• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayım ve düşünceler...

NilCeren

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
1.093
805
323
İzmir
Erkek arkadaşımla 3-4 aydır birlikteyiz. Dün muhabbet arasında konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama 'annem eski kız arkadaşımı da çok sevememişti, yüzüne bişey demezdi ama arkasından konuşurdu. Sanırım kimseyi sevemez o illa bir kulp bulur' dedi. Yorum yapamadım, kaldım öylece. Şu an zaten tanışma gibi bir durumumuz yok ama ilerisi için saçma sapan bir şekilde endişelendim. ben şimdiden ön yargılı olmak istemiyorum. Ama böyle bir kayınvalide adayı da zor olsa gerek değil mi?

Bi tane çaksaydın erkek arkadaşının suratına. :KK67:
Neden böyle bir şey söyleme gereği duydu ki??

Biraz manidar evet.. Belki henüz yeni, ileride sende tanışınca seni sevebilir. Hoş sevmesi çokta önemli değil bir yere kadar da önemli olan saygı..

Bana bir zatı muhterem." annemin beğenmediği kızla evlenmem" dedi. Dur bakalım ben senin ananı beğenicem mi ? Dedim. O yaşta iyi laf sokmuşum :)

Aklima komik bisi geldi. Oglu uc kizla anasinin karsisina gecmis. Anne demis bunlardan biri gelin adayi hangisi bil bakalim. Su ortadaki demis. Oglan sokta aaaaaaaaaaaa nasil bildin anne demis. Annesi bombayi patlatmis. Onu hic sevmedim

Erkek arkadaşımla 3-4 aydır birlikteyiz. Dün muhabbet arasında konu nasıl oraya geldi bilmiyorum ama 'annem eski kız arkadaşımı da çok sevememişti, yüzüne bişey demezdi ama arkasından konuşurdu. Sanırım kimseyi sevemez o illa bir kulp bulur' dedi. Yorum yapamadım, kaldım öylece. Şu an zaten tanışma gibi bir durumumuz yok ama ilerisi için saçma sapan bir şekilde endişelendim. ben şimdiden ön yargılı olmak istemiyorum. Ama böyle bir kayınvalide adayı da zor olsa gerek değil mi?

Şuan için tanışma gibi bir durumunuz yoksa, boşu boşuna sıkmayın canınızı. Tanışma gibi bir durumunuz olursa, o zaman düşünürsünüz.

"annem eski kız arkadaşımı da çok sevememişti, yüzüne bişey demezdi ama arkasından konuşurdu"
Senin hakkinda konusmuslar gibi anlatmis. Bence annesi senin hakkinda biseyler demis. Insan durduk yere böyle söylemez cünkü.

Sevgililerinizin annesini kayinvalide adayi olarak gormeseniz iyiydi
Ortada birsey yokmuş ,olunca dusunursun erkek arkadaşın seni severse bunların endisesini duymassin ama annesinin aklina giderse sende eski sevgilisi olursun zaten ..

Şimdiden düşman ediyor sizi saf çocuk:KK12:

Zaman ilerledkce belki beni sever ayrca hoslanmayadablir bn uzerme dusen gorevleri yaparm saygi da kusur etmemeye calsrm gerisi annene kalms de gec.. bazen saygi daha muhimdr..ki zaten daha erkenmis cok takilma bnce

ben eski sevgilin değilim deseydin :D eski sevgilisinden ayrılmış bak belki kadın oğlunun o kızla olamayacağını gördü anneler hisseder şeyi ama tabi kayınvalide diyorsunuz şimdiden bilemeyeceğim ama ilk başta ön yargısız yaklaşın

sevgilin çok safmış..daha şimdiden aranızı soğutmuş...

bence kv adayından değil de arkadaşınızdan şüphe duyun. tutup eski sevgili ve anneyi ikili olarak anlatmak çok saçma.
ayrıca arkasından konuşulan her şeyi söyleyip ikisini birbirine düşman etme de yersiz.
dengeyi kurması gereken o bu kadar saçmalaması da tuhaf..

sevgilinden şüphe et daha 3 aylık ilişki her sevgilisini anasıyla tanıştırıyor demek ki kadın da artık ciddiye almıyor belli ki.

KV bu iyi dersin kötü çıkar kötü dersin iyi çıkar kısmet şimdiden kafana takma bu durumu hayatını yaşa...

Sevgilinizin eski aşkını beğenmemişse o kayınvalideyi muc muc öperim:KK45:Belki sizi beğenecek,sizden önceyi beğenmemiş ne güzel işte. Ben mutlu olurdum şahsen

annesi senin fotonu görüp bişeyler söylediyse, sevgilin sana ilerde olacakların sinyalini veriyodur

Back
X