Anlaşımaz yaşanır bir durum içine girmişsin.Nerdeyse 1 yıllık evliyim. Kayinvalidemle aramız iyidir beni kendi kızı gibi sevip sayar. Sadece çok titizdir. Sağlık durumu çok iyi değil o yüzden artik eskisi kadar temizlik yapamiyor. Gecen bayram da bu bayramda temizlige ben gitmedim. Evi çok büyük. Evde temizlik yaparken sandalyeden düşmüş. Kendimi kötü hissettim nedense. Eşim falan daha önce temizlik icin bi hanim tutalim arada yapsin demis kabul etmemiş. Anladigima gore eltim çocuğu yokken böyle işlere girismemis. Kayinvalidemi kendi annem kadar seviyorum.
Az once de esimle tartistik. Kayinvalidem etleri kesmeden dolaba atiyomus. Bende beraber keselim annen bidaha ugrasmasin dedim. Ufak bi meseleden tartıştık. Gitti salona. Yanına gidip napiyosun dedim yaklastim yüzüme bile bakmadi. Belki yapmamam gerekiyodu yardim etmemem gerekiyodu ama kv sandalyeden düşmüş. O halde ugrassin istemedim. Eşim surat yapiyo şimdi
sen gönüllü yapıyorsan kocanı boşver.kaynanana iş yaptığın için el üstünde mi tutsun istiyorsunAnnemin evindeyken etleri bayramin 1. Günü tamamen kesip dolaba atardık bidaha is çıkmasın diye. Kayinvalidem bütün olarak eti atiyomus. Bende ben burdayken kesiyim sen bidaha ugrasma dedim. O ara kemikte fazla et çıktı. Esim ve kv napicaz bunlari atalim dedi bende kp le onlari ayirip dolaba atariz yada birilerine veririz dedim. Cok kemik suyu çıktı tartismasina girdi esim. Bende napiyosan yap dedim. Surat yapıp gitti. Ben onun annesine yardım etmek istiyorum o surat yapiyo
Temizlige gitmek istemedim çünkü başkasının yaptığı temizlik ona yetersiz geliyor. Bide eltim hic boyle bisey yapmamış. ileride butun islerin bana kalmasini istemiyorum ev cok buyuk cunku.Ben o yorulmasin etleri halledelim istedim ama kötü olan ben oldumMadem yardım etmek istiyorsunuz temizliğe gidebilirdiniz ev yakında 2 günde yapabilirdiniz.Kemik et felan tartışmayı anlamadım ama önemsiz şeyler eşiniz başka şeye sinirlenmiş anlasılan büyük ihtimalle kurbanla ugraştıgından yorgundu ugraşmak istemedi.
Hayir ben onu kendi annem gibi görüyorum. O belki beni yormamak icin oyle aticam dolaba dedi. Bi kac kucuk mesele oldu baska seylerle ilgili esim bana sitem edip salona gecti.sen gönüllü yapıyorsan kocanı boşver.kaynanana iş yaptığın için el üstünde mi tutsun istiyorsun
Eşin iş yapmaya üşenmiş, bahane bulmuş bence arkadasım.Hayir ben onu kendi annem gibi görüyorum. O belki beni yormamak icin oyle aticam dolaba dedi. Bi kac kucuk mesele oldu baska seylerle ilgili esim bana sitem edip salona gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?