Kayınvalide,eş,ilerisi :/

t-burcu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
23
6
31
Arkadaşlar mrb.. Hep takip ediyordum yeni üye oldum sizlere bişey sormak istiyorum. Bu yıl ünv son sınıfım gurbette okuyorum. Okudugum sehirli biriyle bi ilişkim var bu ay 1 yıl oldu. Aramızda yüzük taktık,ailesi biliyor benim ailem biliyor vs. Evlenmeyi düşünüyoruz ailesiyle tanıstım babası beni cok sevmiş,annesiyle sürekli görüşüyruz beni evine çağırıyor oturuyoruz falan. Sice kv ilerdede böyle devam edermi? Yani ben buralı degilim evlenirsek burada kalıcam ailem olmıcak bu sıcaklıgı verirmi yoksa değişirmi ? :/

Benimde sevgilimin annesi öyleydi evine gittiğimde bana tek bir iş bile yaptırmıyodu hergğn arardı ayrıldık annesi bi kez bile aramadı cok da güvenme yani:KK43:

Arkadaşlar mrb.. Hep takip ediyordum yeni üye oldum sizlere bişey sormak istiyorum. Bu yıl ünv son sınıfım gurbette okuyorum. Okudugum sehirli biriyle bi ilişkim var bu ay 1 yıl oldu. Aramızda yüzük taktık,ailesi biliyor benim ailem biliyor vs. Evlenmeyi düşünüyoruz ailesiyle tanıstım babası beni cok sevmiş,annesiyle sürekli görüşüyruz beni evine çağırıyor oturuyoruz falan. Sice kv ilerdede böyle devam edermi? Yani ben buralı degilim evlenirsek burada kalıcam ailem olmıcak bu sıcaklıgı verirmi yoksa değişirmi ? :/
Zaman gösterir valla bunu. Ben kayın validemi ilk gördüğümde gıcık kapmıştım. Sonra çok sevdim. O da iş ciddiye binince terse dönebilir deeee, dönmeyebilir de :S

Degismez Benimki hic degismedi ufak seyleri gormezdengelirsen zaten herzaman uyum saglarsn yasin cok kucuk degil. O enerjiyi hissedersin bence smdi sewdysen boyle gider diyorum kv. Cok iyidirde masallah diim :KK59:

Aranızda kücük bir tartısma olsun değişirler,yani genelde böyledir bu.Annem hep der iş ciddiye binmeden tanışmayın bile diye.Haklı.Tabii hep iyi olanlarda var Allah iyisini karşınıza cıkarmıştır insallah :)

Arada mesaj atıyorm sizi özledim vs diye. O da yemeklere cagırıyor beni öğlenleri oturuyoruz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirrmi yani? :/ :)

Aranızda kücük bir tartısma olsun değişirler,yani genelde böyledir bu.Annem hep der iş ciddiye binmeden tanışmayın bile diye.Haklı.Tabii hep iyi olanlarda var Allah iyisini karşınıza cıkarmıştır insallah :)
. Selaaam mesajlarimiz hep ard arda denk geldi benimi takip ediyosun :KK49:

Arada mesaj atıyorm sizi özledim vs diye. O da yemeklere cagırıyor beni öğlenleri oturuyoruz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirrmi yani? :/ :)
Aynen aranizda yuzuk takman cokta onemli degil henuz aileker tanismamis ne guzel biliyorlar ama fazla samimi olma simdiden ilerleyen zamanda ne olur bilemessin zaten formda biraz gezersen anlarsin canim hakkinda hayirlisi

Olay değişip değişmeme olayı değil aslıda. Sınırları iyi bilmek gerekiyor, kv'deden beklentin ne ki? Annemizle de sorun yaşayıp kavga ediyoruz ama kin gütmüyoruz, kv olunca kılıçlar çekiliyor, sen sınırını bilirsen o da aynen devam eder diye düşünüyorum. İnsan ilişkileri karşılıklıdır ne verirsen onu alırsın ha bazıları normal olmadığı için; sen melekte olsan kıymet bilemeyebiliyor.

Kv yada sen değişmezsiniz. Olaylar değişir. Iş resmiyete dökülür. Sen o zaman gerçek tepkilerini verirsin. O da gerçek tepkilerini verir.
Şimdi seni yemeğe çağırır güle oynaya gidersin. Yarın temizliğe işe çağırır. Gidesin gelmezSe o da tepki verebilir. yada şimdi ayda yılda bir görüşüyorsunyz. O zaman oğlunu özleyip her hafta görüşmek isterse o zaman da işler değişir. Bazı kişilik özellikleriniz birbirinize zamanla batar. Işte değişim değil de olay budur bence.

Mesela kv deil de ben eşimle sevgiliyken herşeyçok iyiydi. Hala iyi çok şükür. Ama o zamanlar onun maçkolik olduğunu anlayamamışım. Çünkü benim yanımdayken hiç izlemedi yada ilgilenmedi. Aynı evin içine girince öğrendim. Değişti mi hayı. Sadece daha yakından tanıdım. Bunun gibi.

Tatlım benimde 4 yıllık bir ilişkım var. Erkek arkadaşım 2. yılda tanıstırmak ıstedı ailesiyle ( anne, baba, kardes, anneanne, kuzen, dayı, hala, amca) resmen bütün sülaleyle tanıstırdı beni. kv dem arada sırada sevgilimle konusurken alır telefonu ozledım gelsene falan der kahvaltıya giderim onlara kız kardeşi beni 'küçüğüm' diye sever biraz minyon oldugum için. Valla suan hersey ıyı yerli yerinde Allaha şükür bence değişmezler yani tanıs kaynaş ki soguk biri zannetmesinler sıcak kanlı ol bırak onlar ne düşünürse düşünsün :KK49::KK49::KK47:

attıgımız her adımı garantiye alıp yürümek .. işte bazen o garantiye aldıgımızda pürüzler çıkar/ çıkmaz bunu bilemeyiz .bazı şeyleride yaşayarak görecegiz anlayacagız ..

X