- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
- 53
Nerdeyse 1 yıllık evliyim. Kayinvalidemle aramız iyidir beni kendi kızı gibi sevip sayar. Sadece çok titizdir. Sağlık durumu çok iyi değil o yüzden artik eskisi kadar temizlik yapamiyor. Gecen bayram da bu bayramda temizlige ben gitmedim. Evi çok büyük. Evde temizlik yaparken sandalyeden düşmüş. Kendimi kötü hissettim nedense. Eşim falan daha önce temizlik icin bi hanim tutalim arada yapsin demis kabul etmemiş. Anladigima gore eltim çocuğu yokken böyle işlere girismemis. Kayinvalidemi kendi annem kadar seviyorum.
Az once de esimle tartistik. Kayinvalidem etleri kesmeden dolaba atiyomus. Bende beraber keselim annen bidaha ugrasmasin dedim. Ufak bi meseleden tartıştık. Gitti salona. Yanına gidip napiyosun dedim yaklastim yüzüme bile bakmadi. Belki yapmamam gerekiyodu yardim etmemem gerekiyodu ama kv sandalyeden düşmüş. O halde ugrassin istemedim. Eşim surat yapiyo şimdi
Az once de esimle tartistik. Kayinvalidem etleri kesmeden dolaba atiyomus. Bende beraber keselim annen bidaha ugrasmasin dedim. Ufak bi meseleden tartıştık. Gitti salona. Yanına gidip napiyosun dedim yaklastim yüzüme bile bakmadi. Belki yapmamam gerekiyodu yardim etmemem gerekiyodu ama kv sandalyeden düşmüş. O halde ugrassin istemedim. Eşim surat yapiyo şimdi