı konusma sırasında dun falanla konustum bole bole dedı falan dedı işte ben onu gunduz konusurken anlatmamışım oyle gülünç ki anlatınca ama yasarken yoruyo ınsanı çok yoruyo kontrol etme çabası baska bişi diyemıyorum....
Böyle üzerine gelen birisine,en güzeli dürüstçe gerçeği söylemektir.
Laf sokmak veya terslemek değil,sadece basit gerçeği göstermek.
Nedir mesela ? Eşinle yemeğe gitmişsin,sakladın diyor.
Cevabı çok basit : Neden saklayım anne ? Gittik işte.Her gittiğimizi yeri söyleyecek değiliz ya.Karı koca başbaşa biryere gidemeyecek miyiz ? Suç işlemişiz gibi soruyorsun,çok şaşırıyorum bu hallerine,anlam veremiyorum vs...
Tabii bunlar sert bir ifade ile değil,normal konuşma tonuyla :)
İftar öncesi yaşadığınız tartışmada,bence de ne yapıp edip evinize dönmeliydiniz.
Hani sen,eşinin olduğu odaya gittiğinde...O zaman gitseydiniz,kaynanan sonraki ağır sözleri etmemiş olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?