Kayınvalide adayımın evindeki sürpriz değişim!

okulu bitti askere gitti askerden de daha 2 ay önce geldi. biraz işini oturtması ve para biriktirmesi gerekiyor. bende ailesiyle durumum belli, nişanlılık sürecini uzatmak istemiyorum. bizim düğün seneye yaza kalınca söz nişan olayını da bir yıl sonraya erteledik.

evet mutfak için özel silinebilir duvar kağıdı bunlar. uygun bişi ama hoş duruyor gayet. evin başka bölümlerinde de kullabılabilir.

vay be neler olmuş neler ya okurken gülmekten kırıldım valla en iyisini yapmışsın senin yaptığın iyilik yani temiz bir ailen var anlattığına göre kalkıpda o eve gitseydi senin başın ağrırdı böyle pis birileriyle mi evlencen diye sana söylenirlerdi benim kaynana adayımda iş yapmayı bilmez hasta kadın gelini temizlemese onunda evini düşünemiyodum

Başkalarının evini çekip burda yayınlamanız hiç etik değil
Temizlik konusu da yeni dolapla düzelmez zaten
Henüz gelin adayıyken bu kadar müdahale ediyorsanız, yarın onların müdahalesine karşı çıkmaya hakkınız yok

Bence iyi yapmışsınız kayınvalide adayının evini güncellemişsiniz çokta hoş olmuş..Kadıncığazın hoşuna da gitmişse sorun yok.

başkalarının evinin düzeni değil sizi kimseyi ilgilendirmez bence. çookk ayıp bu yaptığınız. ayrıca benim resimde gördüğüm kayınvalidenizin pis veya pasaklı olmasıyla ilgili değil imkanlarına bağlı bi durum. lavabo eski mutfak eski ne yapabilir ki anlamıyorum !! o evde siz oturun bakalım ne kadar temiz görüneceksiniz !

ev çok güzel olmuş emeğinize sağlık.. ancak tecrübeyle sabittir ki yakında eski haline döner o ev.. sen temizleyip düzeltmediğin sürece bu haliyle kalması çok zor sizin yaptığınız şeyleri biz de yaptık eşimle zamanında hatta çok daha fazlasını yaptık ama hala başladığımız noktadayız kayınvaliden böyle alışmış yıllarca ev güzel de olsa yine yapmıcaktır kolay gelsin

Kayınvalideniz büyük ihtimalle psikolojik olarak rahatsız olabilir. Böyle bir durumu varsa anlayışlı olmalısınız. Ayrıca kayınvalideniz ile yaşamayacaksanız, sevgilinizin size uygun olduğunu düşünüyorsanız bu kadar müdahaleye gerek yok. Başkasının evine iyi veya kötü müdahale etmek pek hoş değil. Aynı şeyi kayınvalidenizin size yaptığını düşünün.

ayyyy mucize yaratmışsınızz :) çok güzel olmuş derli toplu.. o baharatları koyduğunuz şeye bayıldım. siz mi yaptınız?

size katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…