Kayınvalide adayım hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşi yaşıyor mu? Bence evlenince de devam eder huylu huyundan vazgeçmez. Sizde kibarca açar kapatırsınız. Bunu evlenmeden anlayamazsınız bence
Evet eşi yaşıyor. Sevgilimden başka oğlu ve kızı daha var.
Sevgilimle aramız iyi,cok iyi anlaşıyoruz aslında. Bu konuyu söylediğimde "istemediğin zaman açma,işin varsa açmazsin" vs de diyor ama burdaki konulari okudukça korkmaya başladım artık.

Anneme anlattiğimda da böyle söyledi.
Ben abartiyorum herhalde bilmiyorum. Ben annemle günde 1 kez 10 dk anca konuşuyorum. Sık sık araması tuhafıma gidiyordu. Sevgilim de aslında bazen bu durumdan sıkıldığını söylüyor. Sürekli aramasindan. Onu bile rahatsız ediyor aslında. Sanırım biraz da sevgilim tetikledi beni.
Sevgilim bazen acamiyor telefonunu annesi trip atıyor. Sevgilim de telefonda yüksek sesle işi olduğunu vs söylüyor. O öyle hiddetlenince bende rahatsız hissettim kendimi. Sürekli rahatsız mı edecek bizi korkusu ile

Diğer kızı ve oğluna da böyle yapıyor mu sevgilinize sordunuz mu ? Açıkçası rutin aramaları hiç sevmem ben istersem ararım. Yani illa her gün 30 dk konuşmak bence sıkıcı her gün ne bulacak o kadar. Sevgiliniz de zaten bunu normal görmüyor siz de tanışınca baştan sınırınızı çizersiniz. Hani sevgiliniz illa konuşacaksın dese tamam ama çocuk bir şey demiyor size. Başta şirinlik olsun diye sürekli konuşmayın yeter bence

Evet yapıyormuş. Hatta diğer oğlu azarlamis annesini "sürekli ne arıyorsun" diye. Sevgilim kendisi anlattı bunu bana. Sevgilim bunları anlattıkça bende bizi rahatsız mı edecek evlenince diye korkmaya başladım.

Kardeşlerin tavrı ortada annelerini normal bulmuyorlar aramalarını da. Anneleriyle ilgilenmeliler gerekirse kurs gibi hobi edinmesine yardımcı olmalılar.

Sen annenle ilişkin sınırlı ve az diye, karşı taraftan aynı şeyi bekleyip, öylw olmasını istiyorsun. Sevgiline gelene kadar arkadaş çevrende hiç mi eenk gelmedin ailesiyle düzenli iletişim kuran kimseye? Senin şimdiden onların bu iletişiminden rahatsız olman çok yanlış. Sevgilin isterse annemden nefret ediyorum der, isterse onla konuşmayı çok seviyorum der. Annemin kuzucuğu olmayı seviyorum diyecek hali yok.

Sende ve sevgilinin annesinde zaten numaralar vardır, sınırı en başta çizersin sorun olmaz. Sen gelini olacaksın zaten kızı değilki.

Canı sıkılıyorsa sosyal hayatı yok kocada ilgilenmiyor,evlendiğinizde tabikide aramayacak manyakmısın canı sıkılıyor oğluşunun evinde hizmet eden biride oldu artık gidip kalayım diye düşünüp kalmaya gelecek büyük ihtimalle, oğlunun şimdi bağırıp çağırdığına bakma evlenince oyyyy canım anam canın mı sıkılıyor atla gel bize diyecek alıngan insanla da hiç uğraşılmıyor büyük ihtimalle kendisi her boku söyleyen ama karşıdaki çıt dese alınan klasik tiplerden ben hissettim bu evlilikten, hayır gelmez.

Kardeşlerin tavrı ortada annelerini normal bulmuyorlar aramalarını da. Anneleriyle ilgilenmeliler gerekirse kurs gibi hobi edinmesine yardımcı olmalılar.
Bunu bende söyledim. Hobi edindirin her an yanında olamazsiniz dedim. Ama pek istekli değil böyle seylere annesi maalesef

Sevgilime apaçık konuştum bu konuyu. Annen sizin kadar beni ararsa açmam, bana kırılırsa umrumda olmaz kendisi bilir şeklinde. Boşanmaktan da çekinmem baştan konuşalim bunları dedim dalgaya alarak. O da işte yazdığım şeyleri söyledi. "Sana trip atamaz, işin varken cevap vermezsin" vs diyerek..

Burdaki konuları okuyun yeni bir konu açılmış anne ve kardeşine bağlı diye eşinden boşanan varmı...ona göz atın bir.

Sevgiliyken her şey taze heycanlı tabikide senin hoşuna gidecek şeyler söyleyecek, biz sevgiliyken, eşim kendi memleketini hiç sevmediğini cahil tiplerin olduğunu asla orda yaşamayı düşünmediğini söylemişti mesela, şimdi memleketim de memleketim yani cok aşık değilsen eşeğini sağlam kazığa bağla sen

Bugün böyle diyor ana evlenince belli ki işler değişiyor. Buradaki konulardan anladığım o.
Yetişkin, işi gücü olan ortalama bir insanın yine yetişkin, sağlıklı ve ortalama ebeveyniyle günde 3-4 kere konuşaması bence garip. Hele ki oğulsa bunlar çok çok dikkat etmek gerekli.

Sıtkım sıyrıldı yeminle benimde kızım var bende annesine bağımlı biri olursa büyük cingar çıkaracağım bağlı olur saygılı olur sevgili olur ....Kronik süt kuzularindan gına geldi keşke evlenmeseler.İyice ölç biç sonra vurma kafanı duvarlara sevgiline soyleyip durma inkar eder kendin gözlemle baktın anasının bağımlısı sakın evlenme

Burada simdi iki mesele var. Birincisi sevgiliniz, mustakbel esiniz kendi aramalarini sizin gundelik hayatinizi bolecek sekilde mi yapacak, yoksa siz hic hissetmeden olagan bir surec mi isletecek? Ilki illa batiyor. Ikincisiyse sizlik durum olmayacagi icin sorun yok. Buna dikkar edin. Evlilik oncesini ucle besle carpin, hosunuza gitmeyecekse sorun var.
Ikinci onemli kisim. Siz de evlenince aranacaklar listesine eklenecek misiniz? Sevgilinizin suan istemezsen acmazsin lafina cok guvenmeyin zira evlendikten sonra illa ki senin ailen benim ailem yarisi olabiliyor ve sizin her anne babaniza vereceginiz onem size benimkini niye aramak zor geliyora donebilir. Kayinvalideniz sizi de aman sen de kizimsin diyip sık sık arama niyetinde ve bu niyetini belli eden sinyaller vermisse uzulerek bu konuda cok sikinti cekeceginizi ongormek mumkun.
Ne yapilabilir konusunda; bastan sizli bizli olmaktan oteye gecmeyip asla gereksiz aramalara, samimiyete girmeyin. Mesafe ve duzeni bastan kurun. Siz de mustakbel esinize kendi ailenizle ilgili herhangi bir dayatmada vs bulunmayin. Ebebeynleriyle olan diyaloga da sizin gunluk yasaminizi bolmedigi muddetce mudahil olmayin. Mesela cop atmaya cikinca arar, siz dustayken arar vs. Bunlar sizi ilgilendirmez ama mesela yemek yerken aradiginda, is yaparken aradiginda sizi birakip telefona kosuyor veya ufacik da olsa bunu yapacak supheniz varsa malesef buradaki konulari tekrar okuyup karar verin.

Birde bir kadın sürekli oğullarını arıyorsa canı sıkıldığı için vs aramıyordır hayatını kontrol etmek için arıyordur, ipleri kaptırmamak için arıyordur, kontrol maksat

Sevgiliniz neden birlikte yaşadığınızı söylemiyor? Sizin ailenizde mi bu durumdan habersiz?????
Eğer sizin aileniz biliyor sevgili, ailesinden gizliyorsa ben bir tirsarim bu adamdan ve ailesinin zihniyetinden

Annesine bağımlı değil gördüğüm. Annesi arayınca meşgule atıyor ya da bıktım vs diyor annesi arayınca. Ama evlendikten sonra değişir mi diye düşünüyorum

Sevgiliniz neden birlikte yaşadığınızı söylemiyor? Sizin ailenizde mi bu durumdan habersiz?????
Eğer sizin aileniz biliyor sevgili, ailesinden gizliyorsa ben bir tirsarim bu adamdan ve ailesinin zihniyetinden
Benim ailem de bilmiyor. Normal karşilamazlar evli değilken birlikte yaşamamizi

Şuan taniştik mesela annesiyle. 2-3 kez görüştük. Aramıyorum hiç, o bazen diyormuş hiç aramıyor diye. Sevgilim de ne biliyim niye aramıyor diye geçiştiriyor yanımda da duydum bir kaç kez. Ama bana ara demedi hiç sadece "arasan sevinir" dedi bende "arayamam" dedim bir şey demedi konu kapandı öyle.

Eskiden daha sık gorusuyorlardi aslında sevgilime rahatsız olduğumu biraz belli ettim artık uzun konuşacaksa ben annemlerle konuşurken arıyor o da annesini. Ya da ben duştayken,tuvaletteyken vs.
Ama onun harici annesi aradığında açıyor "iyiyim disardayim vs " deyip kapatıyor 1-2 dk sürmüyor. Ama sık yaşaniyor bu tekrarlar.

Benim ailemle ilişkim iyi aslında ama annemin çok çevresi var hiç evde durmaz. Akşam da yorgun olur, konuşmaya mecalim kalmadı der bazen aramaz.
Ama sevgilimin annesi tüm gün evde yani bir hobisi vs yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…