Kayınvalide alınganlığı

Nazndeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
82
15
38
31
Kızlar kayınvalidemle aynı apartmandayız ve bebeğim var. onlardayken bu kucağa alışmış dedi ben de sen alıştırdın anne dedim şakasına ve gayet gülerek sonra bana çıkıştı ben ne kadar görüyorum falan dedi anne şaka yapıyorum herkese ben öyle diyorum şakasına dedim bunda ne var ya ciddi ciddi söylemedim etmedim bana trip attı gitti canım sıkıldı

Merhaba; "bebek kucağa alıştı" Cümlesinden nefret ediyorum. Bebekler kucağa alışmaz zaten yerleri orasıdır.
Kayınvalideniz de muhtemelen ona laf soktuğunuzu düşünmüş olabilir. Açıklamanızı yapmışsınız. Bekleyip tepkisini göreceksiniz yapacak bir şey yok.

Bebeğinizi kucağa alıştırın
Bu iyi birşey kötü değil
Zaten istesenizde bir dönemden sonra kucağa gelmeyecek
Onun buna ihtiyacı var
Kv nin alınganlığı çokta fifi yani

Bebek kucakta olur. Keyfince emzirilir, bol bol koklanir ,sarılıp sarmalanir. Koynumdan çıkmayan oğlum şimdi sarılsın diye rüşvet veriyorum resmen. Bu zamanlarının keyfini çıkarın. Kayınvalidenizin alınacağı varmış çok üstüne gitmeyin siz şaka demişsiniz yeter o kendi kendine barışır tribi geçince.

şu bebeğin kucağa alışması neden bu kadar kötü bir şey yaşlı insanlar için anlamadım.
napalım yatağa koyup kendi kendine emeklemesini, yürümesini, evrimleşmesini mi bekleyelim..
olsa da kucağa alışsa valla.
hiç aldırmayın bence zaten açıklama yapmışsınız

Merhaba; "bebek kucağa alıştı" Cümlesinden nefret ediyorum. Bebekler kucağa alışmaz zaten yerleri orasıdır.
Kayınvalideniz de muhtemelen ona laf soktuğunuzu düşünmüş olabilir. Açıklamanızı yapmışsınız. Bekleyip tepkisini göreceksiniz yapacak bir şey yok.
Evet ya o da bana doluymuş bişe dememi bekliyormuş 2 saat görüyorum günde bazen her gün görmüyorum bile falan dedi :)

Bebeğinizi kucağa alıştırın
Bu iyi birşey kötü değil
Zaten istesenizde bir dönemden sonra kucağa gelmeyecek
Onun buna ihtiyacı var
Kv nin alınganlığı çokta fifi yani
Aynen valla canım istediğinde alıyorum durmadan. Valla eşide kendiside çok alınganlar bunlatıyorlar beni

şu bebeğin kucağa alışması neden bu kadar kötü bir şey yaşlı insanlar için anlamadım.
napalım yatağa koyup kendi kendine emeklemesini, yürümesini, evrimleşmesini mi bekleyelim..
olsa da kucağa alışsa valla.
hiç aldırmayın bence zaten açıklama yapmışsınız
Bebek sahibi mi olmak istiyorsunuz istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda hayırlıca nasip eder canım:) Çok hassaslar diken üstündeyim genel olarak aman bişeye alınacaklar edecekler diye

Bebek kucakta olur. Keyfince emzirilir, bol bol koklanir ,sarılıp sarmalanir. Koynumdan çıkmayan oğlum şimdi sarılsın diye rüşvet veriyorum resmen. Bu zamanlarının keyfini çıkarın. Kayınvalidenizin alınacağı varmış çok üstüne gitmeyin siz şaka demişsiniz yeter o kendi kendine barışır tribi geçince
Bu zamanların kıymetini bilmeliyim bencede. Valla onlara gidesim gelmiyo bu huyları yüzünden gınaa geliyo

Bebek sahibi mi olmak istiyorsunuz istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda hayırlıca nasip eder canım:) Çok hassaslar diken üstündeyim genel olarak aman bişeye alınacaklar edecekler diye
evet istiyorum, inşallah çok sağolun:) kim ne düşünecek diye düşünmeyi boşverin, siz bebeğinize nasıl davranmak neye alıştırmak istiyorsanız özgürsünüz.

Kızlar kayınvalidemle aynı apartmandayız ve bebeğim var. onlardayken bu kucağa alışmış dedi ben de sen alıştırdın anne dedim şakasına ve gayet gülerek sonra bana çıkıştı ben ne kadar görüyorum falan dedi anne şaka yapıyorum herkese ben öyle diyorum şakasına dedim bunda ne var ya ciddi ciddi söylemedim etmedim bana trip attı gitti canım sıkıldı
Ah bu bebek kucağa alışmasın meselesi beni sinirlendiriyoorr alışsın ya hu zaten bi zaman sonra kucağa gelmiyolar, kayınvaliden sana trip atmaya yer arıyomuş canım bence uygun bi ortamda konuşup halledebilirsin sana karşı başka kötü bi davranışı yoksa

Ah bu bebek kucağa alışmasın meselesi beni sinirlendiriyoorr alışsın ya hu zaten bi zaman sonra kucağa gelmiyolar, kayınvaliden sana trip atmaya yer arıyomuş canım bence uygun bi ortamda konuşup halledebilirsin sana karşı başka kötü bi davranışı yoksa
Açıklamamı yaptım zırt pırt her şeye alınıyolar zaten. doluymuş bana baya hemen döküldü 2 saat görüyorum falan :)

Sağlıkla büyütün. Siz değil onlar size bu hassasiyeti göstersinler lohusa kadını cinnet geçirtmesinler aa aman yani ne üzüyorsunuz kendinizi keşke bebeğim olsada tek derdim bu olsa bizler yerinede kucaklayın miniği..

Amaaaan bosverin hic takmayin

Sağlıkla büyütün. Siz değil onlar size bu hassasiyeti göstersinler lohusa kadını cinnet geçirtmesinler aa aman yani ne üzüyorsunuz kendinizi keşke bebeğim olsada tek derdim bu olsa bizler yerinede kucaklayın miniği..
Ayy canım sizz öyle deyince içim burkuldu. Bir zamanlar ben de bebek sahibi olabilmek için çok uğraştım rabbim nasip etti size de bütün isteyenlere de nasip etsin hayırlıca.

Çok haklısınız :)
Bir daha soylerse kucaga alismis diye ben evladimla boyle yakin olmayi seviyorum dersiniz. Ben oyle diyordum, bir de ekliyordum, en fazla 4-5 sene boyle olabilirim zaten onun da tadini cikariyorum diye

Back
X