• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide den bayram harcligi

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Kizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz

Kizlar konum pek dert degil ama tuhafima giden olay yasiyorum. Kayinvalidem bana nisanliyken de evliykende bayramlarda 10 tl 15 tl verir. Ben hic istemiyorum hatta gerek yok paraya ihtiyacim oldugundan degil fakat ama 10 tl ayni cocugun eline verir gibi degilmi alirken ben bile utaniyorum hic vermesin ondan daha iyi. Neden boyle yapiyor olmali sizce durumlari cok cok iyi bayramda bekar kizina 200 tl kiyafet aldi evli kizlarina yedirir icirir evladidir yapsin beklentimde yok ama ya hic verme veriyorsan da cocugun eline verir gibi 10 tl verme. Yanlismi dusunuyirum siz olsaniz naparsinz
Benim alan tanıdıklarım var ama dediğiniz gibi 200 tl filan,10 tl cidden komik bi rakam. Ben hiç almadım veren de olmadı kabul etmezdim heralde:deli:

Saka mi bu ya ? 10 tl ye 2 sakiz zor alinir bu zamanda. Dalga gecer, kucumser gibi.. Cok ayip! Esiniz birsey demiyor mu bu duruma.
Sorsaydiniz bu para ile ne yapabilir missiniz ? Bence amaci sizi onemsemedigini falan gostermek herhalde.
Ben kesin dayanamaz, en azindan esime soylerdim bu yaptigini!

10 tl nedir arkadaş. Ben olsam hemen oğluna veririm. Al ben bununla ne alacağıma karar veremem sen harca derim.:deli:
Zaten aldigim gibi parayi esime verdim. Eve gelince annen cocugami harclik veriyor hic vermesin dedim o da amaaan bosver bunu dami kafamiza takalim simdi dedi

Saka mi bu ya ? 10 tl ye 2 sakiz zor alinir bu zamanda. Dalga gecer, kucumser gibi.. Cok ayip! Esiniz birsey demiyor mu bu duruma.
Sorsaydiniz bu para ile ne yapabilir missiniz ? Bence amaci sizi onemsemedigini falan gostermek herhalde.
Ben kesin dayanamaz, en azindan esime soylerdim bu yaptigini!
Parayi hemen yaninda esime verdim. Eve gelince bune benim 10 tl ye ihtiyacimmi var dedimm o da beni hakli buldu ama bu konuyu kafamiza takmayalim bosver falan dedi . Simdi o nedesin annesine esime niye 10 tl veriyon da diyemez. Nisanliyken kizi da nisanliydi benim esim o sirada askerde. Bunlari daha 1 kere bi ihtiyacin varmi diye soran insanlar degillerdi habire kendi kizlarini dusunduler nisanlisi harclik vermiyo kaynanasi kizima harclik vermiyor. Bu lafinsandan sonra ayip olur diye 10 tl 15 tl bayramlarda veriyor

Bence 0 tl vermeli :KK48::KK48:
Dalga geçer gibi 10 tl ne yaaa?Hiç verme daha iyi.
Hem çocuk musunuz ne harçlığı saçma geldi bana.

Geline olupta veriy
O kadının amacı laf olabilir işte. Belki arkanızdan işte "gelinime de harçlık verdim aldı" filan diyordur.
Gelini olupta veriyorsa can ciger birtanecik oglunun cebine giriyor o para
Kizlarina yedirir icirirler esirgemezler hadi beni gevtim ogluna 10 tlyi bile cok goruyor. Benim ailem bile esime bayramda 100 tl ona 150 tl bana verdiler buzamana kadar butun bayramlarda ceyrek verdiler esime ki esimin ailesi kadar durumlari iyi degilken

Harcliga da gerek yok zaten bayramlarda adettir diye veriyorlar o da 10 tl. Bu bayram kayinbabam vermedi hic soeun degil gerek de yok zaten ama kayinvalidem gibi 10 tl de vermiyor
Bence 0 tl vermeli :KK48::KK48:
Dalga geçer gibi 10 tl ne yaaa?Hiç verme daha iyi.
Hem çocuk musunuz ne harçlığı saçma geldi bana.
K

Ben olsam o parayi alir kayinvalidemin gözü önünde bir yere koyardim.
O ne öyle cocuk kandirir gibi. Hic vermesin daha iyi..
Yaslaninca oglum bana bakicak, bakmak zorunda demesini biliyorlar da neden destek cikmiyorlar. Hain kadinlar :/ kizlarina da herseyi yaparlar..

Geline olupta veriy

Kizlarina yedirir icirirler esirgemezler hadi beni gevtim ogluna 10 tlyi bile cok goruyor. Benim ailem bile esime bayramda 100 tl ona 150 tl bana verdiler buzamana kadar butun bayramlarda ceyrek verdiler esime ki esimin ailesi kadar durumlari iyi degilken
Sizde de adetler bir garipmiş damada da bayramlık verildiğini ilk kez duydum. Valla 10 tl yi elinize alınca kurban bayramında teşekkür ederşm harca harca bitmez deyin utandırın

Geline olupta veriy

Herkesin görgüsü bir değil. Ah ah.. Aileniz aslında sizi yüceltmiş. O kadın da kendi oğlunu küçük düşürüyor. Ben damada harçlık verildiğini hiç duymamıştım. Nerelisiniz?

Çocuk kandırır gibi 10 tl nedir yahu. Hiç vermesin daha iyi dalga geçer gibi. Bizimkiler hayli iyi veriyormuş gidince bir daha öpeyim bari

Back
X