• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide delirtcek az kaldı.

Kv ile rekabete girme is inada biner ne yapar eder o dukkan acilir sende kendi uzuldugun ile kalirsin. Politik ol nasip kismet hayirlisi demek neden zor geliyor bosuna uyuyan devi uyandiriyorsun bak benden sana tavsiye annesine politik nisanlin ile ilimli konus ve saman altindan su yurut
Cok iyi soyluyorsun da işte tutamiyorum kendimi.bir dahakine oyle denicemm.nişanlimda benim gibi yatmayinca kafssina direk soyler..kv koymus kafaya zaten gorumcem ayri havada olan bize olucak

Önemser annesini hani her ailede degerli evlat olur yaoglum diye ustune titreyen o evlat nişanlim.4 kardesler ama piyango bana vurdu..bana da cok duskun ama annesi aglar zirlaryaptirir diye korkuyorum..
ağlayıp zırlayıp yaptırtacak bi kadınsa inatlaşma.neden bu kadar ısrarcı acaba.halbuki ortak iş çoğu zaman çok sıkıntılıdır.sen nişanlınla konuş ama kvle muhatap olma bu konuda

Mrb kızlar..nişanlımla 1 yıl sonra dügün yapicaz.suan ozelde calisiyor 1300 falan..kisa donem askerligi var okulu bekliyoruz..döndugunde ayni firmada müdürlük durumu da var..kaynanami ziyaret ettim bugun börek yapip göturdum..tutturmus askerden gelsin dükkan acicak ablasiyla..ee ne dukkani diyorum market olur (bakkal) tekstil olur diyo.(.turbanlilara özel).kucuk ilde yasiyoruz zaten tutmaz kolaymi saniyosun 2 aile minicik dukkandan mi gecinecek diyorum inatla olur diyo sonunda rızam yok benim istemiyorum dedim..anlatamiyorum kadina ya.nişanlim bir kere boyle bisi var ablam diyo dedi agzina tikadim..surekli beynine sokuyorlar adamin..ablasinin tuzu kuru kocasi calisiyo kar etmese nolur bizimki oraya baglarsa ev nasil gecincek bilmiyorum..yarin adam akilli konuscam da sinirlenip yanlis bisi demek istemiyorum..ne yapayim?

Kac yasinda nisanlin?

Siz bu kayinvalideden çok çekersiniz gibi geldi. Umarım nişanlnız anne lafından çıkmayan biri değildir. Allah yardımcınız olsun

Bunu nereden bileceksin ki belki iyi olacak?
Kac kez dukkan actin kac kez batirdin?
On ayak olmalarindan mi yakiniyorsun?
Ne haliniz varsa gorun deseler memnun mu kalacaksin. Buyukleri bence dinle. Yasina hurmeten ve yasadiklarina.
ve hepsi bir kenara bunun kararini verecek olan da nisanlin olacaktir. Bu kadar sivrilme derim uzlasma yoluna git.

Ya arkadaşım kv ile niye bunu tartışıyorsun yok rızam yok istemem ?
Bunu nişanlınla konuş ben sabit gelir istiyorum düğün olucak borçlar falan olmaz de

kv dediğin gibi biriyse o dükkan açılır sen de kasaya oturursun bu gidişle..
bence kv ile aranı bozmamaya bak.. nişanlın bozsun bu hayali, sen değil..

İşte korkuyorum gaza getiriyolar diye..surekli işliyo aç cok iyi para var.yok bilmem kim evler aldi kucucuk dukkandan falan..hayal dunyasinda yasiyo..benim yarin ciddi sekilde konusmam lazim

Onlar olumlu yonlerini vurguluyorlar sende tam tersi olabilecek aksilikleri anlat..Dukkan bir sekil acilir acilmaya ama o isleri yurutmek zor..Hic kar etmesen bile kira, fatura, cesitli vergi, alimi (ki bu konu cok onemli uzun vadede satilamayacak seyler elinde patlayabilir) bugibi her ay odeme mecburiyeti olan seyler..Riskli bir iş. .Gercekten her yonu dusunulup artisi fazla ise bu risk goze alinmali..Gercekten olacagina inancin yoksa bu gibi seyleri one surmelisin..

Tabii onlar bayagi artilari anlatiyorlardir..Nisanlina da cazip gelebilir..Sonucta ablasi ile birlikte olcak kar-zarar 2 ye bolunecek ve istedigi zaman dukkani ablana birakabilecek gibi gibi..Ama ortaklik cok zor bir is..

Asla izin verme..
Rızam yok demekle iyi etmişsin.. bilsinler.

Cok iyi soyluyorsun da işte tutamiyorum kendimi.bir dahakine oyle denicemm.nişanlimda benim gibi yatmayinca kafssina direk soyler..kv koymus kafaya zaten gorumcem ayri havada olan bize olucak
Bu isler boyle zamanla torpulersin ama fevri olan sen olursun nisanlin cocuk degil gelecegi ile ilgili kararlari sana birakiyorum ama malum dukkan acilinca 1 yil kar getirme garantisi yok rizki veren Allah'tir nasibimizde ne varsa onu yasariz ama bana sorarsan sabit bir maas daha garantili olur diyip isin icinden cik

Bu ne hiddet bu ne celal:KK14:

Daha 1 yıl varmış ; 1 yıla kim öle kim kala.
Gelin ata binmiş ya nasip demis
Ayrıca simdiden boyle yukleniyrsaniz ilerde adami dısarı dahi cıkartmazsiniz izinsiz

Senin düşüncen var, kv düşüncesi var, peki nişanlın ne diyor bu konuda?

Back
X