kayinvalesiyle yaşiyanlar buraya

Rabia811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
1.460
571
43
42
Sorun kayimvaldem beraber ev alalim diyip duruyor.ben sicak bakmiyorum bu olaya kirdayim huzurluyum diyorum. Tuturmus biz kira ödüyoruz sizde ev alalim diye. Bu arada almanyada yasiyorum. Ben rahat büyüdüm kayinvaldem dedikoducu bir insan bunu kötülük icin demiyorum gercekten öyle laf taşiyor. Izinde türkiyedeyken kapiyi vurmadan iceri girdi cokta merakli. Eşimde ev sahibi oluruz yardim ederler diyor ama ben mantikli bulmuyorum. Kayinvaldesiyle yaşiyanlar varmi ?

Beni bayaga sikistiriyorlar bu konuda tek erkek eşim yok kayinbabama birsey olursa ne olurmus benim.kayinvaldem merakli insanda özel hayat birakmaz kafasina göre idare etmege calisir hep.hic beraber yaşiyan yok mu

2 hafta izindeyken türkiyede evlerinde kaldik beraber yatigimiz odaya bile izinsin giriyor düşünebiliyormusun. Banyo yapinca banyo mu yapiyorsun diye soruyor utanmadan ki öyle onun sandigi gibi birsey yasamadik. Yaşiyanlar bu durumi nasil cözüyor insan banyo yapmaya laf edermi ya utanmiyorlarda.

Eşim tuturmuş iyi bir firsat ev sahibi oluruz diye ben olumlu bakmiyorum. Sif banyoda degil mesele mutfakta önemli arldaslarim ailem gelmez eskisi gibi. Iyi gecinen varmi burda?

ben yaşıyorum k.valdemle.yaşamamanı tavsiye ederim.melek gibi biride olsa hastalık haricinde birlikte yaşama derim.

Al sana kanli canli ornek. Almanya ya evlenerek gittim. Universite icin tekrar tr ye geldim. Tatillerde gittim, sonunda okul bitti ve hala evimi ayirmadilar. Kumes gibi yasadik. Esimin abileri ana babasi ile birlikte inan berbat bi durum.
Kurtulmaya calisiyorum onlardan. Ocaktan bu yana esim orda ev ariyor- once satin alalim dediler sonra yardim etmediler vs - ben hala tr deyim, gitmiyorum. Bunlar hos durumlar degil. Kucukte olsa senin evin senin esin ve senin iliskin. Istemedigin kimse olmasin aranizda, yaninizda

Sorun kayimvaldem beraber ev alalim diyip duruyor.ben sicak bakmiyorum bu olaya kirdayim huzurluyum diyorum. Tuturmus biz kira ödüyoruz sizde ev alalim diye. Bu arada almanyada yasiyorum. Ben rahat büyüdüm kayinvaldem dedikoducu bir insan bunu kötülük icin demiyorum gercekten öyle laf taşiyor. Izinde türkiyedeyken kapiyi vurmadan iceri girdi cokta merakli. Eşimde ev sahibi oluruz yardim ederler diyor ama ben mantikli bulmuyorum. Kayinvaldesiyle yaşiyanlar varmi ?
eğer böyle lafçı bir kaynanayla beraber ortak bir hayatın olursa eşinle ayrılık derecesine gelirsin..herşeyinden haberdar olmak için aynı evde yaşamanızı istiyor..

2 hafta izindeyken türkiyede evlerinde kaldik beraber yatigimiz odaya bile izinsin giriyor düşünebiliyormusun. Banyo yapinca banyo mu yapiyorsun diye soruyor utanmadan ki öyle onun sandigi gibi birsey yasamadik. Yaşiyanlar bu durumi nasil cözüyor insan banyo yapmaya laf edermi ya utanmiyorlarda.
terbiyesiz ya. yaşlı mı kv?

eğer böyle lafçı bir kaynanayla beraber ortak bir hayatın olursa eşinle ayrılık derecesine gelirsin..herşeyinden haberdar olmak için aynı evde yaşamanızı istiyor..
Cok merakli ztn telefnda bile birsey yani özelimizi anlatmiRuz diye kiziyor herseyi bilmek istiyor

Cok merakli ztn telefnda bile birsey yani özelimizi anlatmiRuz diye kiziyor herseyi bilmek istiyor

Rest çekin ama kabul etmeyin.

Dezavantajlarını duymanıza gerek yok burada çünkü avantajı yok.

Yaşayan da mecburiyetten yaşıyor.

Ev sahibi olmak huzur sahibi olmakla kıyaslanamaz bile. Eşinize sert çıkmadığınız sürece söylenmeye devam eder. Açık ve net bir şekilde istemediğinizi, asla öyle yaşamayacağınızı söyleyin.

Back
X