- Konu Sahibi kirmizigitar
-
insan pisse ve dağınıksa eşyayı da özensiz kullanır ve cabuk eskitir malesef bi şey yapamazsın onun huyu değişmez..
sen bu kadınla değil oğluyla evleniceksin zaten neden ayrılacaksın ki annesi evini ne yaparsa yapsan sen kendi evini kuracaksın o kadar..benim kayınvalide evi de böyle temizik de pek yapılmaz ama benim evim başka eşim de buna alıştı zaten ..
bu arada siz hala sözlenmediniz mi düğün ne zaman?aradan 1 yıl geçmiş..
aferin sana.eskileri mazur görmek lazım.senin gibi gelini öyle de oğlu olunca sırtı yere gelmez.
senin işlerinde hep iyi olur.
şimdi mutfaga bayıldım.
duvar kağıdı mı kullandınız taş kaplamalar için?
kızlar, kayınvalidem bu güzelim mutfağı çok kısa sürede öyle reszil bir hale getirdi ki aklıma geldikçe kendimi camdan atasım geliyor. konu komşudan topladığı eski bir ton şeyi getirip koymuş oraya, eski mutfaktan çıkan dolanları tekrar monte etmişler ve içerisine eski herşeyi tekrar sokuşturmuş. öyle kötü bir halde ki heryerden birşey fışkırıyor ve heryer yağ bağlamış durumda. ben bu kadınla asla yapamam bunca zaman sonra ayrılayım mı çocuktan şimdi?
bunu bir kayınvalide yapıp buraya resimlerini koysaydı yine aynı sayıda kişi tebrik eder miydi acaba diye düşünmeden edemedim...
başkalarının evinin düzeni değil sizi kimseyi ilgilendirmez bence. çookk ayıp bu yaptığınız. ayrıca benim resimde gördüğüm kayınvalidenizin pis veya pasaklı olmasıyla ilgili değil imkanlarına bağlı bi durum. lavabo eski mutfak eski ne yapabilir ki anlamıyorum !! o evde siz oturun bakalım ne kadar temiz görüneceksiniz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?