Kayınvalide, elti sarmalı

Bu düşünce yapısıyla işiniz zor....
Kız sizin lafınızla mı hareket edicek o gelirse gelirim gelmezse gelmem filan....
Zamanında (sizin tabirinizle) eşek gibi yapmışsınız ya o görev üstünüze yapışıp kalmış kızlada ugraşmayın yazık günah.

Aslında kayınvalidenin kışlıkları yapmak için sadece seni çağırdığını söylediğin kısa bir konu açsaydın inan burda insanlar seni desteklerdi. Ama yok eşşek gibi gelecek falan cümleleri hoş değil. Hikayendeki en suçsuz insan eltin. En suçlusu ise eşin. Seni kollayacak annesinin işine gücüne koşturmayacak kişi o. Sen de daha sakin daha kibar bir üslupla hem eşine hem kkya derdini anlatırsan sonuçta haklı çıkabilecekken haksız duruma düşmezsin. Hadi kk da haklı çıkmışsın çıkmamışsın sorun değil ama gerçek hayatta eşine karşı haklıyken haksız duruma düşmen hoş olmaz.

hayırdır konu niye silindi,yorumlar mı beğenilmedio_O

Ben daha öncede birkaç konu açtim herkez önyargılı şimdi onlarıda silicem

Ben daha öncede birkaç konu açtim herkez önyargılı şimdi onlarıda silicem

Önyargı dediğin şeyi burada kullandığın üslupla sen yaratıyorsun. O kadar şey yazdık, bi oku, düşün.

Kimse eltini tanımıyor, onu korumuyoruz. Sadece hatalarını düzeltmen için yazıyoruz. Sen bilirsin.

Pişman olup.silme hakkim.yokmudur

Emin olun tanısanız anlardınız

Malesef yok. Bazı kelimeleri çıkarabliyorsun. Misal "eşek gibi" kısmını çıkarabilirsin. Ama tamamını silemiyorsun. Üye olurken onaylıyorum dediğimiz yazıda varmış bunlar.
Geçen çok şahsi şeylerini paylaşmış bir arkadaş silinmesini istedi onun ki bile silinemedi.

Emin olun tanısanız anlardınız

Bak eltin belki dünyanın en kötü insanı orasını bilemeyiz ama tam şu konuda onun hiç bir suçu yok. Yani zorla iş yapamaz kimse. Buna sen de dahil. Senin de zorla yapmaman lazım. Allah rızası için yapabilirsin, ilerde evlatlarım da bana yapar diye iyi niyetle yapabilirsin ama zorla yapamazsın. Yapmamalısın da. Eltin de zorla yapamaz. En doğal hakkı.

Pişman olup silme hakkınız olmadığı gibi yeni nişanlı eltiniz hakkında ''eşşek gibide gelicek yapıcak'' deme hakkınızda yok..
Nebiçim uslup bu yaa okadar rahatsız oluyorsanız kayınvalidenizle konuşun o da gelinin onuda çağır diye(tabi fesat damgası yersiniz benden söylemesi ki pekte değilmiş gibi görünmüyorsunuz)..

Aynı aileye gelin gitmişsiniz diye aynı muameleyi görceksiniz diye birşey yok aynı evde yaşayan kardeşlerin bile karakterleri farklıyken biri ev işine çok atılırken diğeri pek atılmazken kardeş kardeşe bile demiyor ''eşşek'' gibi o da yapsın diye.. siz kendinizi ne zannediyorsunuz ki???
Kocanızın ailesine yaptığınız yardımlara bakıpta mı hareket edecek eltiniz sizi mi örnek alacak yani siz ne yaparsanız nereye giderseniz o da gidecek öyle mi?
Kız birde çalışıyormuşş yetmiyor birde tatil günlerindede kıza rahat yok gelip iş yapacak üstelik birde nişanlı oh ne ala memleket haa..
Allah sizn gibi eltiden korusun cümlemizi.. Benim arkamdan böyle birşey konuşulsa eltim tarafndan iki çift lafım our dahada muhattap olmazdım...

Back
X