- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 34
- Konu Sahibi tazegelin22
Mrb daha önce Kayinvalide ile sorunlarımızdan bahsettim o sorunlar çözüldü fakat ben mutsuzum hala ayni evde yaşamaktan gencim ama içim yaşlandı sanki çok yanlış yaptım aynı evde yaşamyi kabul etmekle ama evlendikten sonra çıkarım diye düşündüm fakat eşim kabul etmiyor 9 kardeşler eltimler annemden bile büyükler düşünun artık ama sözde cagiriryorlar alırız kalsın bizde diyorlar ama kV 85 yasinda yaşlı evinde olmak istiyor haklıda belkide ama ya çocukları niye ısrar etmiyorlar ben gencim özelim falan kalmadı ayıp ama kapısı sonuna kdr açık uyuyor 8 aylık evli yim özel falan yok heyecan yok rahatlik yok hakkım yok mu benim ya o kde kötüyüm ki yemin ediyorum Ağlıyorum suan ben mahvettim hayatimi oturdugum ev eşimin abisi kadını asla koymak gibi niyetim yok oğlunun sonuçta ama ben eşimi ikna edemiyorum çıkmakta tek sorun esimde o 42 yaşında benden 17 yaş büyük gencim anlamıyor benim isteklerimi beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum çünkü seven insan abileriyle konuşur bi yolunu bulur 9 kardes ne demek ya en küçük gelinemi kalmış bakmak herkes bana hak veriyor cevremdekiler ben napayım kavga etmeden ayrı eve çıkmak istiyorum napabilirm