Aşamazsın cnku bu kaynanaın karakteri asılcak. B yanı yok cok haklısn bu konuda braz cahilce bir yapısı var anlasılan ve degismez kültür görgü cok ayrı seyler senin icinde degstrmez kendini zaten eski kafalı yani kısaca benimde kv dem hzmet bkler erkek meraklısıdır kadın hzmet eder mantıgınvar dı hep ama ben yapmadım yaomam da calısan ınsanım baskanturlu dusunuyorum sende sogumakta haklısn sadece saygı dıyablrsin sevmek zorunda deilsinTavırları, konuşması hiç hoşuma gitmeyen kayınvalidem var. Bugüne kadar hiç saygısızlık etmedim inşallah da etmem...
Yeni tanıştığımızda hem kendisine hem de kayinpederime hediye aldım 'bu rengi sevmeyiz' dedi. Patavatsızdır.
Sürekli hizmet bekler (ortopedik engelim var). Yapamam dediğimde elalemin gelinlerini anlatır durur. Ona göre iyi gelin kayınvalidesinin evini temizler, yemek yapar, hicccc oturmaz. Sağlık olarak benden daha iyi ve bunu göre göre benden iş beklemesi vicdansizlik bana göre.
Ben istiyorum ki bana içten kızım desin, benim iyiliğimi istesin, görgülü olsun, yol yordam bilsin...ama yok yokk....
Mesela benim 7 aylık oğlumu severken
- ben seni çok özledim leeee, neledesin sen leeeee..... demesin.Şive olabilir ama ben her cümlenin sonuna leeee eklemesine sinir oluyorum.
Ben istiyorum ki düşünceli olsun, 5 saatlik yoldan gittiğimizde yemek yapmadım demesin, biraz temiz olsun. Evine giderken yanıma havlu ve sıvı sabun alıyorum bunu gördüğü halde hala wc deki havluyu nerdeyse haftada bir değiştiriyor ve asla sıvı sabun almiyor.
Karşılıklı oturalım kahve içelim, düzgün konular konuşalım isterdim. Olmadı olmayacak da biliyorum. Ve ben bu yüzden çok çok çok soğudum ondan. Resmen az görüştüğümüzde bile katlanamiyorum. Eşim anlıyor bu durumu ve o da çok üzülüyor.
( Maalesef arayı bulma yeteneği yok eşimin )
Bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum.
Sende onunla nasılsın anne leee diye konuş bence şakacı bi tavırla. Belki empati yapar birazcık. Anlamıyoorum ben bu kvleri sen.gelini huzursuz ediyorsun ama oğlunda huzursuz olacak farkında degil misin be kadınTavırları, konuşması hiç hoşuma gitmeyen kayınvalidem var. Bugüne kadar hiç saygısızlık etmedim inşallah da etmem...
Yeni tanıştığımızda hem kendisine hem de kayinpederime hediye aldım 'bu rengi sevmeyiz' dedi. Patavatsızdır.
Sürekli hizmet bekler (ortopedik engelim var). Yapamam dediğimde elalemin gelinlerini anlatır durur. Ona göre iyi gelin kayınvalidesinin evini temizler, yemek yapar, hicccc oturmaz. Sağlık olarak benden daha iyi ve bunu göre göre benden iş beklemesi vicdansizlik bana göre.
Ben istiyorum ki bana içten kızım desin, benim iyiliğimi istesin, görgülü olsun, yol yordam bilsin...ama yok yokk....
- ben seni çok özledim leeee, neledesin sen leeeee..... demesin.Şive olabilir ama ben her cümlenin sonuna leeee eklemesine sinir oluyorum.
Ben istiyorum ki düşünceli olsun, 5 saatlik yoldan gittiğimizde yemek yapmadım demesin, biraz temiz olsun. Evine giderken yanıma havlu ve sıvı sabun alıyorum bunu gördüğü halde hala wc deki havluyu nerdeyse haftada bir değiştiriyor ve asla sıvı sabun almiyor.
Karşılıklı oturalım kahve içelim, düzgün konular konuşalım isterdim. Olmadı olmayacak da biliyorum. Ve ben bu yüzden çok çok çok soğudum ondan. Resmen az görüştüğümüzde bile katlanamiyorum. Eşim anlıyor bu durumu ve o da çok üzülüyor.
Ben de 5 senelik gelinimTavırları, konuşması hiç hoşuma gitmeyen kayınvalidem var. Bugüne kadar hiç saygısızlık etmedim inşallah da etmem...
Buna çok güldüm ya, inan ben de gorsem aynı duyguları yaşardım.Kayınvalide hobisi olarak okudum.. kalp atışlarım hızlandı, bi an nefes alamadım sanki. 2 saniye de olsa farklıydı be..
Valla durum zaten çok da ara bulunacak bi konu değil . Onun görgüsü bilgisi bu kadarına yetiyo demekki patavatsızlıgi laf sokması falan hepsi bi yana belli ki tiksinme noktasına kadar gelmissinjz çünkü çocuğunuza hitap şekline hiç sorun yok onun şivesi ağzı artık her neyse ben de hakareyle seslenerek seviyor falan diye.Tavırları, konuşması hiç hoşuma gitmeyen kayınvalidem var. Bugüne kadar hiç saygısızlık etmedim inşallah da etmem...
İyi hoş diyorsun arkadaşım da her cümlenin sonuna leeeee eklemek nedir. 60 yaşında kadınsın olgun ol biraz demek geliyor içimden.Valla durum zaten çok da ara bulunacak bi konu değil . Onun görgüsü bilgisi bu kadarına yetiyo demekki patavatsızlıgi laf sokması falan hepsi bi yana belli ki tiksinme noktasına kadar gelmissinjz çünkü çocuğunuza hitap şekline hiç sorun yok onun şivesi ağzı artık her neyse ben de hakareyle seslenerek seviyor falan diye.
Benimki 5 yılda anlamadi canım, bundan sonra anlar mı bilmiyorum. Benim evime geldiğinde biraz dikkat ediyor, o kadar duzeltebildimCanım valla alış mı deyim yoksa konuş karşısın da mı bilemedim.
benim kv de pistir ama kendini cok temiz gorur beni begenmez bide.misal mutfakda kullandığı bezle heryeri siler yeri bile.çöpleri lavaboya atar salondan getirdigi cöpü bile.çöp kovasına en son birikince atar.bulaşık yıkar yarıda birakip gider içeri oturur.tuvalet banyonun kapısı hep açıktir.sifonu çekmezler ev ahalisi su bitecek diye.daha neler neler.
ben evlendikten 1 kaç yıl sonra söyleye söyleye birazda olsa düzelttim.söylerim yani hiç çekinmem.o pisliğine utanmıyor da ben söylemeye niye utanıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?