Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikinci el gönderiyorsa önceden arayıp kızım komşunun bebeğinin kıyafetlerini göndereceğim eğer kullanırsan diye senle bi konuşup fikrini alması gerekirdi bence de
Artık kötü konuşmamalıyım bu kadın hakkında fesat olmayayım diyorum ama kadın yapıyor yapacağını bebeğime hediye tutmuş kullanılmış bebek kıyafeti yollamış eşim arayıp niye yolladın ki sanırım kullanılmış dedi demesiyle azarı yemesi bir oldu neymiş tşk etmeliymişiz kusur aramamalıymışız şaka gibi pes gerçekten pes
pes gerçekten...ahh bu kaynanaları ne yapmalı ahh..
bende bebişe beşik alacam demiştim 7 yaşındaki torununun (görümcemin çocuğu) beşiğini verelim dedi..sinir oldum hemen tepkimi göstermiştim ben bebeğime kullanılmış bir şey istemiyorum diye...şaka gibi ya insanlar insanın hevesinide kursağında birakıyorlar...
Artık kötü konuşmamalıyım bu kadın hakkında fesat olmayayım diyorum ama kadın yapıyor yapacağını bebeğime hediye tutmuş kullanılmış bebek kıyafeti yollamış eşim arayıp niye yolladın ki sanırım kullanılmış dedi demesiyle azarı yemesi bir oldu neymiş tşk etmeliymişiz kusur aramamalıymışız şaka gibi pes gerçekten pes
ben kaynanamı sonra buldum ve dogumumdada kayınvalidemi çagırdım o da seve seve geldi önçe çok severdim ama eşime beni şikayet edermişgibi anlatması benim gözümde annemdi ama o haraketten sonra artık kaynana
Seninki gene iyi benimki ben hamileyken bana ölmüş bebeğin yastıgını örtulerını yatagını vermeye kalktı tüylerim diken diken oldu ısrarla al kullanırsın demedimi bide sinir olmamak mumkun degil....Seni cok ıyı anlıyorum....
benımkıde cok meraklıdır baskasinin malina....
defalarca ben giydirmem istemıyorum dememe ragmen...
gider kermeslerden nerde bir cop kiyafet var alır getirir...
israr eder ben cok begendım cokta ucuz...
o zaman saklayın kizinizin bebegi olunca ona giydirirsiniz derim..
ertesi gun cope atılmis olarak gorurum :)))
Al kızına ver bunları o kullansın desem kıyameti kopartır görümcem olcak cadı.Ama biz el kızıyız tabi normal böyle ne koparsam kar nerden kıssakta ucuza kapatsak durumları.Lanet kadın aklıma geldikçe oynatcak gibi oluyorum..