• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile beraber oturanlar

Merhaba arkadaşlar.. Kayınvalide ile oturmaktan sıkıldım. 1 sene 4 aydır beraber yaşıyoruz. Eşi yok. Eşim evlenmeden önce beraber yaşıcaz dedi. Benimde babam olmadığı için kendi annemi düşünerek kabul ettim. Ama karı koca gibi değiliz o yatana kadar yatamıyoruz. İstediğim zaman ne eşimi öpebiliyorum ne sarılabiliyorum. Ben cicim ayı diyorlar ya onu bile yaşamadım. En güzel günlerimi kaynanam ve görümcemle beraber yaşadım. Arkadaşlarım demişti beraber yaşamayın diye bende iyi kaynanam dedim ama öyle olmuyormuş. 2 maaşın alıyor ama bize bir yardımı yok yine bütün faturaları biz ödüyoruz. Ya çok şey var askında konuşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yicem ne yapıcam ben kızlar. Benim gibi titiz değil, dışardan geliyor elini yıkamıyor sofraya oturuyor. Pis pis hareketleri var. Hala onun 30 yıllık tabaklarını tencerelerini çaydanlığını kullanıyoruz ben eskileri kullanmak istemiyorum. Eşime söylüyorum yeni ev alınca çeyizlerini kullanırsın diyor. Bazen annesinin yaptıklarını söylüyorum tamam uzatma diyor. Bazen ayrılmayı bile düşünmüyor değilim. Ne yapmam lazım akıl verin bana. Bunları düşünüyorum hamile bile kalamıyorum
Sizinde babanız yokmuş anneniz tek mi yaşıyor?

Merhaba arkadaşlar.. Kayınvalide ile oturmaktan sıkıldım. 1 sene 4 aydır beraber yaşıyoruz. Eşi yok. Eşim evlenmeden önce beraber yaşıcaz dedi. Benimde babam olmadığı için kendi annemi düşünerek kabul ettim. Ama karı koca gibi değiliz o yatana kadar yatamıyoruz. İstediğim zaman ne eşimi öpebiliyorum ne sarılabiliyorum. Ben cicim ayı diyorlar ya onu bile yaşamadım. En güzel günlerimi kaynanam ve görümcemle beraber yaşadım. Arkadaşlarım demişti beraber yaşamayın diye bende iyi kaynanam dedim ama öyle olmuyormuş. 2 maaşın alıyor ama bize bir yardımı yok yine bütün faturaları biz ödüyoruz. Ya çok şey var askında konuşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum yoksa kafayı yicem ne yapıcam ben kızlar. Benim gibi titiz değil, dışardan geliyor elini yıkamıyor sofraya oturuyor. Pis pis hareketleri var. Hala onun 30 yıllık tabaklarını tencerelerini çaydanlığını kullanıyoruz ben eskileri kullanmak istemiyorum. Eşime söylüyorum yeni ev alınca çeyizlerini kullanırsın diyor. Bazen annesinin yaptıklarını söylüyorum tamam uzatma diyor. Bazen ayrılmayı bile düşünmüyor değilim. Ne yapmam lazım akıl verin bana. Bunları düşünüyorum hamile bile kalamıyorum

eşinde pek anlayışlı değil gibi
bencede hamile kalma
maaşı varmış kendine bakabilecek durumdayda eşini ikna et ayrı eve çıkın. yoksa bende çocuk yapmam de:KK20:

Selamlar,

Zor bir durum malesef. Bende 1 seneyi geçkin kv ile beraber kaldım..Kp yurtdışına gelip gider 2 ayda 1 hafta kalır giderdi.. Evlenmeden önce bende herkese aynı sizin dediğiniz gibi kv çok iyi maşallah nazar değmesin derdim..

Amma ve lakin;

Aynı eve girince iş değişiyor.
1.Zaten kendi annen gibi olmuyor. İstesende olmuyor. Sen onu öyle görsen o öyle görmüyor.
2.Ortak noktada buluşamıyorsunuz.
3.Rahat hareket edemiyorsunuz.(Laf aramızda biz cinsellikten soğumuştuk :))

Bu liste uzar gider..

Yinede;

Benim olan olayları eşime anlatma gibi bir durumum olmadı çünkü eşimde herşeyin şahidiydi. Hatta bazen bana yapmak istediklerini yapamayınca hıncını eşimden çıkarıyordu. Bu yüzden torlandık toplandık kredi çekip eve çıktık.

Ev alamadık ama dert mi? Değil.. Kendi evim kendi düzenim. Yine arayıp soruyorum(herşeye rağmen).Gidip geliyorum.. Ama seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli :):)

Velhasıl kelam durumunuz varsa kendi duzeninizde olmak daha iyi :)

Çok konuştum.. :rolleyes:

Saygılar..

evet başta kabul ettim. ama kendi annem dediki iyi birine benziyor. size yardım eder. çocuğun olur bakar. sen çalışırsın dedi. ama insan aynı evde yaşamayınca bilemiyor.

kayınvalidemle televizyon izliyorduk. kızı hakkında dediki iyiki yanlız yaşıyorlar. yaşlı kimse yok yanlarında . kapıyı açıp giriyorlar. dedi. bişey söylemedim. ama akşam eşime söyledim. annen böyle böyle diyor. oda hadi ya. bende dedim. kızı hakkında böyle düşünüyorsa, beni neden düşünmüyor dedim. eşim öylemi annem diyor dedi başka bir şeyde söylemedi.
(görümcem yeni evlendi 6 ay oldu bu arada)

kayınvalidemle televizyon izliyorduk. kızı hakkında dediki iyiki yanlız yaşıyorlar. yaşlı kimse yok yanlarında . kapıyı açıp giriyorlar. dedi. bişey söylemedim. ama akşam eşime söyledim. annen böyle böyle diyor. oda hadi ya. bende dedim. kızı hakkında böyle düşünüyorsa, beni neden düşünmüyor dedim. eşim öylemi annem diyor dedi başka bir şeyde söylemedi.
(görümcem yeni evlendi 6 ay oldu bu arada)
kendi kizinin rahatini dusundugu gibi senin rahatinida dusunseydide sizde rahat olsaydiniz ya ama kizlari cicek gelinler diken

zaten beni konuştukları cümleler ve hareketleri kendinden soğuttu. yaptığı herşey gözüme batıyor.

işte benim tek hatam en baştan kabul etmem. ne olcak bir kişiden dedim. ama eşimi seviyorum işte. tek gerçek bu
bende dustum o hataya seni cok iyi anliyorum ama ben malesef bosandim ama benimkiler resmen kudurmuslardi bende bide kayinpeder vardi sen insallah iyi gecinirsin fazla takmamaya calis yuvani yikma burdan butun genc kizlara sesleniyorum asktan gebersenizde KAYNANAYLA YASAMAYI KABUL ETMEYINNNN

bende dustum o hataya seni cok iyi anliyorum ama ben malesef bosandim ama benimkiler resmen kudurmuslardi bende bide kayinpeder vardi sen insallah iyi gecinirsin fazla takmamaya calis yuvani yikma burdan butun genc kizlara sesleniyorum asktan gebersenizde KAYNANAYLA YASAMAYI KABUL ETMEYINNNN
ayrıldığına üzüldüm.

Back
X