- 4 Şubat 2020
- 338
- 551
- 53
- 28
- Konu Sahibi Fightfreedomm
Merhaba. Tecrübelerinizden faydalanıp bir yol çizmek isterim. 6 yıldır bir ilişkim var. Yakın zamanda evlilik teklifi aldım. İlerisi yavaş yavaş olacak inşallah. Bu 6 yıllık sürede karşı tarafın ailesine bir kaç kez evlerine çay kahve içmeye gittim açıkçası.. Dün bir emanet vermek için iş çıkışı yine annemle geleceğimizi söyledim tamam dedi erkek arkadaşımın annesi. Annem 2 defa gördü kayınvalide adayımı. Kendisinin hoş muhabbeti yok konuşmayı sohbeti bilmiyor sürekli aldığı eşyayı parasını övüyor. Bana yapıyor anneme yapmaz koca kadın diye dusunmustim ama malesef dün çay yapmış için dedi girdik içeri. Hiç durmadan aldığı eşyadan parasından konuştu. 10 liralık çay bardağını önümüze getiriyor parasını söylüyor böyle basit işlerler uğraşıyor laf diye konusuyor. Gerçekten sıkıldık yarım saate kalktık zaten. Ben yapı olarak kafama takmam lafımı o an söylerim patavatsız olabiliyorum bazen. Zaten kadın görmemiş ve görgü de olmayınca böyle davranışlar sergiliyor. Size sorum böyle tanıdığınız insan var mı ? Kalp kırmadan nasıl yol izlenebilir.