- 11 Nisan 2016
- 112
- 49
- 18
- Konu Sahibi Fatma124578
Merhaba arkadaşlar 8yillik evliyim.Eşimle tanistigimda 20yasindaydim İstanbul'da yasiyorum aslen hiç görmemiş olsam da Diyarbakır liyim eşimin ailesi de İstanbullu beni doğulu olduğum için eşimin ailesi istememişti.sonradan kabul ettiler.cok büyük sıkıntılar yaşadım şimdi oralara hiç girmeyeceğim.iki yıl önce de kaynım bir kızla evlendi.Onlar evlenmeden önce birlikte yaşıyorlardı.Kız bekarken dört beş ay da kaynanam da kalmışlığı var.iki yıldır evliler.ve kaynanam la aramda hep mesafe koydum yıllarca çok gidip gelme olmadı.ama saygimi her zaman korudum.gorustugumde de elimden geldiğince samimi davrandı m hep.calisiyordum birde çok gidip gelmek için vaktim olmuyordu işten üç ay önce ayrıldım.onlar eltim le hep gidip geliyorlar.eltim kayınvalidem görümcem kayınvalidem de toplanmışlar.Ve ben şimdi bostayim işten çıktığım için artık toplandıkları da haber verirler diye düşünüyordum.fakat ucunun buluştuğunu ve haber dahi vermedikleri o görünce çok şaşırdım samimiyetle dinden şüphe ediyorum ucununde.Ayrıca kayınvalidem le benim evim daha yakın.biraz üzüldüm aslında . Kayınvalidem eşime de karını cagirsamiydik cagirmadik ama gibi bir cümle kurmuş.uzuldum aslinda cok iç dış değilim ama elti ver gorumceyi çağırınca beni özellikle cagirmamasi dikkatimi çekti sadece çünkü hiçbir zaman bana yasattiklarina rağmen hiç saygısızlık etmedim herzaman iyi oldum.seviyeli oldum.neden böyle bir duruma ihtiyaç duyuyorlar anlamış değilim.