geçenlerde eşimle kayınvaldemlerdeyiz... konu bi şekilde arka sokakta oturan bir hanımın gelinine geldi gelin hanım köydenmiş köy kızları genelde hamarat olur daha çok iş bilir ya oooo bi başladı kayınvaldem kız şöle iyimiş geldiği günden beri evleri badana yapmış köşe bucak temizlermiş bi pastalar börekler yaparmış dillere destan bi övdüki sormayın bu konuşma 15 dk.sürdü tabi ben üstüme alındım çalışıyorum anca kendi evime bakıyorum onada hizmet etmemi bekliyor. ama bana hiç bişiye elimi sürdürmez evinde ayrıca lafı yediğimle kaldım maksadı beni yermekti sanırım....
sadece kaynanalar degilki bunu kendı annelerımız bıle çogu zaman yaparlar fakat kaynananın demesi daha igneleyici olur malesef herkesın başında aynı şeyler var sankı herşeyi yapıp herşeylerıne koşunca madalyamı verıyorlar hayır kendımden örnek gösterıyım başlardabende herşeye koşar ıdım 1 pazar yaa 1 pazar ınmedım aşagıya kocacıgım ögleye kadar uyuyup ögleden sonra temızlık yaptım aksam 6 gıbı ugradım kayınpederımle kaynanam allahım demedıklerını bırakmadılar ölsek haberınız olmucak falan flnn o kadar sınır olmustumkı bu zamana kadar yaptıklarımı 1 kalemde nerdeyse sildiler kötü gelin oldum 2. dk de 3 eltım daha var onlar ugramıyınca bişey olmuyor ben küçügümyaa ahh ahh herseyın hayırlısı artık pek eskisi gibi koşmuyorum hiçbirşeylerıne kendılerı benı böyle yaptıı :)geçenlerde eşimle kayınvaldemlerdeyiz... konu bi şekilde arka sokakta oturan bir hanımın gelinine geldi gelin hanım köydenmiş köy kızları genelde hamarat olur daha çok iş bilir ya oooo bi başladı kayınvaldem kız şöle iyimiş geldiği günden beri evleri badana yapmış köşe bucak temizlermiş bi pastalar börekler yaparmış dillere destan bi övdüki sormayın bu konuşma 15 dk.sürdü tabi ben üstüme alındım çalışıyorum anca kendi evime bakıyorum onada hizmet etmemi bekliyor. ama bana hiç bişiye elimi sürdürmez evinde ayrıca lafı yediğimle kaldım maksadı beni yermekti sanırım....
güzelim boşvereceksin. o kulp takmak istemiş. ben çok hamaratımdır. dantel de yaparımi mantı da açarım, istanbulda doğdum büyüdüm mühendislik üzerine yüksek lisans yaptım ama domestik bir tipimdir... 12kişiye 10çeşit sofra hazırlarım tek başıma... işsizim. şükür ailemin de durumu iyi eşimin de durumu iyi çalışmıyorum.
daha 20 günlük gelindim kaynanam yatılı geldi bana. evim prırıl pırıl... mercimek köftesinden zeytinyağlı sarmasına fırında karnıyarığına revanisine çeşit çeşit hazırladım ikram ettim... bir bardak bile kaldrıtmadım. kahevesini yaptım ne dese beğenirsin "falanca hem yüksek lisans yapıyor hem çalışıyor hem 2 çocuuğu var nerede öyle gelin.... "
yani yaranılmaz imkan yok...
güzelim boşvereceksin. O kulp takmak istemiş. Ben çok hamaratımdır. Dantel de yaparımi mantı da açarım, istanbulda doğdum büyüdüm mühendislik üzerine yüksek lisans yaptım ama domestik bir tipimdir... 12kişiye 10çeşit sofra hazırlarım tek başıma... Işsizim. şükür ailemin de durumu iyi eşimin de durumu iyi çalışmıyorum.
Daha 20 günlük gelindim kaynanam yatılı geldi bana. Evim prırıl pırıl... Mercimek köftesinden zeytinyağlı sarmasına fırında karnıyarığına revanisine çeşit çeşit hazırladım ikram ettim... Bir bardak bile kaldrıtmadım. Kahevesini yaptım ne dese beğenirsin "falanca hem yüksek lisans yapıyor hem çalışıyor hem 2 çocuuğu var nerede öyle gelin.... "
yani yaranılmaz imkan yok...
ahahahaa seninki daha betermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?