kayinvalesiyle yaşiyanlar buraya

gerçekten nazi kampı! nasıl sabrettin yahu ? eşin nasıl davranıyor su an ?
Eşim herşeyime yardımcı o olmasa ben asla okuyamazdım çoçuk bakmakdan öte gidemezdim benim kendimi geliştirmeme çok yardımcı oldu sağolsun hiçbir şeyden kocunmaz evide siler süpürür yıkar paklar kimseyede laf ettirmez ve sen beni bırakıp gitmedinyaaa rabbime duacıyım senden razı olsun der

Eşim herşeyime yardımcı o olmasa ben asla okuyamazdım çoçuk bakmakdan öte gidemezdim benim kendimi geliştirmeme çok yardımcı oldu sağolsun hiçbir şeyden kocunmaz evide siler süpürür yıkar paklar kimseyede laf ettirmez ve sen beni bırakıp gitmedinyaaa rabbime duacıyım senden razı olsun der
oh, neyseki farkında tüm olanların.. iyi bari...senin gibisini de zor bulur böyle bir aileyle...

Sorun kayimvaldem beraber ev alalim diyip duruyor.ben sicak bakmiyorum bu olaya kirdayim huzurluyum diyorum. Tuturmus biz kira ödüyoruz sizde ev alalim diye. Bu arada almanyada yasiyorum. Ben rahat büyüdüm kayinvaldem dedikoducu bir insan bunu kötülük icin demiyorum gercekten öyle laf taşiyor. Izinde türkiyedeyken kapiyi vurmadan iceri girdi cokta merakli. Eşimde ev sahibi oluruz yardim ederler diyor ama ben mantikli bulmuyorum. Kayinvaldesiyle yaşiyanlar varmi ?
Kisa ve oz: aile,kari koca ve cocuklardan olusur.kayinvalide gorumce ana baba kayin vs vs isin icine girdi mi aile sarsilir huzur zaman zaman bozulur...bunun aksi pek gorulmemistir.kayinvalidenle yasama cnm.sevgiler...

Bence kesinlikle kabul etmeyin iki taraf çok iyi insanlar olsalar bile ev ev üstüne olmaz. Eşinizle aranıza soğukluk girer kv doğası gereği hep konuşur ve sizde bunun acısını eşinizden çıkarırsınız doğal olarak evliliğiniz yıpranır eşinize bunları güzel dille anlatın. Ben kv aynı evde yaşamıyorum çok şükür evlerimiz ayrı ama yazın köy durumundan 2 ay aynı evde kaldık o bile kabus gibi geldi en sonunda dayanamadım geldim ki ben çok sakin ve uyumlu biriyimdir ben bile dayanamadım

Bence kesinlikle kabul etmeyin iki taraf çok iyi insanlar olsalar bile ev ev üstüne olmaz. Eşinizle aranıza soğukluk girer kv doğası gereği hep konuşur ve sizde bunun acısını eşinizden çıkarırsınız doğal olarak evliliğiniz yıpranır eşinize bunları güzel dille anlatın. Ben kv aynı evde yaşamıyorum çok şükür evlerimiz ayrı ama yazın köy durumundan 2 ay aynı evde kaldık o bile kabus gibi geldi en sonunda dayanamadım geldim ki ben çok sakin ve uyumlu biriyimdir ben bile dayanamadım
Eşim zorlamiyor o bile tatilde 1 haftada patladi. O yüzden iyi düşünelim diyor kendisi.zorlama yok asla. Benim eşin cok iyidir bir dedigmi iki etmez.
Istemiyorum zaten cocuk rolune girceksin ister istemez özelimiz kalmaz. Hic ugrasamam ben sesiz degilim pat diye yüzüme derim kayinvaldeminde hic cekinmem. Kayinvaldem cok dedikoducu ama o yüzden uzak durmak en dogrusu

Eşim zorlamiyor o bile tatilde 1 haftada patladi. O yüzden iyi düşünelim diyor kendisi.zorlama yok asla. Benim eşin cok iyidir bir dedigmi iki etmez.
Istemiyorum zaten cocuk rolune girceksin ister istemez özelimiz kalmaz. Hic ugrasamam ben sesiz degilim pat diye yüzüme derim kayinvaldeminde hic cekinmem. Kayinvaldem cok dedikoducu ama o yüzden uzak durmak en dogrusu
Benim kayınvalidemde de var o dedikodu işi malesef. Evet en iyisi uzak durmak canım

Hiç bulaşma derim kurulu düzenini bozma eşinide ikna et biz kiradayız ama mutluyuz annenlerle oturunca evimixdeki rahatlığı bulamayacagız kendi evim gibi nasıl davranayım fikan de işte.tamam Ohh kulağa çok hoş geliyor ev alınıyor da dediklerini yapıp gidince verilen sözler unutuluyor ben 4 sene oturdum evlendim onlarla bir oturdum bize dedikleri de aynıydı kira vermeyin paranızı biriktirin esyanizida biz alırz ayrılınca dedilr sonuç 4sene sonra ayrıldık fakat ne ev var ne esya biriktirdimiz para eşyaya gitti tövbelrr töbe si biz yasadıklarımızla kaldık en güzel gececek senelerimz orda harcandı gitti

Canim kayinvaliden bu kadar ozel hayata mudahale ediyorsa olmaz zaten. Esin de zorlamiyormus. Zorlarsa da bosarsin. Benimki iyi orneklerden. Her ne kadar hosuna gitmese de biz mutluyuz gayet. Ama bu kayinvalideyle olmaz.

Beni bayaga sikistiriyorlar bu konuda tek erkek eşim yok kayinbabama birsey olursa ne olurmus benim.kayinvaldem merakli insanda özel hayat birakmaz kafasina göre idare etmege calisir hep.hic beraber yaşiyan yok mu
kayınbaba ölünce kaynananız yatalak falan değilse hiç bişe olmaz illakı beraber olmaya gerek yok
ne var kayınpederler ölünce yalnız yasayan kaynanaları kurt mu kapıyor , öcü mü yiyor evlerinde

kesınlıkle kabul etmeyın

kayınbaba ölünce kaynananız yatalak falan değilse hiç bişe olmaz illakı beraber olmaya gerek yok
ne var kayınpederler ölünce yalnız yasayan kaynanaları kurt mu kapıyor , öcü mü yiyor evlerinde

kesınlıkle kabul etmeyın

Zaten kabul edilebilecek gibi bir kadin degilmis canim. Banyo yaparken banyoya falan giriyomus. Odayi cat diye kapisini aciyomus,ustelik dedikoducu diyor.

Olmaz yani...

Birde misafir derdi olacal belki benim kinseyi agirlaism gelmicek ama o cagircak.yada benim arkdaslarim gwlcek yaslailarla mi oturcak cekilmez herkes kendi evine vazgectim.
evet bu da var kaynana yanı yaslı olan evde mısafır bıtmıyor
mısafırı seven bı ınsan degılsenız zor olur
ya her turlu zor ıste
evsız kaldıysanız gıdın cadır kurun sokaklarda yatın ama beraber olmayın

ben ılk evlendıgımde bazı sebelerden dolayı bır sene beraber yasadım
ayrı eve cıkalı 4 sene oluyor ben hala zaman zaman ruyalarımda kendımı kaynanamın evınde goruyorum
hala etkısını atamadım cunku
akıl ve ruh saglıgınızdan olursunuz allah muhafaza

Kesinlikle kabul etme bence. Kabul ettiğin an yaşayacaklarını düşün, hayal et. Benim kv kendisi ima ediyor gerçi uzak olun falan diye de ama bu konuda tersini söyleseydi de cingar çıkardı o kadar net.

Back
X