Kayınvalide benimle ugrasiyor

O dediğiniz işlemi yapamiyorum Bilmiyorum ...aynen öyle annemin ve eşinin haberi yok annemide pek kimse sevmez.bende bikac gün geçsin ananemi arayıp grlmemelerini uygun bir dille diycem.isin komik tarafı ansnemle teyzelwrimle benim aram çok iyi.onlarda kayinvalidemi sevmez dedikodu yapar ben onlarda karışmam banane diye.simdi iki birbirini sevmeuen benimle ilgili konuşmuş.ananeme diycem neden beni aramadın bilmiyormusun huyunu onun diye...kimseye iyi dememe kararı aldim eskisi gibi samimi olmuycam teyzemgillede.onlarada bozuldum.biktim laftan

Eşinizin pek haberi olmasına gerek yok zaten bence. Ama anneniz durumu öğrense kötü olmaz. Yani açın teyzelerinizi şikayet edin demiyorum ama en azından durumdan haberdar olmalı bence. Ve teyzeleriniz ve anneanneniz önceden kayınvalidenizin dedikodusunu yapsa bile normal değil size karşı davranışları. Hatta bu durumda onların bakış açısına göre daha çok kollamaları lazım sizi.

Bende sizin gibi düşünüyorum keşke doğarken ailemizi secebilsek.....kör cahillik

Kaynananizin yaptıklarını annenize anlatmiyorsaniz anlatın aman evim felan demeyin anlatın,eşiniz sorun etmiyorsa kaynanaya böyle yspmaya devam ne yapsan yarsnamazsin zaten mesafe iyidir

Memnun değiliz mi 🙄 bu cümleden anlaşılıyor zaten ne kafada oldugu kayinvalidenizin. Aynen devam edin arayıp sormayın, o onu hakediyor çünkü

En azından kandilde özel günlerde aramalisin sonuçta annedir. Hem de seni dedikodu etmesine fırsat tanımamış olursun

En azından kandilde özel günlerde aramalisin sonuçta annedir. Hem de seni dedikodu etmesine fırsat tanımamış olursun
Kesinlikle katılıyorum eğer arada çok ciddi problemler yoksa bayramda ve kandillerde aranmalı ki karşı tarafın ağzı kapansın.

Bayramda msj attum
Bayramda bile aramadiniz mesaj mi attınız 😂 valla ne diyim yürek mi yedin arkadaşım sen ara bul beni😂😂 şaka bir yana 7 yıllık evlilik tecrubemde edindiğim bir gerçek var ki eşinin ailesiyle kötü olursan evinde huzur olmuyor. Bu sebeple çok da vıcık vıcık olmadan göstermelik de olsa bazı gereklilikleri yapmak lazim

Kaynanan, kendini sana sevdirememişse kendi suçu, arama sorma yapmacık olmaktan iyidir!:KK5:

Sen kararlı olursan o vazgeçecek, kabullenecek, hatta sevdirmeye çalışacak. Yani aynen devam et. Tecrübeyle sabit

Sen kararlı olursan o vazgeçecek, kabullenecek, hatta sevdirmeye çalışacak. Yani aynen devam et. Tecrübeyle sabit
İns öyle olur.insanlar kendi işleriyle ilgilenmiyor başka boş islerle uğraşıyor.gercektwlen çok uyanık ve fena bir kadin

Sınır koymak her zaman iyidir. Gerekli durumlarda ararsın öyle sürekli aramaya gerek yok. Mesafe olacak ya... benimki de yüzüme söylüyor soğuksun aramıyorsun diye böyle diyince iyice hiiçç aramıyorum. ben kendi kv için diyorum önce aranacak bi insan olsunlar arkadan kırk tane oyun çevirmesinler gelinler her türlü arar bence

Aynen öyle niye aramayimki ben herkesi olduğu gibi kabul eden insanm saygı duyuyorm herkesin fikrine.ama kendisi ne dese onaylamami veya benm her dediğimi farklı cekiyo.biri bana gelininde güzelmiş dedi mesela ben cirkinmi dedim dedi.evet güzeldir yada evet demiyor kuma gibi itisiyor kendi bilir walla

Ben olsam arar soylerim,boyle arkamdan dedikodundan bende senden memnun degilim,artik arayagim varsada aramiyacam ,pasa gonlum bilir derim,
Benimde kv var ,aramuzda yas farki az abla gibidir hic boyke abes halleri yok cok sukur

Aynı model bende de var .beni şikayet etmek için anneme gitmişler.anneme de söylemişler.ben de hiç duymamış gibi bir konu oldu ben de cevabı yapıştırdım.kv gidip anneme beni şikayet edecek ne yaparım kim bilir dedim.ağzı açık kaldı..hadsiz kv..hiç duymamış gibi yap .ya da say say rahatla

Back
X