kayinvalide adayinin cahilligi

Dogulu insanlar istanbulda da okusa illa memleketine donmek istiyorlar. Cok asiri bi memleket sevgisi oluyor. Simdiden boyle diyorsa ciddi anlamda evlenince dogdugu yerde yasamak isteyecektir.

Sevgilimin cahilliği olmalıydı bence konu başlığı..üni bitirmeyle eğitimli olunmadığının en güzel örneklerinden biri..anne cahil oğlu ondan da cahil..şaka gibi..ayrıl tabiki

Bu yaz soz yapicaktik normalde sevgilim dogulu ben istanbulda dogdum buyudum uni mezunuyuz ikimizde bugun annesi arqyip komsularini anlatmis bi adam psikologa gidiyomus da sizofren olmus da bilmem ne neymis karisini dinleyip isinden cikmis parasiz kalinca boyle olmus benim sapak sevgilim de dusunmus ben istanbulda yasamak istiyorum o buraya gelirse borclara girermis delirirms annesi hqkliymis doguda onun memleketinde yasiycakmisiz ayrilmayi dusunuyorum haksiz miyim?
Kesinlikle haklisin. Ayrıca bugün kabul etse yarin evlendiğinde zorla götürmek isteyebilir. Aklinda varsa eninde sonunda yapar.
Aynisi benim basima geldi aklinda varmiydi yok muydu bilmem ama anasi biyandan babası biyandan abisi biyandan soktular adamin kafasina, esim de suçlu tabi senin aklin yok mu da milletin akliyla hareket ediyorsun. Sonuç 2 yildir eşinin memleketinde yaşıyoruz. :( geldiğimden beri nefret ediyorum bu şehirden. Esim hadi gidelim dese yaninda toparlanir ertesi gün yola cikardim. Çok ugrasiyorum gidelim vurdan diye ama is güç borç dert çok zor.
Oysaki ne guzeldi önceki yasasigimiz yer. Küçük bi sahil kasabasinda herkesten uzak başbaşa ne kadar da mutluyduk. Orda yaslanicaktik birlikte. :( eski günlerimi hatirlattin bana huzunlendim.

Back
X